betano premii promotie
Blog  /   ianuarie 7, 2022   /   Mihai Babciuc

Promoție Betano Quiz – Calendarul Începutului de an Betano

4.2/5 - (4 votes)

A venit timpul să dovedești că tu ești maestrul fotbalului și mai ales al cunoștințelor legate de acest sport. Betano istoria fotbalului este noua promoție unde tu ar trebui să fii cu ochii în patru în acest început de an. Citește acest articol pentru a afla detaliile!

Betano Istoria Fotbalului

Trivia despre Fotbal

 • Loghează-te în contul tău
 • Întră la masa de Sport Replay
 • Răspunde corect la întrebări despre fotbal
 • Câștigă premii de până la 2.000 Jetoane de Aur

În ce constă Betano istoria fotbalului?

Betano este unul dintre furnizorii de servicii de pariere din România care a vrut să ofere mai mult decât un simplu serviciu de pariere. Astfel, Betano istoria fotbalului nu este doar un concurs, dar este și locul unde te vei confrunta cu cei mai buni din domeniu. Este și o modalitate foarte bună de a-ți testa cunoștințele și de a câștiga niște premii adiționale pentru a suplimenta profiturile.

Jucătorii au un singur scop, să ajungă la întrebarea finală, să răspundă corect și să beneficieze de cele 2000 de jetoane de aur. Fiecare jeton de aur are o valoarea prestabilită de 5 RON ceea ce înseamnă că profitul potențial ce va putea fi realizat cu ajutorul acestor jetoane nu este de neglijat. Un lucru important de menționat este că cele 2000 de jetoane vor fi împărțite tuturor câștigătorilor concursului Betano trivia. Dacă tu și alți 9 jucători câștigă, fiecare dintre voi va primi 200 de jetoane!

Cum participi la Betano Quiz?

În primul rând, trebuie să fii unul dintre jucătorii eligibili pentru a participa la ofertele Betano. Toți participanții trebuie să dețină conturi înregistrate și activate pe platforma operatorului pentru a putea măcar intra în Betano quiz. Dacă vrei să vezi pas cu pas ceea ce trebuie să faci pentru a putea participa la Betano trivia, urmează pașii de mai jos și cu siguranță vei putea să dovedești cine este cel mai mare cunoscător de fotbal.

 • Pasul 1 – Accesează oferta apăsând pe butonul „Profită Acum„.
 • Pasul 2 – Loghează-te în platforma Betano istoria fotbalului folosind numele și parola pe care le-ai scris în formularul de înregistrare Betano (sau înregistrează-ți un cont nou dacă nu ai deja unul). Dacă nu ai contul activat, acest lucru se face prin e-mail cu ajutorul linkului de activare pe care l-ai primit după confirmarea înregistrării.
 • Pasul 3 – Participarea la Betano quiz este gratuită, deci nu va trebui să faci o depunere, dar vei fi nevoit să intri în camera specială a jocului care se află în secțiunea specială de Cazinou Live. Betano istoria fotbalului este un concurs care începe automat. Trebuie să fii intrat la masa specială Sport Replay înainte ca Betano Quiz să înceapă.
 • Pasul 4 – Răspunde corect la întrebările pe care platforma jocului le va adresa tuturor jucătorilor și ai în vedere faptul că numai cei care ajung la final vor fi câștigători. Trebuie să răspunzi corect la 10 întrebări consecutive pentru a putea ajunge în final la premiul de 2000 de Jetoane de Aur.

Detalii suplimentare despre Betano Quiz

 • Dacă ai alte planuri pentru seara zilei de luni, nu trebuie să te îngrijorezi absolut deloc. Concursul Betano istoria fobalului are loc în fiecare zi de luni, începând cu ora 21:00. Trebuie să intri în camera de concurs înainte ca acesta să înceapă. 
 • Concursul Betano istoria fotbalului nu este foarte simplu având în vedere că nivelul de dificultate al întrebărilor va crește pe măsură ce avansezi. Întrebările au fost scrise de Marian Olaianos și Marius Mitran. Încă un aspect important legat de întrebări este că nu ai voie să greșești niciun răspuns. Pentru a ajunge la întrebarea 10, va trebui să răspunzi corect la restul de 9.
 • Pentru a răspunde la întrebări trebuie să aștepți ca acestea să apară pe ecran, iar la fiecare întrebare, vei putea selecta răspunsul corect folosind cursorul sau o simplă apăsare de buton. Dacă selectezi răspunsul corect, vei primi întrebarea următoare.
 • Având în vedere că Betano istoria fotbalului este numele concursului, trebuie să pregătești memoria istorică pentru că sigur vei avea de găsit răspunsuri la întrebări legate de meciuri care au consacrat industria.

Concluzie

Betano Quiz este un eveniment de care poți profita atât pentru a-ți testa cunoștințele, dar și pentru a mai face un profit. Chiar dacă nu vei câștiga, sigur vei găsi acest concurs unul care cu siguranță îți stimulează cunoștințele generale despre fotbal. Înregistrează-te, activează contul, intră în cazino live și arată că știi istoria fotbalului!

Betano Istoria Fotbalului

Trivia despre Fotbal

 • Loghează-te în contul tău
 • Întră la masa de Sport Replay
 • Răspunde corect la întrebări despre fotbal
 • Câștigă premii de până la 2.000 Jetoane de Aur

Urmează o altă promoție Betano valabilă!

Calendarul Începutului de An Betano- Promoție Betano

Anul Nou începe cu o promoție Betano de neratat, și anume Calendarul Începutului de An Betano. Poți revendica premii zilnice, precum și super gadgeturi la tombola Betano. Află și tu din articolul acesta în ce constă această promoție la Betano, ce poți câștiga, cum participi și de ce detalii mai trebuie să ții cont!

Calendarul Începutului de An Betano

Promoție Betano cu premii

 • Înregistrează-ți și validează-ți un cont Betano
 • Adună tichete pentru fiecare joc pe miză de 10 RON
 • Câștigă gadgeturi, rotiri gratuite, jetoane de aur & freebets

În ce constă această promoție Betano cu premii?

calendarul inceputului de an betano casino

În perioada 27 decembrie 2021 – 30 ianuarie 2022, promoția Calendarul Începutului de an Betano îți aduce surprize zilnice și premii săptămânale. Premiile puse la bătaie constă în gadgeturi de ultimă oră (7 TV-uri, 7 smartphone-uri, 7 proiectoare și 7 console de joc) și oferte zilnice fără rulaj.

În primul rând, în fiecare săptămână, utilizatorilor câștigători care se află pe pozițiile 1-7 în clasament li se va acorda premiul gadget aferent săptămânii respective. Iată în ce constă premiile săptămânale oferite:

 • Prima extragere săptămânală (4 ianuarie) – LG PH510PG, 550 Lumeni, Contrast 100.000:1, 1280 x 720, DLP, HDMI (Alb)
 • A doua extragere săptămânală (11 ianuarie) – Nintendo Switch (Joy-Con Neon Blue/Red) + Ring Fit Adventure Edition – valoare netă 1.936 lei/buc
 • A treia extragere săptămânală (18 ianuarie) – Televizor OLED LG 139 cm (55″) OLED55A13LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
 • A patra extragere săptămânală (25 ianuarie) – Telefon Mobil Apple iPhone 13, Super Retina XDR OLED 6.1″, 256GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Negru)

În al doilea rând, marea extragere Betano are loc pe 1 februarie. Pentru această extragere la tombola Betano vor fi luate în considerare toate tichetele colectate de la începutul promoției, până pe 30 ianuarie 2022. 100 utilizatori norocoși vor primi următoarele: Rotiri Gratuite, Jetoane de Aur sau Free Bet-uri. Acestea se vor acorda zilnic de pe 1 februarie 2022, până pe 31 decembrie 2022.

Cum participi la Calendarul Începutului de An Betano?

Acum că știi ce premii Betano te așteaptă, probabil te întrebi cum poți să pui cât mai repede mâna pe ele. Ei bine, ai nevoie doar de un cont validat, iar mai apoi trebuie să faci ce ai făcut până acum, adică să te distrezi pe platforma operatorului! Mai jos ți-am detaliat pașii super simpli pe care-i ai de parcurs:

 • Pasul 1 – Accesează oferta apăsând pe butonul „Profită Acum” din blocul de ofertă de mai sus, sau direct pe imaginea alăturată. Linkul te va trimite spre pagina ofertei de pe site-u Betano.
 • Pasul 2 – Înregistrează și validează-ți un cont Betano nou dacă nu ai deja unul, sau loghează-te în cel existent.
 • Pasul 3 – Intră pe pagina ofertei și apasă butonul „Participă„. Astfel te vei înscrie manual în promoția Betano Calendarul Începutului de An.
 • Pasul 4 – Mizează minim 10 RON jucându-te la Betano. Pentru fiecare 10 lei mizați vei primi un tichet tombola Betano.
 • Pasul 5 – Strânge cât mai multe tichete și urmărește extragerea Betano pentru a afla dacă ai fost câștigător.

Cu cât ai mai multe tichete, cu atât ai mai multe șanse de a pune chiar tu mâna pe unul dintre gadgeturile puse la bătaie în promoția Calendarul Începutului de an Betano. Un utilizator poate aduna până la maxim 50 tichete zilnic. Cei care se înscriu și în oferta zilnică din cadrul promoției pot aduna până la 100 tichete zilnic. De asemenea, un alt tichet se poate obține de către cei care participă și la promoția Roata Norocoasă. Mai multe detalii despre ea găsești în articolul de mai jos.

Alte informații despre tombola Betano

 • La această promoție Betano pot participa doar utilizatorii cu vârsta de peste 18 ani care au un cont valid pe Betano
 • Pot participa atât utilizatorii noi, cât și cei care dețin deja un cont existent pe site
 • Un utilizator poate câștiga un singur premiu pe săptămână. În cazul în care același individ este extras de 2 ori într-o săptămână, el va primi un singur premiu
 • Un utilizator poate câștiga un premiu în fiecare săptămână. Chiar dacă a câștigat în extragerea din prima săptămână, va putea câștiga și la cea următoare
 • Cota minimă pentru pariuri este 1.50
 • Premiile fizice câștigate vor fi acordate în maxim 7 zile de la validare, și vor fi trimise prin poștă la adresa oferită de utilizatorul câștigător

Regulamentul complet poate fi găsit și citit direct de pe pagina ofertei. În cazul în care el nu-ți răspunde la toate întrebările referitoare la această promoție Betano, sau ai vreo nelămurire, te poți adresa serviciului de contact Betano.

Concluzie

Intră și tu în noul an cu super premiile din promoția Calendarul Începutului de an Betano! Te așteaptă o mulțime de premii sub formă de gadgeturi de ultimă oră, dar și multă distracție. Îți urăm mult succes!

Calendarul Începutului de An Betano

Promoție Betano cu premii

 • Înregistrează-ți și validează-ți un cont Betano
 • Adună tichete pentru fiecare joc pe miză de 10 RON
 • Câștigă gadgeturi, rotiri gratuite, jetoane de aur & freebets

Urmează o altă promoție Betano valabilă!

Roata norocoasă Betano – Promoție Betano cu premii

Betano are pentru tine surprize de neratat în luna cadourilor. Dacă ai un cont online, te poți bucura de cea mai recentă promoție, Roata norocului. Premiile includ bonusuri, vouchere și chiar device-uri ultraperformante. Află cum te înscrii la Roata Norocoasă Betano!

Roata norocoasă Betano

Premii zilnice

 • Efectuează o depunere
 • Învârte Roata Norocului
 • Câștigă Jetoane de Aur, Rotiri Gratuite, Pariuri Gratuite, tichete pentru Calendarul Începtului de An Betano


Betano Roata Norocoasă – Ce poți câștiga

Betano Roata Norocoasa

Premiile oferite la Roata Norocoasă Betano sunt variate și extrem de tentante. Dacă te înscrii, ai posibilitatea să câștigi:

 • Free Bets – pe care le poți paria pe evenimentele preferate
 • Jetoane de Aur – pentru Blackjack și Ruletă
 • Rotiri Gratuite la sloturi Betano
 • Tichete la tombola săptămânală „Calendarul Începutului de An Betano”

Practic, roata funcționează ca o promoție cu trageri la sorți Betano, numai că premiile sunt mult mai dese și n-ai nimic de pierdut!

Roata norocului Betano – Cum revendici oferta

Pentru ca tu să te poți bucura cât mai rapid de premiile puse în joc, procesul de înscriere la Roata Norocoasă Betano este unul foarte simplu:

 • Pasul 1: Deschide oferta cu doar un click pe imaginea de mai jos sau pe butonul „Profită Acum!” din cadrul ofertei de mai sus.
 • Pasul 2: Înscrie-te ca utilizator Betano, completând datele personale solicitate.
 • Pasul 3: Validează-ți contul, prin verificarea e-mailului, a numărului de telefon și încărcarea unui act de identitate. Pentru mai multe detalii citește și despre verificare cont Betano!
 • Pasul 4: Efectuează o depunere. Doar jucătorii care au realizat depuneri în ultimele 7 zile se pot înscrie în promoția Betano Roata Norocoasă.

În cadrul tombolei, poți câștiga vouchere de cumpărături, cu valoarea de 500 de lei, gadgeturi ultramoderne sau bonusuri în cash, pentru care nu există nicio condiție de rulaj. Extragerile au loc săptămânal. La fiecare extragere participă tichetele din perioada precedentă. Prin urmare, dacă te înscrii săptămânal, ai mai multe șanse.

Roata Norocoasă Betano – Informații utile

Pentru a-ți spori șansele de câștig, dar și pentru a te înscrie în mod corect, este necesar să cunoști aceste informații:

 • Zilnic ai dreptul la o rotire. Nu uita deci să intri în fiecare zi și să apeși butonul din ofertă „Profită Acum!”
 • Dacă ți se acordă un bonus în urma rotirii roții, trebuie să îl accepți. În caz contrar, acesta se va pierde. Bonusul se transferă ulterior direct în contul tău de joc.
 • Jetoanele de aur se folosesc la Betano Cashback Blackjack sau Ruleta exclusivă Betano. Au o valabilitate de 24 de ore și valorează câte 5 lei. Poți câștiga cel mult 5 jetoane zilnic.
 • Rotirile gratuite câștigate la Roata Norocului Betano se pot folosi la Reactoonz 2, Book of Dead, Fire Joker, Double Stacks sau Wild Wild West. Sunt valabile 24 de ore și au valoarea între 0.25-1 leu, în funcție de slot. Poți câștiga zilnic cel mult 20 de rotiri.
 • Free Bets sunt pariuri gratuite, pe care le poți utiliza în secțiunea de sport, inclusiv pentru evenimentele virtuale. Un pariu gratuit poate avea valoarea maximă de 25 de lei. Odată ce îl primești, trebuie să îl folosești în cel mult 24 de ore. Ulterior, eventualele câștiguri îți vor fi transferate în balanța reală, fără a fi necesar să le mai rulezi.

Concluzii

Așa cum observi, Roata Norocoasă Betano are pentru tine foarte multe surprize de care merită să profiți. Nu uita că, pentru a putea participa, trebuie să realizezi cel puțin o depunere la fiecare 7 zile. Înscrie-te și tu la Roata Norocului Betano și bucură-te de câștiguri!

Roata norocoasă Betano

Premii zilnice

 • Efectuează o depunere
 • Învârte Roata Norocului
 • Câștigă Jetoane de Aur, Rotiri Gratuite, Pariuri Gratuite, tichete pentru Calendarul Începtului de An Betano

Urmează o altă promoție Betano expirată!

Calendarul de Crăciun Betano – Premii zilnice

Betano păstrează reputația lunii decembrie, ca lună a cadourilor datorită promoției Calendarul de Crăciun Betano. Încă de la sfârșitul lunii noiembrie începe numărătoarea inversă până la Crăciun, iar pentru a face așteptarea mai frumoasă, Betano îți aduce câte un premiu bonus în fiecare zi! Prin acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre această promoție de Crăciun Betano. 

Calendarul de Crăciun Betano

 • Deschide cartonașul în fiecare zi și revendică bonusul!
 • Promoție de Crăciun
 • Premii zilnice!

Calendarul de Crăciun Betano – În ce constă? 

Calendar de Crăciun Betano

Începând cu 29 noiembrie 2021, până pe 26 decembrie 2021, Betano are activă promoția Calendarul de Crăciun. Astfel, fiecare zi devine un motiv de bucurie când ai un premiu personalizat și diferit până la Crăciun. Poți câștiga premii din toate categoriile. Deschide și tu cadoul de astăzi! Ce ai câștigat? Rotiri gratuite la cazino? Bani pentru un anumit tip de pariu sportiv? 

Promoție de Crăciun Betano – Cum câștigi? 

Cea mai bună parte la Calendarul de Crăciun Betano este faptul că toți utilizatorii câștigă în fiecare zi un bonus surpriză. Pentru a fi mai ușor de urmărit, am descris întreg procesul pas cu pas: 

 • Pasul 1: Deschide oferta cu doar un click pe imaginea de mai sus, ori pe butonul „Profită Acum!” din cadrul ofertei.
 • Pasul 2: Dacă nu ai deja un cont, înregistrarea Betano devine primul pas, iar dacă ai deja un cont trebuie doar să te autentifici.
 • Pasul 3: Pe pagina principală Betano, apasă butonul Oferte, din dreapta – sus. 
 • Pasul 4: Alege varianta: Oferte zilnice fără rulaj în Luna Cadourilor
 • Pasul 5: Pune cursorul mouse-ului deasupra cadoului pentru ziua în curs, cel cu Deschide Cadoul și află ce bonus ai primit
 • Pasul 6: Dai click pe cadou, apoi urmezi instrucțiunile pentru premiul extras
 • Pasul 7: Apasă butonul Înscrie-te acum, joacă și înmulțește bonusul! 

Simplu și foarte rapid. Cu doar câteva click-uri premiul este revendicat și gata de joc. Ideea calendarului de Crăciun Betano este să acorde premiul cât mai ușor pentru a-ți rămâne mai mult timp de joc.  Nu uita să revii în fiecare zi pentru a te bucura de o nouă surpriză! 

Alte informații despre Calendarul de Crăciun Betano

 • Promoția Calendarul de Crăciun Betano este valabilă atât pentru jucătorii vechi, dar și pentru orice cont nou. Atât timp cât ai un cont, ești pregătit să revendici bonusurile. 
 • Fiecare utilizator are dreptul la un singur bonus din Calendarul de Crăciun Betano pe zi
 • Cadourile din zilele trecute sunt pierdute, nu vei mai putea reveni la ele și își pierd culoarea
 • Nu se pot deschide cadouri în avans, altfel unde ar mai fi bucuria unui cadou pe zi? 
 • Vârsta minimă pentru a participa la orice tip de promoție Betano este de 18 ani, ca la toate jocurile de noroc, cu bonusuri sau fără. 

Află totul și despre promoții Mr Bit cu premii!

Concluzii

Nu există decembrie fără surprize pentru jucătorii de la Betano. Cum ar putea să fie numită luna cadourilor, fără cadouri? Și anul acesta Betano nu dezamăgește și aduce o gamă largă de premii prin Calendarul de Crăciun Betano. Oferte zilnice fără rulaj în Luna Cadourilor de la Betano capătă din ce în ce mai multă notorietate în rândul jucătorilor. Și de ce nu ar fi așa? Premii zilnice personalizate și fără cerințe de rulaj, îndeamnă la jocuri frumoase și diversificate. Tu ai deschis cadoul astăzi? 

Calendarul de Crăciun Betano

 • Deschide cartonașul în fiecare zi și revendică bonusul!
 • Promoție de Crăciun
 • Premii zilnice!

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos poți găsi informații generale despre promotii cu premii Betano.


Nu ți-ar plăcea ca la ofertele care urmează la Betano să ai parte de o surpriză și să îți poți petrece Crăciunul alături de partener într-o excursie de vis? Dacă ar fi să judec după ultimele Promoții Betano la care am participat, sunt șanse foarte mari ca de data aceasta să câștigi o excursie în care să fie incluse și sărbătorile de iarnă. Consideri că ar fi un prilej bun să fii pregătit pentru concursul de Crăciun de anul acesta? Sau de tombola Betano care este foarte probabil să fie organizată în același timp cu orice eveniment sau promoție importante din an?

Premii Betano și promoții doar pentru jucătorii înregistrați deja

promotii betano cu premii inregistrare

Ai încercat să verifici vreodată timp de mai multe zile la rând pagină de promoții Betano? Vei avea o surpriză să observi că ofertele cu Premii Betano se schimbă aproape zilnic și vei găsi mereu motive să te joci pentru a câștiga bonusuri în bani cash, rotiri gratuite, premii în valoare de zeci de mii de lei sau chiar autoturisme.

Toate aceste promoții Betano sunt disponibile pentru toți jucătorii care deja dețin un cont activ Betano. Data viitoare când vrei să fii sigur că prinzi un loc la cele mai bune promoții Betano, asigură-te că ești deja înregistrat pe platforma. 

Când vine vorba despre gama de promoții Betano, acestea pot fi zilnice, săptămânale, lunare sau anuale. Promoțiile care sunt active zilnice sunt cele care ar trebui să fie pe lista ta zilnică de obiective. În același timp, aceste oferte sunt și cele care pot mereu să varieze. Începând de la anumite promoții Betano care te ajută să joci mai mult la sloturile favorite și până la anumite oferte care îți asigura șanse mai mari de câștig la anumite jocuri de cazino.

20 Rotiri gratis fără depunere

Bonus fără depunere

20 de rotiri gratuite fără depunere cadou la înregistrare
Rotirile nu au cerințe de rulaj, putând retrage imediat câștigurile
La prima depunere (nu e obligatorie) primești 100% până la 500 RON – ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON

Promoții Betano cu Premii disponibile periodic

Când spun periodic mă refer la acele promoții care se întorc mereu la jucătorii care le așteaptă. Este vorba de acele promoții Betano care au loc indiferent ce se întâmplă. La fel cum începutul verii nu poate fi amânat de nimic, la fel și promoțiile care încep o dată cu sezonul estival nu pot fi oprite. Același lucru este valabil și pentru promoțiile care încep în perioada de Crăciun și alte sărbători legale pe care le așteptăm tot anul.

Pentru a înțeleg cel mai bine despre ce vorbesc, îți voi da câteva detalii despre una dintre aceste promoții casino care a avut loc de Crăciun chiar la Betano. Premiul care a fost pus în joc anul trecut la tombolă Betano de Crăciun a fost o excursie în valoare de 20.000 RON. Dacă tot suntem aici, îți voi spune și cum funcționează acest gen de oferte. Tombolă Betano care a rulat în ultimul Crăciun organizat de Betano a avut la bază un sistem de tichet tombolă Betano. Fiecare tichet de înscriere valora 200 RON. Pentru a obține unul trebuia să joci de 200 RON în cazino. Până la termenul limita de extragere Betano, cu cât aveai mai multe tichete de participare la tombolă Betano, cu atât aveai șanse mai mari să câștigi excursia de 20.000 RON.

Tombola Betano pentru toți jucătorii înregistrați

promotii betano cu premii tombole

Sărbătorile nu sunt singurele motive pentru care Betano organizează concursuri de o asemenea anvergură. Vei putea avea ocazia să te întâlnești cu turnee importante și care se organizează pe perioade destul de mari de timp. În cadrul acestor turnee sunt incluse atât premii pentru cei mai productivi jucători, dar și cei care nu apucă un loc pe podium mai au o șansă la tombola Betano unde se vor putea premii în valoare de sute de lei, rotiri gratuite și bonusuri ceva mai mici.

În orice situație te-ai afla, nu ai cum să ieși pierzător dintr-un asemenea eveniment al câștigurilor. Un turneu care se finalizează cu o extragere Betano va avea în cadrul programei, jocuri de sloturi de la cei mai populari dezvoltatori și reguli ușor de respectat pentru toată lumea.

Cum afli când urmează să se organizeze o extragere Betano

Știi cum este vorba aceea înțeleaptă. “Totul este să vrei”. Dacă îți dorești să fii la curent cu noutățile despre toate ofertele și promoțiile de pe Betano, nu trebuie decât să urmezi instrucțiunile din cuvintele pe care urmează să ți le spun. Din fericire, există două soluții simple pentru a putea verifică stadiul calendarului de oferte de la Betano.

Chiar dacă este vorba despre o extragere Betano, o tombolă Betano sau premii și promoții de orice fel, pentru a putea vedea dacă ești eligibil pentru ce urmează sau pentru a inspecta lista de reguli și condiții ale ofertei, nu trebuie decât să te loghezi pe website-ul celor de la Betano și să intri în secțiunea profilului de jucător. De acolo, totul este simplu. Poți vedea toate ofertele.

Dacă ai nevoie de o soluție care este mai simplu de abordat și mai la îndemână, încearcă să urmărești mereu articolele și noutățile care apar pe supercazino. Postăm zilnic detalii și sfaturi despre toate promoțiile și concursurile furnizorilor de servicii de cazino din România. 

Concluzie – Premii Betano

O să te las la final cu o vorbă luată dintr-un clasament al celor mai bune cazinouri online din România. Aparent, Betano reușește de foarte multe ori să ocupe locuri de podium în clasamentele celor mai bune cazinouri online din România. Acest lucru dovedește calitatea serviciilor și fidelității jucătorilor de pe platformă. Dacă vrei și tu să simți cum este să ai parte de promoții și oferte zilnice și de turnee care se încheie cu premii Betano de zeci de mii de lei, lunar, asigură-te că ești deja înregistrat pe Betano dată viitoare când apar promoții de nerefuzat. Succes!

Citește și despre:

Alte Articole

Bonus Winner

Bonus Winner Casino – 2200 RON și 505 rotiri Winner

4/5 – (4 votes) Winner Casino se numără printre cazinourile care își așteaptă jucătorii cu un Winner bonus de bun venit oferit la primele 4 depozite pe care aceștia le fac! Citește totul despre noul bonus Winner casino foarte avantajos! Vom discuta în acest articol despre noul Winner bonus de bun venit care-ți oferă până […]

Citeste mai mult
sportingbet bonus pariuri

Sportingbet bonus pariuri – Bonus 100% până la 500 RON

5/5 – (2 votes) Dacă nu obișnuiai până acum să faci pariuri sportive, acum este momentul să începi profitând de Sportingbet bonus pariuri! Citește mai jos tot ce trebuie să știi despre acest bonus și cum poți face rost de el. În ce constă Sportingbet bonus pariuri? Casa de pariuri Sportingbet vine cu o nouă […]

Citeste mai mult
anul nou chinezesc 2022

Ce ne rezervă anul nou chinezesc 2022?

5/5 – (2 votes) Dacă îți dorești să știi cum arată viitorul tău, horoscopul chinezesc este un instrument de care ar trebui să ții cont. Împărțit în 12 zodii, fiecare reprezentată prin câte un animal, acest tip de horoscop are originea înaintea erei noastre și delimitează semnele în funcție de anul nașterii. Află în continuare […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă