Buffalo King Megaways

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Buffalo King Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Creativitatea și originalitatea Pragmatic Play pot fi observate în fiecare slot lansat, iar Buffalo King Megaways gratis nu face excepție. De curând, operatorul a lansat o variantă mult mai profitabilă pentru jucători care îndrăgeau Buffalo King. Cu peste 200.000 moduri de câștig, Buffalo King Megaways online merită cu siguranță atenția ta, iar noi îți vom prezenta mai jos cum îl poți juca, ce funcții și simboluri speciale te așteaptă, dar și cum poți profita la maxim de acestea.

Grafica Buffalo King Megaways slot

Urmând grafica Buffalo King Clasic, Pragmatic Play ne oferă în noul joc o aventură prin salbăticia canioanele Americane, în timp ce desing-ul și coloana sonoră te vor introduce în doar câteva secunde în atmosfera vânătorii de câștiguri. Lansat recent, slotul reinterpretează multe elemente ale Marelui Canion și surprinde prin simboluri cu animale sălbatice și multe funcții speciale.

Buffalo King Megaways slot are 6 role, 8 rânduri și 200.704 posibilități de câștig și poate fi jucat pe site-ul nostru gratis sau la Maxbet cu bonsul de bun venit. În plus, simbolurile și funcțiile speciale, precum simbolul Wild, Temple și Bonus sunt cele care îl fac să se numere printre cele mai căutate și îndrăgite sloturi.

RTP Buffalo King Megaways online

În ceea ce privește RTP-ul Buffalo King Megaways gratis, aceasta este de 96.50%, iar câștigul maxim se ridicĂ până la 5000 x miza pariată. Astfel, nu vei avea parte doar de adrenalină, ci și de câștiguri semnificative.

Cum se joacă Buffalo King Megaways gratis?

Modul de joc al Buffalo King Megaways online este simplu și intuitiv. După ce s-a deschis jocul vei putea alege suma mizei tale prin click pe simbolul Plus sau Minus din dreapta ecranului. În vreme ce în stânga jos vei găsi un butonul cu Informații unde îți sunt prezentate toate detaliile jocului, precum plățile simbolurilor și instrucțiunile în ceea ce privește obținerea unei experiențe de pariere profitabile.

Pentru a da start primei runde, apasă butonul Joacă Acum și apoi Space sau Enter de fiecare dată când vrei o altă rundă. De asemenea, poți da click pe Joc Automat și vei aștepta doar rezultatul rotirii fără a fi nevoie să dai click de fiecare dată. Chiar dacă slotul are o volatilitate ridicată, șansele de a prinde sume semnificative sunt foarte mari, având în vedere RTP-ul de 96.50%.

Miza minimă a Buffalo King Megaways slot pe care un jucător o poate alege este de 0.80 RON și poate ajunge până la maxim 500 RON. Tot aici poți deschide meniul Setări pentru a-ți personaliza sesiunea de pariere, în vreme ce Rubrica Credit și Miză îți arată care este soldul tău actual, precum și miza, după fiecare rotire. Așadar, după cum observi, modul de joc al Buffalo King Megaways online este asemănător cu al oricărui alt joc, însă colectarea celor mai tari simboluri face diferența. Mai departe îți vom prezenta cânr și cum să le folosești.

Simboluri și funcții speciale Buffalo King Megaways gratis

A venit timpul să vorbim și despre cea mai interesantă partea a slotului: simbolurile și funciile speciale Buffalo King Megaways gratis. Pentru început, vei regăsi simbolurile valoroase ale bizonului american, elanului, lupului, și ale vulturului, care, începând cu rola din partea stângă, plătesc de la stânga la dreapte pe fiecare rolă adiacentă. Menționam aici, că simbolul Wild poate înlocui oricare din aceste simboluri, fiind regăsit doar pe anumite role, mai exact 2, 3, 4 și 5. În cazul în vei obține 6 simboluri ale bizonului american, considerat alături de cel al vulturului simboluri cu plată ridicată, vei primi 20x miza ta.

Buffalo King Megaways Slot îți oferă posibilitate de a cumpăra rotiri gratis din meniul din partea stângă, funcție care poate fi activată cumpărând 100x miza totală. Această funcție îți aduce între 4 și 6 simboluri bonus care la rândul lor îți pot credita până la 22 rotiri gratis. Tot aici vei găsi și funcțiile Wild, Tumble, Ante Bet, Bonus și Rotiri gratis.

Wild – odată prins acest simbol te ajută să creezi mai multe combinații câștigătoare și de cele mai multe ori îți poate înlocui celelalte simboluri, cu excepția Scatter.
Tumble – simbolul se activează doar după ce ai prins o combinație câștigătoare. Mai exact, îți va înlocui simbolurile care ți-au adus combinația și va permite aparația unor noi simboluri. Dacă și acestea îți aduc un alt câștig, funcția se reactivează.
Rotiri Gratuite – Buffalo King Megaways gratis îți oferă până la 22 rotiri gratis, rotiri care pot fi activate dacă ai cel puțin 4 simboluri Scatter. Astfel 6 simboluri Scatter înseamnă 22 rotiri și o multiplicare de 100x miza ta, la 5 Scatter primești 17 rotiri și 20x miza ta, iar 4 Scatter îți aduc 12 rotiri și 5x miza ta).
Ante Bet – acest simbol îți dublează șansele de a obține o combinație câștigătoare după ce acticezi rotiri gratuite cu ajutorul lui.
Bonus – este un simbol care apare pe toate rolele și care dacă ai noroc îți aduce atât rotiri gratuite cât și multiplicări ale mizei (de exemplu, 6 simboluri Bonus îți multiplică cu 100x miza și îți creditează 22 rotiri gratuite).

Concluzii Buffalo King Megaways Online

Suntem sigură că Buffalo King Megaways slot îți poate aduce sume frumoase, iar aventura pe care o promite vine la pachet cu multe surprize. Dacă te-am convins, nu mai aștepta, dă click pe Joacă Acum și testează noul slot Pragmatic Play.

Află mai multe și despre:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
eFortuna pareri
5/5 - (1 vote)
eFortuna Păreri 2023: Ce Spun Jucătorii Români?
Joaca Gratis
norocul in mitologie
5/5 - (3 votes)
Noroc Mitologie – Tradiții Românești & Simboluri de Noroc
Joaca Gratis
cele mai bune filme horror
Rate this post
Cele mai bune filme horror din toate timpurile
Joaca Gratis
Mozzartbet virtuale
5/5 - (2 votes)
Jocuri Mozzartbet Virtuale – Pariuri pe Fotbal și Curse
Joaca Gratis