...
Cele mai Bune Promoții Betano cu Premii Blog   /   17 mai 2024   /   Alex Simionescu

Promoții Betano cu Premii – Euro Countdown cu 500.000 RON Premii Totale

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 11 iunie 2024

4.8/5 - (17 votes)

Betano lansează un nou turneu plin de recompense fabuloase. Euro Countdown de la Pragmatic Play este una dintre cele mai top promoții Betano cu premii și asta pentru că pune la bătaie un total de 500.000 RON. Astăzi, te vom ghida prin toate detaliile esențiale ale acestui turneu captivant. Îți vom explica ce trebuie să faci pentru a participa și a avea șansa să câștigi premiile generoase oferite. Nu mai aștepta, înscrie-te acum și începe să câștigi!!

Euro Countdown

 • Plasează mize de orice valoare la jocurile/mesele eligibile de la Pragmatic Play
 • Ai șansa de a câștiga premii sub formă de multiplicator la Euro Prize Drop Săptămânal
 • Adună cuvinte câștigătoare și poți câștiga premii CASH la Goal și Cup Prize Drop Săptămânal 

Promoții Betano cu Premii – Ce Presupune Euro Countdown?

Acest turneu este furnizat de producătorul numărul 1 de jocuri de cazinou, Pragmatic Play. Pentru Euro Countdown, Betano pune la bătaie premii în valoare totală de 500.000 RON fără condiții de rulaj! Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să plasezi un pariu indiferent de valoare la jocurile/mesele eligibile de la Pragmatic Play).

promotii betano cu premii

Turneul presupune 3 promoții, care rulează în perioada de valabilitate, 29.04.2024, ora 00:01 CET – 14.07.2024, ora 23:59 CET. Iată mecanismul de funcționare a acestei campanii:

Promoție Betano cu Premii Euro Countdown 29.04.2024 la ora 00:01 EEST – 02.06.2024 EEST

Promoție Betano cu Premii Euro Countdown 29.04.2024 la ora 00:01 EEST – 02.06.2024 la ora 23:59 EEST

Verifică și portofoliul de promoții cu depunere Betano, promoții fără depunere Betano și promoții sport Betano!

Promoții Betano cu Premii – Cum Participi la Euro Countdown?

Participarea din cadrul acestei promoții Betano cu premii este simplă și accesibilă. Oricine poate intră în turneu, indiferent de nivelul de experiență. Iată cei mai rapizi pași prin care poți accesa această ofertă:

Pasul 1

Apasă pe butonul Profită Acum și mergi automat pe pagina ofertei.

Pasul 2

Intră în contul tău de jucător. Dacă ești utilizator nou, vezi cum poți face o înregistrare Betano și verificare cont Betano.

Pasul 3

Asigură-te că ai bani în balanța de jucător. În caz contrar, urmează pașii pentru procesul de depunere Betano.

Pasul 4

Plasează mize în bani reali la jocurile/mesele live casino de la Pragmatic Play și intră în cursa pentru premiile săptămânale.

Participarea la Euro Countdown de la Betano este simplă și plină de beneficii. Cu premii generoase, acest turneu este o oportunitate de neratat pentru orice jucător de cazinou. Dacă urmezi pașii din acest articol, te asiguri că ești înscris corect și că ai toate șansele de partea ta pentru a câștiga premii semnificative.

Promoții Betano cu Premii – Premii Euro Countdown

Fondul total de premiere în valoare de 500.000 RON fără condiții de rulaj, este împărțit după cum urmează:

Reține că premiile nefixate, precum cele din cadrul Euro Prize Drop Săptămânal, câștigate peste suma de 440.000 RON, se vor plăti în ultima lună a perioadei promoționale – adică iulie.

Promoții Betano cu Premii – Mecanism de Câștig Euro Countdown

Euro Prize Drops Săptămânale – Premiile sunt câștigate sub formă de multiplicator astfel:

CantitateMultiplicator
1500x
1300x
1100x
1250x
1520x
7010x
3005x

Valoarea finală în bani a premiului tip multiplicator este stabilit în funcție de pariul din runda câștigătoare. Astfel, premiul va fi determinat după următoarea formulă: pariul din runda câștigătoare x multiplicatorul câștigat.

Goal Prize Drops Săptămânală – Premiile pot fi câștigate sub forma a 4 cuvinte distinctive, după cum urmează:

CantitateNr. de cuvinte
Atacant12,500
Apărător12,500
Portar7,000
GOL3

Cup Prize Drop Săptămânală – Premiile pot fi câștigate sub forma a 4 cuvinte distinctive, după cum urmează:

CantitateNr. de cuvinte
Sferturi de finală12,500
Semifinale12,500
Finală7,000
CUP3

Nu uita că poți câștiga mai multe premii în bani (sub formă aleatorie) în fiecare zi din perioada de valabilitate, pentru toate cele 3 competiții.

Te poți bucura de premii și recompense și cu promoții zilnice Betano!

Părerea SuperCazino

Euro Countdown de la Betano este mai mult decât un simplu turneu – este călătorie încărcată de emoție pentru orice pasionat de cazinou. Cu premii în valoare totală de 500.000 RON și mecanisme de câștig interesante, Euro Countdown reprezintă o oportunitate unică de a te bucura de jocurile tale preferate și de a câștiga premii fabuloase fără condiții de rulaj. Intră în contul tău de jucător, pariază și intră chiar acum în cursa pentru recompense de top!

Euro Countdown

 • Plasează mize de orice valoare la jocurile/mesele eligibile de la Pragmatic Play
 • Ai șansa de a câștiga premii sub formă de multiplicator la Euro Prize Drop Săptămânal
 • Adună cuvinte câștigătoare și poți câștiga premii CASH la Goal și Cup Prize Drop Săptămânal 

Urmează o altă promoție Betano cu premii activă!

Grăbește-te să o prinzi cât mai poți

Promoții Betano cu premii – Calendarul Aniversar Betano 8 ani

Până pe 26 iunie 2024, te așteaptă promoții Betano cu premii și surprize în Calendarul Aniversar Betano. Petrecerea e în toi, iar jucătorii trebuie doar să se distreze în fiecare zi la jocurile preferate și să îndeplinească toate misiunile din cadrul etapelor din calendar. Iată cum profiți și tu de ofertele din Calendar Aniversar Betano de 8 ani!

 • Participă la Calendarul Aniversar Betano
 • Completează misiunile zilnic
 • Câștigă rotiri gratuite și pariuri gratuite

Calendarul Aniversar Betano 2024 – Cum Funcționează?

calendarul aniversar betano de 8 ani

De acum și până pe 26 iunie 2024, ai zilnic motive să sărbătorești și să joci jocurile preferate. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să participi la etapele din cadrul acestei promoții Betano cu premii. Fiecare etapă presupune mai multe oferte și are câte un obiectiv specific.

Dacă îndeplinești obiectivul etapei, primești o cheie de etapă și alte recompense. Trebuie, desigur, să îndeplinești anumite condiții și să finalizezi ofertele din cadrul etapei, care pot fi de mai multe tipuri:

Ca să finalizezi unele dintre aceste oferte, trebuie ori să îndeplinești efectiv oferta, ori doar să optezi pentru ea. Pe parcursul etapei, colectezi chei, iar când le-ai adunat pe toate, primești o recompensă calendaristică. Recompensele pot fi: 100 rotiri gratuite la Burning Hot, 40 RON rotiri gratuite fără rulaj, 10 jetoane de aur, 50 rotiri gratuite la Gold Digger Betano.

Calendarul Aniversar Betano – Cum Te Înscrii?

Acum că ai văzut ce premii sunt în joc, înțelegi de ce nu poți rata această promoție. Ca să fii participant la extragerile săptămânale, ai de făcut ce-ți place cel mai mult: să joci! Îți arătăm pașii compleți prin care poți să devii participant la Calendarul Aniversar Betano. Iar dacă ai noroc, poți fi chiar tu pe lista câștigători Betano.

După cum vezi, cu cât treci prin mai multe etape, cu atât aduni mai multe chei care deblochează recompense. Mai departe credem că ești curios să afli și care sunt marile premii pe care le poți câștiga la tombola Betano. Vezi și oferta Betano promoții loto!

Promoții Betano cu Premii – Ce Mai Trebuie Să Știi

Concluzii

Betano sărbătorește 8 ani de activitate! Sărbătorește și tu cu ei participând la Calendarul Aniversar Betano și îndeplinind obiectivele fiecărei etape. Aduni cât mai multe chei și ești recompensat cu tot felul de premii, precum bani, jetoane sau bilete la meciuri. Succes!

 • Participă la Calendarul Aniversar Betano
 • Completează misiunile zilnic
 • Câștigă rotiri gratuite și pariuri gratuite

Urmează altă promoție Betano activă!

Promoții Betano – Turneul Betano Drops&Wins Slots

La cel mai nou turneu Betano Drops&Wins Slots, te așteaptă premiul tău din fondul total de 1.400.000 săptămânal. Participă și joacă la sloturile eligibile, iar premiile și clasamentele zilnice de la Betano te vor răsplăti pe măsură.

Turneu Betano Drops&Wins Slots

 • Participă la turneul Betano Drops&Wins;
 • Joacă la sloturile participante de la Pragmatic Play
 • Câștigă Prize Drops zilnice

Turneu Betano Drops&Wins Slots – Ce Presupune?

În perioada 6 martie 2023 – 5 martie 2025, participă la Betano Drops&Wins Slots și pune mâna pe unul din premiile din fondul total de 1.400.000 RON săptămânal. Tot ce ai de făcut este să joci la sloturile participante la promoție de la Pragmatic Play, câteva exemple de jocuri fiind Wolf Gold, Scarab Queen sau chiar popularul joc Madame Destiny Megaways. Până pe 5 martie 2025, ai parte 364 de turnee zilnice și 364 de premii de tip „Daily Prize Drops”.

În cadrul acestei promoții Betano cu premii, există un clasament format în funcție de punctajele jucătorilor. Punctajul se bazează pe cea mai mare sumă câștigată într-o singură rotire, potrivită la valoarea pariului, pentru fiecare slot eligibil. Premiile se acordă sub forma unei sume de bani fixe, iar pariul minim eligibil pentru turneele zilnice este de 0,25 RON bani reali. Pentru Daily Prize Drops nu există miză minimă.

Turneu Betano – Cum Te Înscrii?

Alte Informații Despre Betano Drops&Wins Slots

Concluzii

Pregătește-te pentru Prize Drops din fondul de premii de 1.400.000 RON săptămânal la turneul Betano Drops&Wins Slots! Te așteaptă sloturi fantastice de la Pragmatic Play și o mulțime de șanse de a pune mâna pe premii generoase. Înscrie-te și joacă la sloturile eligibile, astfel asigurându-ți locul în clasament. Succes!

Turneu Betano Drops&Wins Slots

 • Participă la turneul Betano Drops&Wins;
 • Joacă la sloturile participante de la Pragmatic Play
 • Câștigă Prize Drops zilnice

Urmează altă promoție Betano activă!

Promoții Betano cu Premii – Betano Cadoul Zilei

Surprizele de sărbători nu se opresc la Betano. Ca să câștigi zilnic rotiri gratuite, jetoane de aur și pariuri gratuite, deschide Betano Cadoul Zilei și vezi ce se ascunde în cutie. În continuare, îți prezentăm toate detaliile despre cum revendici bonusurile și ce trebuie să faci ca să intri în posesia lor.

Betano Cadoul Zilei

 • Asigură-te că ai minimum o depunere în ultimele 7 zile
 • Deschide zilnic Betano Cadoul Zilei
 • Primești jetoane de aur, rotiri și pariuri gratuite

Promoții Betano cu Premii – Ce Presupune Betano Cadoul Zilei?

Până pe 31.12.2024, ai ocazia de a deschide zilnic una din cele trei cutii cu bonusuri de la Cadoul Zilei Betano. Acolo se ascund pariuri gratuite, jetoane de aur și rotiri gratuite pe care le poți revendica o singură dată în fiecare zi, pe toată durata promoției. O condiție a acestei promoții Betano cu premii este să fi efectuat o depunere de orice sumă în ultimele 7 zile pentru a putea revendica. Mai multe despre condițiile ofertei vom discuta în secțiunile următoare.

Betano Cadoul Zilei – Cum Revendici?

Cu acești pași îndepliniți, ești eligibil pentru primirea unui cadou. Ține cont, totuși, că poți primi fie rotiri gratuite, fie pariuri gratuite, fie jetoane de aur sau chiar nimic, în funcție de cum nimerești.

Bonusuri Betano – Ce Condiții Au Bonusurile?

Fiecare bonus în parte are și anumite condiții de utilizare foarte importante, de care trebuie să ții cont. În cadrul acestei promoții Betano cu premii, condițiile de utilizare sunt următoarele:

Rotiri Gratuite Betano Cadoul Zilei

Jetoane de Aur

Pariuri Gratuite

Promoții Betano – Alte Informații

Iată ce mai trebuie să știi despre ofertă:

Concluzii

La Betano poți să primești cadouri zilnice chiar și după sărbători. Asigură-te că ai mereu o depunere în cont pentru ultimele 7 zile atunci când dorești să iei bonusul, intră zilnic și revendică Betano Cadoul Zilei!

Betano Cadoul Zilei

 • Asigură-te că ai minimum o depunere în ultimele 7 zile
 • Deschide zilnic Betano Cadoul Zilei
 • Primești jetoane de aur, rotiri și pariuri gratuite

Urmează alte 2 promoții Betano active!

Betano 50 Rotiri Gratuite Zilnic – 5 Glossy Hot

Indiferent dacă ești un veteran al jocurilor de noroc online sau un novice curios, promoții Betano cu premii sunt o oportunitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a-ți mări fondurile pentru pariuri. În plus, diversitatea impresionantă a jocurilor disponibile îți va asigura că întotdeauna vei găsi ceva care să-ți trezească interesul și să-ți ofere o experiență de joc captivantă.

Betano 50 Rotiri Gratuite Zilnic

 • Asigură-te că ai jucat minim 100 RON la slotul 5 Glossy Hot
 • Revendică zilnic Betano rotiri gratuite
 • Primești 5o rotiri gratuite la 5 Glossy Hot

Betano 50 Rotiri Gratuite – În Ce Constă?

Promoția exclusivă „5 Glossy Hot” la Betano Casino te întâmpină cu o ofertă tentantă: 50 de Rotiri Gratuite zilnice la același slot captivant. Pentru a te bucura de această oportunitate, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în promoții Betano cu premii și să plasezi o miză de cel puțin 100 RON în cadrul aceleiași zile. După ce îndeplinești aceste condiții simple, vei primi instant cele 50 de Rotiri Gratuite în contul tău de joc, fără nicio cerință de rulaj.

Oferta este disponibilă în fiecare zi, în intervalul 8 aprilie 2024 – 24 aprilie 2024, iar pentru a beneficia de bonus, trebuie să te înscrii în ofertă zilnic prin apăsarea butonului „Participă„. Nu rata șansa de a te distra la maximum și de a câștiga premii fabuloase în fiecare zi, doar la Betano Casino!

Promoții Betano cu Premii – Cum Revendici?

Pentru a participa la promoția Betano 50 Rotiri Gratuite, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

Betano 50 Rotiri Gratuite – Detalii Suplimentare

Download Betano din Play Store sau Google Play și revendică promoțiile direct de pe telefonul tău!

Concluzie Betano Rotiri Gratuite

Oferta Betano pentru 50 de Rotiri Gratuite 5 Glossy Hot reprezintă o oportunitate unică de a te bucura de jocuri de cazino online. Cu un pariu minim de 100 RON la acest slot, poți obține instant cele 50 de Rotiri Gratuite. Nu ezita să profiți de această promoție atrăgătoare și să-ți încerci norocul la Betano! Apasă acum butonul „Participă” și fii parte din distracție!

Betano 50 Rotiri Gratuite Zilnic

 • Asigură-te că ai jucat minim 100 RON la slotul 5 Glossy Hot
 • Revendică zilnic Betano rotiri gratuite
 • Primești 5o rotiri gratuite la 5 Glossy Hot

Promoții Betano cu Premii – 1000 de Jetoane la Betano Vrei Să Fii Milionar?

Cum ar fi dacă ai concura chiar tu la „Vrei să fii milionar”? Nu, nu e nevoie să apari la televizor, căci poți face asta chiar din confortul casei tale alături de Betano. Noua promoție Betano Vrei Să Fii Milionar îți dă șansa de a răspunde la întrebări de cultură generală. În schimb, poți câștiga jetoane din fondul de premii de 1000 de Jetoane de Aur care valorează în total 1.000.000 lei!

Betano Vrei Să Fii Milionar?

 • Testează-ți cultura generală
 • Răspunde corect la 15 întrebări
 • Revendică 1.000 jetoane de Aur Betano

Betano Vrei Să Fii Milionar – Ce Presupune Campania Promoțională?

În exclusivitate, pe Betano te poți bucura de emoția emisiunii „Vrei să fii milionar?”. În perioada 19.02.2024 – 12.06.2024, te așteaptă întrebări de cultură generală care-ți pot aduce premii în Jetoane de Aur. Trebuie să răspunzi corect la întrebări în fiecare zi de luni, miercuri și vineri de la orele 19:30 și 20:00. Vei primi Jetoane de Aur din potul cu 1000 de jetoane în valoare de 10.000 lei la fiecare ediție, în total un fond de premii de 1.000.000 lei.

În cadrul concursului există 15 întrebări, iar dacă răspunzi corect la fiecare, cele 1000 de Jetoane de Aur vă vor fi împărțite ție și altor câștigători în fiecare ediție. Nivelul de dificultate crește de la o întrebare la alta și ai la dispoziție 10 secunde pentru a răspunde la fiecare în parte. Din 4 variante de răspuns, doar una este corectă! Ține cont că trebuie să selectezi răspunsul corect direct pe ecran. De asemenea, avansezi doar dacă răspunzi corect. Nu te îngrijora, însă, pentru că poți folosi și variantele ajutătoare 50-50 sau Întreabă Publicul.

Betano Trivia – Cum Participi la Acest Betano Quiz?

Dacă până acum ți se pare puțin complicat, avem noi grijă să-ți explicăm pas cu pas fiecare etapă de înscriere. Astfel, te vei asigura că nu ratezi nimic și că ești eligibil pentru marele premiu de la Betano Vrei Să Fii Milionar.

Betano Quiz – Ce Mai Trebuie Să Știi

După cum ai văzut, concursul exclusiv de pe Betano se aseamănă foarte mult cu cel de la televizor. Diferența e că vei concura de la tine de acasă și că vei fi „milionar” în Jetoane de Aur. În schimb, mai sunt câteva detalii pe care ar fi bine să le cunoști înainte de a juca:

Concluzii

1000 de Jetoane de Aur, 15 întrebări și multe emoții. Așa am putea descrie promoția Betano Vrei Să Fii Milionar. Testează-ți și tu cultura generală și participă la Betano Trivia Show!

Betano Vrei Să Fii Milionar?

 • Testează-ți cultura generală
 • Răspunde corect la 15 întrebări
 • Revendică 1.000 jetoane de Aur Betano

Urmează promoții Betano care au expirat, dar poți revendica bonusul fără depunere!

Promoții Betano cu Premii – Turneu Betano Drops&Wins Live Casino

Turneele continuă, de data aceasta cu Betano Drops&Wins Live Casino. Ai parte de noi turnee săptămânale, de un fond de 10.000.000 RON cash lunar și de mese de live casino Pragmatic Live Tables, Gameshow și Spaceman.

Turneu Betano Drops&Wins Live Casino – În Ce Constă?

În perioada 5 aprilie 2023 – 6 martie 2024, participă la mesele Pragmatic. Pregătește-te pentru 336 de promoții zilnic la ruletă și alte jocuri live participante. În plus, te mai așteaptă și 336 de turnee zilnice și 48 de turnee de Blackjack cu o durată de câte 7 zile fiecare. Optează pentru fiecare turneu în parte la jocurile eligibile și plasează mize de minimum 10 RON pentru premiile zilnice, 50 RON pentru turneele de Blackjack și 10 RON la turneele zilnice de jocuri.

Betano Drops&Wins Live Casino – Cum Te Înscrii?

Testează și secțiunea de poker Betano!

Alte Informații

Te-ar putea interesa și mesele de baccarat Betano!

Concluzii

Prize Drops zilnice, mesele de blackjack și premiile dintr-un fond uriaș de 2.500.000 RON sunt doar câteva din motivele pentru care ar trebui să participi imediat la turneul Betano Drops&Wins Live Casino. Înscrie-te și la joacă la mesele participante!

Promoții Betano cu Premii – Betano Happy Hour cu Ramona Olaru

Vino și tu alături de Ramona Olaru la Betano Happy Hour și joacă la masa exclusivă unică în România, Betano Mega Fire Blaze Roulette. Promoția Betano Happy Hour cu Ramona Olaru are loc doar pe 7 martie, de la ora 20:00, iar dacă participi, te distrezi și ești recompensat cu 10 Jetoane de Aur. Află toate detaliile acestei promoții Betano cu premii în secțiunile următoare!

Betano Happy Hour – Ce Presupune Promoția?

Doar pe 7 martie 2024 de la ora 20:00, Ramona Olaru te așteaptă la Betano Happy Hour la masa de ruletă cu 10 Jetoane de Aur. Ce ai tu de făcut? Doar să intri la masa Betano Mega Fire Blaze Roulette în timpul promoției Happy Hour, să apeși pe butonul „Participă” de pe pagină și să te distrezi. Primești cele 10 Jetoane de Aur de la Betano direct în cont.

Betano Happy Hour cu Ramona Olaru – Cum Participi?

Urmează pașii de mai jos ca să te bucuri la maximum de toată distracția de la masa de ruletă din Betano Casino Live:

 1. Apasă pe „Profită Acum” ca să accesezi pagina ofertei.
 2. Apasă pe butonul „Participă”.
 3. Intră la secțiunea Betano Casino Live la masa de ruletă Betano Mega Fire Blaze Roulette.

Tu vii cu energie bună, te distrezi și conversezi prin chat cu Ramona Olaru, iar cele 10 Jetoane de Aur intră în contul tău!

Promoții Betano cu Premii – Alte Informații

Concluzii

Pe 7 februarie, Ramona Olaru te așteaptă la masa de ruletă live Betano Mega Fire Blaze Roulette. Participă la Betano Happy Hour cu Ramona Olaru, distrează-te și primești 10 Jetoane de Aur fără condiții de rulaj!

Urmează altă ofertă Betano expirată!

124 Rotiri Gratuite + 24 RON Free Bet

Cod bonus: EURO24

 • Înregistrează-te și folosește codul bonus pe parcursul pasului 3: EURO24
 • Iei 124 rotiri gratis la Sweet Bonanza după creare cont
 • Verifică-ți contul și mai primești 24 RON Free Bet

Promoții Betano cu Premii – Betano Calendarul Începutului de An

Betano n-ar fi Betano dacă nu ar avea un Calendar cu premii activ indiferent de perioada anului. În perioada aceasta, ai la dispoziție Betano Calendarul Începutului de An, cu premii perfecte pentru startul lui 2024. Motto-ul promoției e „An Nou, oferte noi”, iar noi sperăm că și norocul pe anul acesta e nou la promoții Betano cu premii. Află mai jos ce presupune Calendarul Începutului de An Betano!

Betano Calendarul Începutului de An – Totul Despre Ofertă

betano calendarul noului an promo

În perioada 4 – 31 ianuarie 2024, pe site-ul Betano te așteaptă un super Calendar cu premii noi. Ar fi păcat să lăsăm 2024 să înceapă fără să ne distrăm puțin, nu? Așa s-au gândit și cei de la Betano și au creat pentru tine o nouă promoție cu provocări.

Betano Calendar are mai multe promoții, cu mai multe etape la care poți participa. Etapele nu se suprapun, au o anumită perioadă de timp disponibilă și au câte un obiectiv anume. Credem că vrei să știi cât mai repede ce premii te așteaptă la Calendarul Betano. Uite ce ți-au pregătit organizatorii:

Vezi întreaga ofertă de sloturi Betano disponibilă pe site!

Calendar Betano – Cum Participi?

Am testat și noi pașii, așa că uite un exemplu de ofertă de pe 9 ianuarie 2024: 5 jetoane de aur fără rulaj la masa Betano Cashback Blackjack. Ca să revendicăm, trebuie să apăsăm pe butonul „Participă” din fereastra deschisă și să jucăm 100 RON live la masă. Toate detaliile ne-au apărut după ce am dat click pe imaginea cu oferta „Câștigă 5 jetoane de aur” sub forma unor T&C.

betano oferta calendar an nou

Promoții Betano cu Premii – Alte Informații

Concluzii

Acum că ai toate informațiile despre Betano Calendarul Începutului de An, pregătește-te pentru provocări și pentru premiile pe care le poți câștiga dacă finalizezi Etapele. Îndeplinește toate obiectivele, adună Cheile de Etapă și distrează-te cu recompensele câștigate!

Urmează altă promoție expirată!

Promoții Betano – Betano Calendarul de Halloween

Se apropie Halloween-ul, iar cazinourile vin să te întâmpine cu surprize avantajoase în loc de sperieturi. Betano a dat startul calendarului de Halloween cu misiuni și recompense sub formă de rotiri gratuite. E rândul tău să îndeplinești misiunile din Betano Calendarul de Halloween și să vezi ce bonusuri te așteaptă la cele mai populare sloturi cu tematică de Halloween!

Betano Calendarul de Halloween – Totul Despre Promoție

Înscrie-te în Betano Calendarul de Halloween și îndeplinește misiunile ca să profiți de cele mai tari bonusuri! Ai parte de o mulțime de oferte fără rulaj care formează etapele. Există mai multe etape în Calendarul de Halloween Betano, iar ele la rândul lor formează promoțiile din Calendar. Ai un anumit interval de timp pentru a participa și îndeplini misiunile.

În fiecare etapă, vei avea un obiectiv care trebuie atins, iar ca să faci asta, e nevoie să finalizezi un anumit număr de oferte. În schimb, primești recompense și o cheie de etapă. Trebuie să îndeplinești toate condițiile ofertei în intervalul de timp stabilit, ca să se considere finalizată.

După ce colectezi toate cheile de etapă, primești și o așa numită recompensă calendaristică, ce se împarte între toți jucătorii. Recompensa se transferă ca premiu în bani în contul de jucător în maximum 72 de ore de la sfârșitul ultimei etape.

Premiile la Calendarul de Halloween sunt de mai multe feluri. Poți câștiga jetoane la pariuri sportive (full bet sau free bet), premii sub formă de ban sau jetoane de cazinou (golden chips sau rotiri gratuite). Mai poți profita și de premii cu cerință de pariere sau premii non-cash (tricouri, bilete la meciuri, dispozitive și multe altele). Primești aceste premii tot în 72 de ore de la încheierea etapei.

Oferte Betano Calendarul de Halloween

Hai să-ți prezentăm mai în detaliu câteva dintre cele mai populare oferte din Calendarul de Halloween Betano. Următoarele promoții sunt gratuite pentru toți jucătorii, fie că e vorba de jucători noi, abia înregistrați sau membri deja existenți. Indiferent din ce categorie faci parte, primești următoarele:

Calendarul de Halloween Betano – Cum Participi?

Alte Informații

Descoperă toată lista de promoții Halloween de la cazinouri online!

Concluzii

Pregătește-te de cele mai tari surprize de Halloween datorită promoției Betano Calendarul de Halloween. Fie că abia îți faci cont sau ești deja înregistrat, poți să revendici 70 rotiri gratuite Betano sau 100 rotiri gratuite la sloturi cu vampiri și vârcolaci. În plus, îndeplinești misiuni și câștigi tot felul de recompense. Distracție plăcută!

Urmează altă promoție care a expirat!

Promoții Betano cu Premii – Betano Turneul Distracției

Crezi că reziști în Betano Turneul Distracției? Participă la toate cele 3 turnee rămase ale promoției și joacă la sloturile eligibile, iar un loc în clasament poate fi al tău. 50 de poziții câștigătoare au fost puse în joc de către Betano, iar premiile sunt pe măsură la acest turneu de tip Cel Mai Bun Scor.

Betano Turneul Distracției – Cum Funcționează?

În următoarea perioadă, Betano Turneul Distracției va avea loc de mai multe ori: 9, 16 și 30 octombrie 2023. La fiecare turneu Betano în parte, există un fond de premii de 10.000 RON cash, care va fi împărțit între cele 50 poziții finale câștigătoare din clasament. Ca să ocupi un loc în clasamentul acestei promoții Betano cu premii, tot ce ai de făcut este să joci la sloturile participante la turneu și să aduni puncte.

La Turneul Distracției Betano, joacă la unul din sloturile Age of Troy, Age of the Gods, 300 Shields Mighty Ways, Action Boost: Gladiator, Attila the Hun, Clash of Camelot, Colossus Hold&Win, Divine Fire, Firebid 27, Game of Gladiators, Gates of Troy, Gladiator Legends, Gladiators Go Wild, Rome: Caesars Glory, Roman Legion, Shield of Sparta, Wild Gladiators și Torii Tumble.

Turneul este de tip Cel Mai Bun Scor, ceea ce înseamnă că cele mai bune scoruri în 50 de runde consecutive vor contribui la adunarea punctelor în clasament. Miza minimă este de doar 0,5 RON. Poți câștiga puncte dacă joci exclusiv cu bani reali, iar pentru a face acest lucru ai o perioadă de timp prestabilită, care va fi afișată pe site în momentul în care intri în turneu.

Află mai multe despre cum funcționează astfel de turnee Betano!

Turneul Distracției Betano – Cum Participi?

Promoții Betano cu Premii – Ce Mai Trebuie Să Știi

Concluzii

Fii pe fază și urmărește Betano Turneul Distracției. Joacă la sloturile selectate și cât mai multe puncte în clasament, iar una din cele 50 de poziții câștigătoare poate fi a ta. Succes!

Urmează altă ofertă activă!

Promoții Betano cu Premii – Betano Turneul Rotirilor Tropicale

Ești pregătit pentru Betano Turneul Rotirilor Tropicale? Ia și tu parte la cele două turnee rămase ale promoției și mizează la sloturile participante, iar un loc în clasament poate fi al tău. 200 de locuri câștigătoare sunt disponibile în cadrul turneului Betano, iar fondul de premiere este foarte mare, mai exact 200.000 RON cash.

Betano Turneul Rotirilor Tropicale – Totul Despre Promoție

Betano Turneul Rotirilor Tropicale va avea loc de două ori luna aceasta, mai exact pe 10 și 18 septembrie 2023. La fiecare turneu Betano Rotirile Tropicale în parte, există un fond de premii de 200.000 RON cash. Acesta se va împărți între cele 200 poziții câștigătoare din clasamentul final. Ca să ocupi un loc în clasamentul acestei promoții Betano cu premii, tot ce ai de făcut este să joci la sloturile participante la turneu și să aduni puncte.

La Turneul Rotirilor Tropicale Betano, joacă la unul din sloturile 100 Burning Hot, 20 Bulky Fruits, 20 Power Hot, 20 Super Hot, 30 Spicy Fruits, 40 Lucky King, 5 Dazzling Hot, Betano Bonanza, Burning Hot, Candy Palace, Cocktail Rush, Fruit Party, Juicy Fruits, Shining Crown, Sizzling Hot Deluxe și multe altele.

Turneul este de tip total miză, ceea ce înseamnă că una sau mai multe runde, la care adaugi mizele lor de până în 5 RON, vor contribui cu 1 punct. Poți câștiga puncte dacă pariezi exclusiv bani reali, iar pentru a face acest lucru ai o perioadă de timp prestabilită, pe care o găsești pe site în secțiunea de Turnee, în dreptul turneului respectiv. La acest turneu Betano nu există o miză minimă.

Turneul Rotirilor Tropicale Betano – Cum Te Înscrii?

Promoții Betano cu Premii – Alte Informații

Concluzii

Participă la Betano Turneul Rotirilor Tropicale. Joacă la sloturile alese de organizatori și adună cât mai multe puncte în clasament. Un loc din cele 200 câștigătoare poate fi al tău dacă ai suficiente puncte!

Urmează altă promoție expirată!

Promoții Betano cu Premii – Betano Wazdan Mystery Drop

Participă la Betano Wazdan Mystery Drop și câștigă și tu unul dintre cele 10.000 de premii pe care cei de la Betano le oferă celor mai norocoși utilizatori. Joacă la orice slot Wazdan în perioada promoției și runda eligibilă pentru premiile aleatorii poate fi chiar cea pe care o joci tu!

Betano Wazdan Mystery Drop – Ce Presupune Oferta?

În perioada 18 mai -15 august 2023, ești invitat să participi la Wazdan Mystery Drop Betano și să pui mâna pe unul dintre cele 10.000 de premii din fondul total de 5.000.000 de lei. Intră în perioada promoției și deschide orice slot de la producătorul Wazdan, iar una din rundele eligibile cu premii aleatorii se poate nimeri chiar în sesiunea ta de joc.

Pe site-ul Betano, ai o selecție de 73 de sloturi de la Wazdan din care poți alege, iar orice pariu pe care îl plasezi reprezintă o șansă la unul dintre premii. Câteva din aceste sloturi le poți testa gratis și pe SuperCazino, cum ar fi Sizzling 777 Deluxe sau Hot 777 Deluxe.

Promoții Betano cu Premii – Cum Participi?

Ca să fii eligibil pentru a participa la Wazdan Mystery Drop Betano, urmează pașii de mai jos:

10.000 de premii își așteaptă câștigătorii, iar șansele la câștig depind doar de pariurile plasate. Premiile se acordă aleatoriu, așa că orice pariu plasat poate fi câștigător.

Alte Informații

Concluzii

5.000.000 de lei se vor împărți între cei mai norocoși jucători ai promoției Betano Wazdan Mystery Drop. Participă și tu, plasează pariuri la orice slot din gama Wazdan disponibil pe Betano, iar runda îți poate declanșa un premiu aleatoriu. Totul ține de noroc, dar dacă nu joci, nu câștigi!

Urmează altă ofertă expirată!

Promoții Betano cu Premii – Betano Marea Păcăneală

Marea Păcăneală Betano este în toi. În fiecare zi, deblochezi o serie de surprize și o colecție de promoții de care poți profita pentru a mai suplimenta câștigurile pe care le obții zilnic la păcănelele tale favorite. Un calendar Betano zilnic găzduiește promoțiile pe care le vei revendica, așa că află pe SuperCazino cum profiți de Betano Marea Păcăneală!

În Ce Constă Oferta Marea Păcăneală Betano?

Dacă accesezi pagina promoțională de la Betano cu ajutorul butoanelor din blocurile cu ofertă, vei ajunge direct în fața unui Calendar Betano Zilnic unde vei observa că există etape pentru fiecare perioadă din Betano Marea Păcăneală. Fiecare promoție Betano azi poate fi deblocată printr-o singură apăsare de buton până pe 30 iulie 2023.

Informațiile pentru aceste promoții sunt oferite tuturor jucătorilor în perioada în care promoția este activată. Dacă vrei să vezi detaliile promoției din perioada 10-16 iulie, de exemplu, trebuie să fii în acea perioadă. Cu toate acestea, promoțiile trecute pot fi verificate pentru a ne face o idee despre ne așteaptă în restul acestui calendar Betano zilnic.

Etapele de la Betano Marea Păcăneală de anul acesta sunt:

Cum Revendici Promoții Betano cu Premii?

Acest calendar Betano zilnic are câte o ofertă inclusiv până la data de 30 iulie. Deci, ai zeci de oferte la care să participi și, deși pare complicat și destul de greu de ținut pasul cu această promoție, pașii sunt destul de simpli. Trebuie doar să fii atent la condițiile ofertelor și să fii înregistrat la Betano.

Marea Păcăneală Betano – Condiții de Participare

Concluzie – Marea Păcăneală Betano

Vara aceasta, ai în fiecare zi o șansă în plus la distracție față de acele promoții Betano obișnuite cu care deja te-ai familiarizat. Cu siguranță merită să profiți de toate bonusurile pe care le oferă cazinoul la Betano Marea Păcăneală. Înregistrează-te, verifică zilnic promoțiile în calendar Betano și distrează-te ca de obicei!

Urmează altă ofertă expirată!

Promoții Betano cu Premii – Betano 2023 Jetoane de Aur

Rezervă-ți serile de luni pentru Betano 2023 Jetoane de Aur pe care le poți câștiga la jocul de Trivia Adevărat sau Fals 100% gratuit la mesele de Live Casino. Această promoție de la Betano te provoacă să răspunzi la întrebări de Trivia și ai șansa să câștigi săptămânal premii, precum cele 2023 de Jetoane de Aur Betano împărțite egal între câștigători.

Betano Trivia Adevărat sau Fals – Ce Presupune Promoția?

Pparticipă gratuit în fiecare luni, de la 20:00 și 21:00, la competiția Betano Trivia Adevărat sau Fals din secțiunea Betano Casino Live. Ai grijă să fii prezent măcar cu câteva minute înainte de startul concursului. Acolo te așteaptă 15 întrebări Betano Trivia de cultură generală, fiecare cu nivel de dificultate diferit.

Selectează varianta de răspuns corectă de pe ecran și acumulează puncte conform gradului de dificultate. Primești întrebările pe ecran în mod consecutiv, având timp 15 secunde ca să alegi una din variantele Adevărat sau Fals. Dacă răspunzi corect la primele 10 întrebări, primești câte 50 de puncte pentru fiecare, iar următoarele 5 întrebări răspunse corect aduc câte 100 de puncte în parte.

Totalul de puncte ce poate fi acumula în cadrul acestei promoții Betano cu premii este de 1000. Concurenții câștigători vor fi cei care adună minimum 800 de puncte la finalul concursului Betano Trivia. Tot la final se împart și Betano 2023 Jetoane de Aur, iar jucătorii vor fi anunțați prin mesaj privat dacă au câștigat. Promoția se desfășoară în perioada 6 februarie 2023 – 3 septembrie 2023.

Betano 2023 Jetoane de Aur – Cum Participi la Promoție?

Promoții Betano cu Premii – Alte Informații

Concluzie

Pregătește-ți cunoștințele de cultură generală și participă la Betano Trivia Adevărat sau Fals în serile de luni, de la 20:00 și 21:00. Mai multe răspunsuri corecte înseamnă mai multe puncte și o șansă la Betano 2023 Jetoane de Aur care se vor împărți în mod egal între câștigători. Succes!

Urmează altă ofertă expirată!

Promoții Betano cu Premii – Betano 5 Jetoane de Aur la Ruletă

Pe data de 11 mai 2023, Betano te invită la masa de Cashback Blackjack, unde dealerul va fi chiar Ramona Olaru. Miza o reprezintă jetoanele de aur fără rulaj, așa că iată mai jos tot ce trebuie să știi despre ofertă.

Ce Presupune Betano 5 Jetoane de Aur?

La cazinoul live Betano, mai exact masa de blackjack, ai ocazia să joci și să câștigi pe bune premii avantajoase. În joc sunt puse 3 jetoane de aur de câte 5 RON fiecare, fără condiții de rulaj, iar tu le poți obține foarte ușor. Trebuie doar să participi la Betano Cashback Blackjack în data de 11 mai 2023, între orele 21:00-21:50.

Intri la masa de ruletă, iar cele 3 jetoane de aur Betano sunt ale tale, însemnând că le primești automat. Așa cum spuneam, fiecare jeton valorează 5 RON, deci în total 15 de RON. În plus, câștigurile obținute nu sunt supuse condițiilor de rulaj!

Cum Revendici Aceste Premii Betano?

Dacă ești pasionat de blackjack și de show-uri pline de distracție, cu siguranță îți va fi ușor să revendici Betano 3 jetoane de aur la ruletă. Iată ce ai de făcut:

După cum vezi, ai de îndeplinit doar trei pași simpli și rapizi. Cu acești pași îndepliniți, nu mai ai nevoie decât de chef de distracție.

Ce Mai Trebuie Să Știi Despre Betano Jetoane de Aur la Ruletă

Doar câteva detalii te mai despart de participarea la această promoție cu premii Betano. Iată ce mai trebuie să știi:

Mai poți să citești și Betano păreri de la jucători ca tine!

Urmează altă ofertă expirată!

Concluzii Promoții Betano cu Premii

Betano 3 jetoane de aur la ruletă așteaptă să fie revendicate de cei mai norocoși jucători! Intră și tu la Betano Cashback Blackjack și primești automat cele 3 jetoane în valoare de 15 RON! Distracție plăcută!

Promoții Betano cu Premii – Betano 7 Cadouri în 7 Zile

Ți s-a mai întâmplat să te înregistrezi o dată la un casino online și să primești 7 cadouri timp de o săptămână? Dacă nu, acum e momentul datorită promoției Betano 7 Cadouri în 7 Zile. Te înregistrezi o dată și te bucuri de bonusuri fără depunere timp de 7 zile la rând cu ajutorul codului 7CADOURI.

Betano 7 Cadouri în 7 Zile – Ce Presupune Oferta?

În cadrul acestei oferte, îți faci cont o singură dată și, în loc să primești un bonus, primești Betano 7 cadouri în 7 zile. Campania se desfășoară în perioada 01.03.2023 – 31.03.2023. Ca să revendici cadourile din cadrul acestei promoții Betano cu premii, trebuie să te înregistrezi folosind codul bonus 7CADOURI și să-ți verifici contul, iar apoi timp de 7 zile primești un bonus la casino sau la sport.

Iată în ce constă fiecare cadou din această promoție Betano cu premii:

Promoții Betano cu Premii – Cum Revendici Cadourile?

Acum că ai văzut ce premii Betano te așteaptă dacă te înregistrezi, e momentul să afli cât mai repede și ce pași ai de urmat pentru a fi eligibil pentru promoție.

Cu acești pași completați, șirul Betano 7 cadouri în 7 zile poate începe. Așa cum ai văzut, te așteaptă rotiri gratuite, free bet-uri și jetoane de aur, așa că merită efortul de a-ți crea un cont și de a beneficia de toate aceste lucruri la Betano.

Alte Informații

Concluzii

După înregistrarea și verificarea contului, te așteaptă Betano 7 cadouri în 7 zile. Dacă nu ai cont la Betano încă, acum ai toate motivele să-ți creezi unul și să te bucuri de bonusuri fără depunere timp de 7 zile consecutive. Revendică acum!

Urmează altă ofertă care a expirat!

Promoții Betano cu Premii – Betano Calendarul de Iarnă

Era și timpul să te bucuri de fiecare zi de iarnă așa cum se cuvine, alături de surprizele de la Betano. Așteptarea a luat sfârșit, deoarece Betano Calendarul de Iarnă e aici și e plin de surprize zilnice ce constau în rotiri gratuite, jetoane de aur și pariuri gratuite fără rulaj. Citește mai departe și află cum revendici oferta!

Betano Calendarul de Iarnă – În Ce Constă Oferta?

În perioada 12.12.2022-29.01.2023, optează pentru a te înscrie la Betano Calendarul de Iarnă. Odată ce te-ai înscris la promoție, poți participa la toate etapele din această perioadă, până pe 29 ianuarie 2023. Fiecare zi vine cu surprize noi, mai exact rotiri gratuite, free bet-uri și jetoane de aur, toate fără rulaj.

Ziua de 16.12.2022 vine cu o surpriză specială în Calendarul de Iarnă Betano. Te așteaptă un bonus de 30 rotiri gratuite la unul dintre cele mai îndrăgite sloturi, Betano Bonanza. Ce trebuie să mai știi despre acest bonus este că va expira în aceeași zi la ora 23:59 și că fiecare rotire valorează 0,20 lei. Dacă vrei ca ziua de 16.12.2022 să devină una de neuitat, profită de acest super bonus oferit de Betano și revendică rotirile gratuite!

În cadrul acestei promoții Betano cu premii, există mai multe etape cu misiuni și premii, așa că vei avea mereu o surpriză de revendicat. Fiecare etapă din promoție vine cu un obiectiv, iar pentru a-l atinge, jucătorii trebuie să finalizeze un număr de oferte anume, disponibile în cadrul respectivei etape. Etapele promoției sunt:

Când îndeplinești aceste misiuni, la încheierea etapei câștigi diverse premii. Câteva exemple de premii pe care le poți câștiga sunt următoarele:

Promoții Betano cu Premii – Cum Revendici?

Iată pașii pe care ar trebui să-i urmezi pentru a fi eligibil pentru revendicarea fiecărui bonus:

Odată îndepliniți acești pași zilnic, primești ofertele fără rulaj din Calendarul de Iarnă Betano.

Promoții Betano – Cum Funcționează Etapele Promoției?

Când îndeplinești obiectivul etapei, primești recompense suplimentare și o cheie de etapă. Este esențial să îndeplinești condițiile etapei în intervalul de timp specificat, astfel încât să se considere că aceasta contribuie la obiectivul din Betano Calendarul de Iarnă. În funcție de tipul ofertei, există anumite condiții conform cărora se consideră că etapa este finalizată. Iată care sunt acestea:

Calendarul de Iarnă Betano – Alte Informații

Concluzii

Betano Calendarul de Iarnă vine cu o mulțime de provocări și de surprize. Te așteaptă distracție la cote maxime, obiective de îndeplinit și multe altele. Recompensele sunt și ele pe măsură: rotiri, free bet-uri, jetoane de aur sau obiecte promoționale. Depinde doar de tine să duci la bun sfârșit misiunea etapei în condițiile specificiate. Înscrie-te la Calendarul de Iarnă chiar acum!

Urmează altă ofertă care a expirat!

Urmează altă promoție expirată, dar poți revendica bonusul de bun venit!

Urmează altă promoție expirată!

Betano Roata Norocoasă – Roata Norocului Betano

Betano are pentru tine surprize de neratat. Dacă ai un cont online, te poți bucura de cea mai recentă promoție, Roata Norocoasă Betano. Premiile includ bonusuri de toate felurile, pentru toate gusturile. Află mai jos cum te înscrii la Roata Norocoasă Betano!

Betano Roata Norocoasă – Ce Poți Câștiga

Premiile oferite la Roata Norocoasă Betano sunt variate și extrem de tentante. Dacă te înscrii, ai posibilitatea să câștigi numeroase premii până pe 31 iulie 2022. Iată posibilele câștiguri:

Practic, roata funcționează ca o promoție cu trageri la sorți Betano, numai că premiile sunt mult mai dese și n-ai nimic de pierdut!

Roata Norocului Betano – Cum Revendici Oferta

Pentru ca tu să te poți bucura cât mai rapid de premiile puse în joc, procesul de înscriere la Roata Norocoasă Betano este unul foarte simplu:

Roata Norocoasă Betano – Informații Utile

Pentru a-ți spori șansele de câștig la astfel de promoții Betano cu premii 2024, dar și pentru a te înscrie în mod corect, este necesar să cunoști aceste informații:

Concluzii

Așa cum observi, Roata Norocoasă Betano are pentru tine foarte multe surprize de care merită să profiți. Nu uita că, pentru a putea participa, trebuie să realizezi cel puțin o depunere la fiecare 7 zile. Înscrie-te și tu la Roata Norocului Betano și bucură-te de câștiguri!

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos poți găsi informații generale despre promotii cu premii Betano 2024.

Nu ți-ar plăcea ca la ofertele care urmează la Betano să ai parte de o surpriză și să îți poți petrece Crăciunul alături de partener într-o excursie de vis? Dacă ar fi să judec după ultimele Promoții Betano la care am participat, sunt șanse foarte mari ca de data aceasta să câștigi o excursie în care să fie incluse și sărbătorile de iarnă. Consideri că ar fi un prilej bun să fii pregătit pentru concursul de Crăciun de anul acesta? Sau de tombola Betano care este foarte probabil să fie organizată în același timp cu orice eveniment sau promoție importante din an?

Premii Betano și Promoții Doar Pentru Jucătorii Înregistrați Deja

promotii betano cu premii inregistrare

Ai încercat să verifici vreodată timp de mai multe zile la rând pagină de promoții Betano? Vei avea o surpriză să observi că ofertele cu Premii Betano se schimbă aproape zilnic și vei găsi mereu motive să te joci pentru a câștiga bonusuri în bani cash, rotiri gratuite, premii în valoare de zeci de mii de lei sau chiar autoturisme.

Toate aceste promoții Betano cu premii 2024 sunt disponibile pentru toți jucătorii care deja dețin un cont activ Betano. Data viitoare când vrei să fii sigur că prinzi un loc la cele mai bune promoții Betano 2024, asigură-te că ești deja înregistrat pe platformă. Când vine vorba despre gama de promoții Betano, acestea pot fi zilnice, săptămânale, lunare sau anuale. În plus, unele promoții pot fi revendicate folosind un cod promo Betano.

Promoțiile care sunt active zilnice sunt cele care ar trebui să fie pe lista ta zilnică de obiective. În același timp, aceste oferte sunt și cele care pot mereu să varieze. Începând de la anumite promoții Betano cu premii care te ajută să joci mai mult la sloturile favorite și până la anumite oferte care îți asigură șanse mai mari de câștig la anumite jocuri de cazino.

Promoții Betano cu Premii Disponibile Periodic

Când spun periodic mă refer la acele promoții care se întorc mereu la jucătorii care le așteaptă. Este vorba de acele promoții Betano care au loc indiferent ce se întâmplă. La fel cum începutul verii nu poate fi amânat de nimic, la fel și promoțiile care încep o dată cu sezonul estival nu pot fi oprite. Același lucru este valabil și pentru promoțiile care încep în perioada de Crăciun și alte sărbători legale pe care le așteptăm tot anul.

Pentru a înțelege cel mai bine despre ce vorbesc, îți voi da câteva detalii despre una dintre aceste promoții casino care a avut loc de Crăciun chiar la Betano. Premiul care a fost pus în joc anul trecut la tombola Betano de Crăciun a fost o excursie în valoare de 20.000 RON. Dacă tot suntem aici, îți voi spune și cum funcționează acest gen de oferte. Tombola Betano care a rulat în ultimul Crăciun organizat de Betano a avut la bază un sistem de tichet tombolă Betano. Fiecare tichet de înscriere valora 200 RON. Pentru a obține unul trebuia să joci de 200 RON în cazino. Până la termenul limită de extragere Betano, cu cât aveai mai multe tichete de participare la tombolă Betano, cu atât aveai șanse mai mari să câștigi excursia de 20.000 RON.

Tombola Betano Pentru Toți Jucătorii Înregistrați

promotii betano cu premii tombole

Sărbătorile nu sunt singurele motive pentru care Betano organizează concursuri de o asemenea anvergură. Vei putea avea ocazia să te întâlnești cu turnee importante și care se organizează pe perioade destul de mari de timp. În cadrul acestor turnee sunt incluse atât premii pentru cei mai productivi jucători, dar și cei care nu apucă un loc pe podium mai au o șansă la tombola Betano unde se vor putea premii în valoare de sute de lei, rotiri gratuite și bonusuri ceva mai mici.

În orice situație te-ai afla, nu ai cum să ieși pierzător dintr-un asemenea eveniment al câștigurilor. Un turneu care se finalizează cu o extragere Betano va avea în cadrul programei, jocuri de sloturi de la cei mai populari dezvoltatori și reguli ușor de respectat pentru toată lumea.

Extragere Betano 2024 – Cum Afli Când Urmează Să Se Organizeze

Știi cum este vorba aceea înțeleaptă. Totul este să vrei. Dacă îți dorești să fii la curent cu noutățile despre toate ofertele și promoțiile de pe Betano, nu trebuie decât să urmezi instrucțiunile din cuvintele pe care urmează să ți le spun. Din fericire, există două soluții simple pentru a putea verifică stadiul calendarului de oferte de la Betano.

Chiar dacă este vorba despre o extragere Betano, o tombolă Betano sau premii și promoții de orice fel, pentru a putea vedea dacă ești eligibil pentru ce urmează sau pentru a inspecta lista de reguli și condiții ale ofertei, nu trebuie decât să te loghezi pe website-ul celor de la Betano și să intri în secțiunea profilului de jucător. De acolo, totul este simplu. Poți vedea toate ofertele.

Dacă ai nevoie de o soluție care este mai simplu de abordat și mai la îndemână, încearcă să urmărești mereu articolele și noutățile care apar pe supercazino. Postăm zilnic detalii și sfaturi despre toate promoțiile și concursurile furnizorilor de servicii de cazino din România. 

Concluzie – Promoții Betano cu Premii 2024

O să te las la final cu o vorbă luată dintr-un clasament al celor mai bune cazinouri online din România. Aparent, Betano reușește de foarte multe ori să ocupe locuri de podium în clasamentele celor mai bune cazinouri online din România. Acest lucru dovedește calitatea serviciilor și fidelității jucătorilor de pe platformă. Dacă vrei și tu să simți cum este să ai parte de promoții și oferte zilnice și de turnee care se încheie cu premii Betano de zeci de mii de lei, lunar, asigură-te că ești deja înregistrat pe Betano dată viitoare când apar promoții de nerefuzat. Succes!

124 Rotiri Gratuite + 24 RON Free Bet

Cod bonus: EURO24

 • Înregistrează-te și folosește codul bonus pe parcursul pasului 3: EURO24
 • Iei 124 rotiri gratis la Sweet Bonanza după creare cont
 • Verifică-ți contul și mai primești 24 RON Free Bet

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
pariuri cricket banner

Pariuri pe Cricket – Tipuri de Pariuri și Sfaturi Utile

17 noiembrie 2021

Cricketul este un sport foarte popular în zonele cu populație britanică, fiind în trecut considerat chiar unul dintre sporturile aristocraților. În prezent, tot mai multe case de pariuri oferă varianta de a miza pe crichet, oferind cote avantajoase. Află și tu în continuare cum plasezi pariuri pe cricket. Ce trebuie sa ai în vedere la […]

Citeste mai mult
arboricol zodiac banner

Zodiac arboricol – ce zodie ești?

16 februarie 2021

Dacă până acum te-ai obișnuit să îți afli norocul în funcție de poziția și mișcarea astrelor, a sosit momentul să descoperi un alt tip de zodiac, cu origini vechi și misterioase. Acesta se bazează pe asocierea dintre oameni și plante – mai bine zis arbori – motiv pentru care i se spune zodiac arboricol. Află […]

Citeste mai mult
Împrumuturi peer to peer sfat

Imprumuturi Peer to Peer

12 octombrie 2020

Ce înseamnă împrumuturi peer to peer? Pentru a-și finanța un proiect, oamenii apelează la împrumuturi în bănci sau la IFN-uri. Apoi, aceste instituții încep procedurile de verificare ale persoanei respective, ceea ce include în principal identitatea ei și situația financiară. Pe baza acestei evaluări, banca sau IFN-ul decide dacă să acorde sau nu împrumutul. Noul […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!