Fruit Party

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 11 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Fruit Party

Nume Joc

Fruit Party

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Așa cum spune și numele, Fruit Party slot este despre o petrecere cu fructe. Dar ce nu se vede din prima sunt câștigurile mari pe care acest joc ți le poate aduce. În acest articol, vom discuta despre slot și vom descrie grafica, modul de joc, rata de plată, simbolurile, plățile și caracteristicile speciale. Mai mult decât atât, te îndemnăm să încerci și tu Fruit Party gratis pe Supercazino pentru a vedea exact despre ce este vorba!

Grafica Fruit Party Slot

Grafica jocului îți va face poftă de o salată de fructe. De la prima vedere, vei observa că acesta nu este un slot tradițional, cu role, ci mai degrabă seamănă cu un joc de tip ”tile-matching”, așa cum este Candy Crush. Simbolurile, majoritatea fructe, „cad” pe locurile libere, iar atunci când unele sunt câștigătoare, dispar, fiind înlocuite de altele de sus.

De asemenea, structura nu este nici ea una clasică, fiind o grilă de 7×7 pătrățele. Aspectul general al slotului este unul vesel și prietenos, iar animațiile la câștiguri (mai ales la cele mari) sunt spectaculoase.

Rata de plată Fruit Party gratis – 96.5%

Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,5%, suficient de mare pentru a-ți aduce câștiguri dulci precum fructele afișate. Volatilitatea Fruit Party slot este una ridicată, deci așteaptă-te la câștiguri rare, dar foarte mari. Având un mod de joc neconvențional, slotul nu are linii de plată. Condiția ca o rundă să fie câștigătoare este ca cel puțin cinci simboluri similare să se afle unele lângă altele, orizontal și vertical, dar nu oblic. Așa cum am menționat, pachetul de simboluri va dispărea, iar de sus vor veni alte simboluri, care la rândul lor pot crea pachete de cinci sau mai multe simboluri similare care vor aduce câștig în aceeași rundă.

Cum se joacă Fruit Party gratis?

Deși structura sa nu seamănă cu cea a unui slot, Fruit Party se poate juca la fel de simplu ca orice alt joc pe care îl întâlnești. Dezvoltatorii de la Pragmatic Play au păstrat aceleași funcționalități, astfel că modul de joc este simplu și intuitiv.

Butonul de spin se află în dreapta jos și este reprezentat de două săgeți circulare. În stânga și dreapta, se găsesc butoanele – și +, de unde poți seta miza. Există mai multe moduri de a-ți stabili pariul. Va apărea o mică fereastră unde îți vor fi afișate nivelul pariului, de la 1 la 10, valoarea monedei și pariul total. La fiecare există valori prestabilite și pentru a le seta, trebuie să apeși butoanele + și – existente în fereastră.

Sub butonul de spin găsești butonul Autoplay. De aici poți seta modul de joc automat, cu runde în care nu este nevoie de intervenția ta. La fel ca la butoanele – și +, aici se deschide o fereastră unde ai de ales mai multe opțiuni. În primul rând, trebuie să selectezi numărul de runde pe care îl dorești jucat: ai la dispoziție valorile 10, 20, 30, 40, 50, 70 și 100. Apoi, poți selecta condițiile de oprire a seriei de runde automate: atunci când creditul scade cu o anumită valoare, atunci când un singur câștig depășește valoarea stabilită de tine și atunci când creditul crește cu o valoare pe care tot tu o stabilești. De asemenea, poți bifa căsuța în care oprești seria de jocuri la orice câștig.

În partea din stânga jos mai ai câteva butoane, alături de informații esențiale: creditul și valoarea pariului. Dacă dai click pe această parte, vei vedea că poți să schimbi din bani în monede și invers.

Mai în stânga în Fruit Party gratis găsești butonul de informații, unde poți afla detalii despre simboluri, plăți, reguli generale și caracteristici speciale, precum runde bonus, multiplicatori și altele. În stânga acestui buton găsești două mai mici. Cel de sus, reprezentat prin trei linii paralele, găsești câteva setări generale și setarea pariului total. Cu ajutorul butonului de sub el poți seta slotul cu sunet sau fără.

Între cele două grupuri de butoane, găsești câștigul dintr-o rundă. De asemenea, în stânga grilei, găsești toate câștigurile din rundă și simbolurile care le generează.

Simboluri și plăți Fruit Party gratis

Simbolurile la Fruit Party slot sunt, desigur fructele. Dar pentru diversitate, mai există steluțe și inimioare. Așa cum am menționat anterior, nu există linii de plată, dar trebuie să se găsească alăturate, pe verticală și orizontală, cel puțin cinci simboluri.

Fiecare simbol are plata sa pentru mai multe numere de simboluri alăturate. Plata minimă este la cinci simboluri, iar cea maximă este la 15+, iar între acestea, există câte un câștig specific pentru fiecare număr de simboluri.

Ordinea crescătoare a simbolurilor în funcție de plată este: inimă, stea, prună, ciorchine de struguri, măr, portocală și căpșună.

Caracteristici speciale Fruit Party Slot

Slotul nu are dublaje (funcția gamble) și nici jackpot, dar multiplicatorii și rundele bonus vor acoperi această lipsă.

Așa cum vei vedea și de la Fruit Party gratis, există un simbol care apare destul de rar. Acesta este piersica aurie și reprezintă simbolul Scatter. Este nevoie de cel puțin trei Scatter oriunde pe grilă pentru a declanșa speciala (runda bonus). Vei câștiga 10 runde bonus, iar în cadrul acestora, poți câștiga și mai multe runde gratuite dacă va pica din nou piersica aurie de trei sau maxim șapte ori.

Dacă pică de trei ori, vei mai primi încă 10 runde bonus și se va adăuga câte o rundă la fiecare piersică aurie care va apărea în rundă, astfel că la șapte Scatter, vei primi 14 runde bonus.

Totodată, pot apărea multiplicatori aleatorii pe simboluri de 2x și 4x, spre deosebire de rundele normale unde pot apărea multiplicatori de 2x. În ambele cazuri, câștigul total al pachetului este multiplicat de produsul tuturor multiplicatorilor care fac parte din combinație, maximul fiind 256x.

Concluzii

Fruit Party slot este genul de joc de care nu te poți plictisi. Câștigurile în lanț, multiplicatorii aleatorii și rundele bonus te vor convinge că acesta este genul de joc pe care vrei să-l încerci pe bani reali. Dar înainte de a decide să investești, îți recomandăm să citești toate regulile și detaliile jocului pentru a nu avea surprize neplăcute.

De asemenea, încearcă Fruit Party gratis pe Supercazino pentru a experimenta, fără să pierzi nimic, modul de joc al acestui slot neconvențional!

Citește și despre:

logo slot the story of alexander gratis
3.4/5 - (12 votes)
The Story of Alexander
Joaca Gratis
banner lil devil gratis
5/5 - (1 vote)
Lil Devil
Joaca Gratis
french-roulette-free
3.7/5 - (6 votes)
French Roulette
Joaca Gratis
stellar-silver-lion-gratis
5/5 - (2 votes)
Stellar Silver Lion
Joaca Gratis

Autori