depunere betano casino Blog   /   4 iulie 2021   /   Paul Anghelescu

Metode de Plată Betano – Depunere și Retragere Betano

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 11 iulie 2023

5/5 - (3 votes)

În articolul de astăzi despre metode de plată disponibile la Betano, vreau să îți arăt cât de ușor e să depui bani sau să soliciți Betano retragere câștiguri. Fiind un cazino modern, lista de metode acceptate de plată este destul de variată, și limitele sunt foarte accesibile. Hai să vedem cum poți face o depunere minimă Betano și cum retragi bani Betano, pas cu pas!

betano logo nou alb

100% Bonus Până la 1000 RON

  • Primești 100% până la 1000 RON
  • Ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON
  • Doar pentru jucătorii noi

Vei Afla:

  1. Cum faci o depunere Betano
  2. Cât e depunerea minima Betano
  3. Metode de plata Betano și tranzacții în agenții
  4. Cum faci Betano retragere
  5. Cât este comisionul de retragere la Betano

Betano Depunere Minimă:

  • 10 RON prin BetanoCash
  • 20 RON prin card bancar, transfer bancar, Skrill, Paysafecard
  • 25 RON prin Betano Apple Pay
  • 40 RON prin Neteller

Avantaje:

✔️ Bonus la depunere de până la 1000 RON

✔️ Plăți securizate și metode diverse de plată

✔️ Fără taxe și comision Betano

Cum Poți Să Faci O Depunere Betano?

depunere betano ghid

Așa cum probabil că te și așteptai, procedura de depunere este foarte ușoară, precum și cea de retragere Betano, după cum vei vedea în cele ce urmează. Dacă încă nu ți-ai deschis un cont la Betano, înainte să poți face o depunere va trebui să te înregistrezi.

Odată ce te-ai logat în contul tău de jucător, urmează pașii următori ca să faci o depunere Betano:

  1. Accesează oferta de mai sus și apoi contectează-te la contul tău.
  2. Apasă butonul verde, cu textul „Depunere Betano” din partea de sus – dreapta a site-ului!
  3. Din fereastra pop-up care se va deschide, selectează metoda de plată pe care o preferi! Ai la dispoziție șase metode de plată Betano.
  4. Introdu detaliile necesare în funcție de metoda prin care vrei să plătești precum și suma cu care vrei să îți încarci contul, apoi apasă butonul roșu de jos, pe care scrie „Depunere Betano”!

În funcție de ce metodă de plată ai ales, informațiile care îți vor fi cerute pot varia. Dacă alegi să depui cu un card de credit sau debit, va trebui să introduci cifrele de pe card, codul de securitate de pe spatele cardului și numele complet, exact așa cum apare pe card. Dacă alegi să depui folosind un portofel electronic precum Neteller, va trebui să te loghezi și să autorizezi tranzacția, și așa mai departe. Indiferent de metoda de plată selectată, nu vei plăti niciun comision.

Depuneri Folosind Betano.cash

O nouă metodă de plată a fost adăugată de către Betano pe site. Este vorba despre Betano.cash, o modalitate ingenioasă de plată prin care jucătorii care nu se află în posesia unui card sau a unui cont bancar pot efectua depuneri rapide și sigure pentru a alimenta contul Betano. Poti efectua depuneri la fel de simplu ca până acum, însă există totuși o diferență importantă.

Poți depune minimum 10 RON și maximum 2500 RON. Codul unic de plată este disponibil 24 de ore din momentul în care a fost generat. Dacă ai câștiguri provenite din sume depuse prin Betano Cash, le poți retrage înapoi doar prin transfer într-un cont bancar pe numele tău.

Vezi oferta de sloturi Betano!

Care Este Valoarea de Depunere Minimă Betano?

Betano este unul din cazinourile cu cele mai accesibile limite minime de depunere. Astfel, pentru toate metodele de plată, cu excepția Neteller, suma de depunere minimă Betano este de numai 20 RON – ceea ce înseamnă că poți oricând să îți încarci contul cu ușurință, chiar și cu o sumă mică, în cazul în care vrei să joci câteva rotiri în plus la slotul tău preferat!

Dacă vrei să profiți de oferta de bonus Betano la depunere pentru jucătorii noi (100% până la 1000 RON), depunerea minimă este de 25 RON în loc de 20. Iar în cazul în care vrei să folosești Neteller, vei putea face un depozit de minim 40 RON. după cum vezi, indiferent de metoda de plată pe care o preferi, limitele sunt foarte accesibile oricărui jucător!

Te-ar putea interesa și Betano bonus fără depunere!

Metode de Depunere Betano Disponibile

Așa cum spuneam mai sus, lista de metode disponibile de plată la acest cazino include mai multe variante diferite, și ești liber să o alegi pe cea pe care îți este mai la îndemână. Astfel, vei avea de ales dintre următoarele metode de plata Betano:

  1. Card Bancar (Visa, Maestro, Mastercard) – Majoritatea tranzacțiilor online în ziua de azi se fac prin intermediul cardurilor de credit sau debit. Astfel, vei putea face cu ușurință o depunere la Betano folosind un card Visa / Mastercard / Maestro. Timpul de prelucrare este instantaneu, deci banii vor ajunge în contul tău de îndată ce finalizezi depozitul!
  2. Skrill – Un serviciu folosit de milioane de utilizatori din toate colțurile lumii, Skrill oferă plăți securizate și extrem de rapide. Cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute portofele electronice, îți vei putea alimenta cu ușurință contul la Betano folosind Skrill. Depunerile efectuate prin Skrill sunt confirmate instant. După ce ai introdus suma pe care vrei să o depui, ți se va cere să introduci email-ul contului tău de Skrill și apoi să te loghezi pentru a confirma depunerea
  3. Skrill 1- Tap – Folosindu-se tot de contul tău Skrill, această opțiune îți oferă posibilitatea să îți asociezi contul cu cel de la Betano, astfel că, pe viitor, nu vei mai fi nevoit să îți introduci de fiecare dată detaliile de autentificare atunci când vrei să îți alimentezi contul. Timpul de prelucare este, de asemenea, instantaneu. Dacă vrei să folosești Skrill ca metodă principală de depunere, această variantă s-ar putea să îți facă munca mai ușoară!
  4. Paysafecard – Paysafecard este soluția perfectă pentru cei care nu dispun încă de un card bancar sau un portofel electronic. Dacă te întrebai dacă există vreo metodă să poți depune bani direct cash, Paysafecard e răspunsul! Nu trebuie decât să cumperi un PIN de la unul din comercianți (vezi lista completă pe site), cu care vei putea să faci ulterior o depunere. După ce ai achiziționat codul, deschide-ți un cont pe site-ul procesatorului, în cazul în care nu ai unul, și încarcă PIN-ul în cont. Apoi, tot ce mai rămâne să faci e să alegi Paysafecard ca metodă de plată și să confirmi tranzacția. Depozitul tău va fi confirmat instant, deci te vei putea bucura de platformă foarte rapid!
  5. Neteller – Neteller este un alt portofel electronic, ca și Skrill, cu care vei putea să faci o depunere la Betano. Poți alimenta contul Neteller prin o grămadă de metode de plată, inclusiv card de credit sau debit, transfer bancar, dar și Bitcoin! Timpul de prelucare este, de asemenea, instantaneu.
  6. Betano Cash – O metoda proprie de plată care îți oferă depuneri minime de la 10 RON până la 2500 RON cu un timp instant de procesare. După ce selectezi suma dorită vei primi un cod pe care trebuie să îl introduci în cadrul unei stații de tip SelfPay selectând din meniu BetanoCash. Realizează plata și vei primi banii în cont.
  7. Betano Apple Pay – Este o metodă de plată specială pentru cei care folosesc dispozitive cu sisteme de operare iOS. Vei putea face depuneri de cel puțin 25 RON folosind portofelul electronic asociat contului tău Apple.

E important de menționat că odată aleasă metode de depunere, aceasta se păstrează și pentru Betano retragere. Descoperă cele mai noi oferte ale operatorului: Promoții Betano cu depunere și Promoții Betano cu premii!

Cum Faci o Depunere Minimă Betano în Agenții?

Dacă vrei să alegi plata în agenție, lucrurile sunt la fel de simple ca în mediul online. Alege din rețeau de agenții Betano pe cea mai apropiată, mergi la casierie și alimentează-ți contul. Trebuie să ai la tine buletinul, suma de bani dorită și să îi transmiți persoanei de la casierie nume contului de jucător. După ce se finalizează tranzacția, banii îți vor fi transferați în cel mai scurt timp în balanța contului.

Poți alege între secțiunea de pariuri sportive Betano și cea cazino, iar depunerile minime pornesc de la 10 RON. În ceea ce privește Betano retragere agenții, poți merge la casierie cu biletul câștigător sau datele contului tău pentru a putea solicita retragerea câștigurilor. Și aici trebuie să ai buletinul la tine.

Cum Poți Să Soliciți o Retragere Betano?

retragere betano ghid

La fel ca la orice alt cazino, în conformitate cu reglementările în vigoare, înainte să poți solicita retrageri Betano va trebui să ai contul verificat. Procesul de verificare cont Betano e explicat în articolul atașat. Vei putea să soliciți o retragere Betano prin toate metodele disponibile și pentru depunere, cu condiția să fi făcut în prealabil o depunere folosind acea metodă.

Pe scurt, poți retrage prin aceleași metode pe care le-ai folosit atunci când ai depus. Singura excepție este Paysafecard, prin care nu se pot face retrageri Betano – în cazul în care ai făcut o depunere folosind Paysafecard, va trebui să soliciți de la Betano retragere prin transfer bancar. De asemenea, trebuie să îți verifci contul de jucător înainte de a solicita retragerea și să îndeplinești cerințe rulaj Betano în cazul în care ai revendicat bonusul de bun venit.

Pașii Pentru Betano Retrageri:

  1. Loghează-te în contul de jucător.
  2. Accesează secțiunea Tranzacții – Betano Retragere din Contul meu.
  3. Alege metoda de plată, introdu suma pe care vrei să o retragi și urmărește instrucțiunile, în funcție de metoda de plată aleasă.

Suma minimă pentru Betano retragere este de 40 RON, respectiv 80 RON, dacă alegi să retragi prin transfer bancar. Metodele de plată pentru Betano retragere sunt aceleași ca în cazul depunerii, mai puțin Paysafecard care poate fi folosit doar la depunere. În cazul în care alegi această modalitate de plată, vei putea să-ți retragi câștigurile prin Skrill.

Comision Retragere Betano și Timp Procesare

Referitor la ceea ce se numește comision retragere Betano, trebuie să știi că primele 2 retrageri din lună sunt gratuite indiferent de metoda de plată, La a treia retragere, se percepe un comision de 1% în cazul Skrill și Neteller, respectiv 9 lei pentru cardul de credit. După ce trimiți solicitarea de retragere Betano, cazinoul va verifica dacă totul este în regulă, și, odată ce transferul este aprobat, în funcție de metoda de plată aleasă, se poate să mai dureze câteva zile până ce banii ajung la tine.

În cazul portofelelor electronice (Skrill și Neteller), odată ce tranzacția este aprobată, banii pot ajunge în cont chiar în ziua respectivă, dar în cazul transferului bancar poate dura aproximativ 2 – 3 zile. Bineînțeles, dacă ai solicitat o retragere Betano vineri sau în weekend, tranzacția va fi procesată săptămâna viitoare.

Întrebări Frecvente Despre Depunere Betano și Retragere

⭐ Pot realiza o depunere Betano fără să verific contul de jucător?

Da, poți depune bani la Betano fără să validezi contul, însă cu anumite limite. În vreme ce retragerile sunt indisponibile fără realizarea procesului de verificare. E indicat să îți validezi contul pentru că pot exista probleme dacă vrei să retragi câștigurile mai târziu.

⭐ Cât este depunere minimă Betano?

Sumele încep de la 10 RON prin BetanoCashpay și 20 RON prin portofelele electronice. Ai o diversitate de metode de depunere din care poți alege (Neteller, Skrill, Paysafecard, Card, Transfer sau Agenții)

⭐ Cât este retragerea minimă? Cât este comisionul la retragere la Betano?

Suma minimă de retragere Betano este de 20 RON și cea maximă 180 000 RON, iar pentru primele două retrageri nu se aplică comision.

⭐ Pot vedea un istoric al tranzacțiilor online și implicit al Betano retrageri?

Sigur, accesează contul tău și dă click pe Istoric tranzacții (aici vei vedea atât pariurile și biletele plasate, cât depunerile și retragerele procesate)

⭐ Nu am primit suma solicitată la retragere Betano. Ce pot face?

Asigură-te că ai îndeplinit condițiile de rulaj ale pariurilor în cazul în care ai ales folosirea unui bonus și că ai utilizat aceeași metodă de plată Betano ca la depunerea inițială.

Concluzii Metode de Plată Betano

După cum vezi, metode de plata Betano sunt diverse, iar depunerile și retragerile minime potrivite oricărui buzunar. Poți plasa pariuri cu o depunere minima Betano de 10 RON și poți realiza o retragere betano pe card, portofele electronice sau în agenții. Operatorul nu te limitează la capitolul tranzacții și îți oferă pe lângă securitatea plăților și un timp de procesare instant.

betano logo nou alb

100% Bonus Până la 1000 RON

  • Primești 100% până la 1000 RON
  • Ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON
  • Doar pentru jucătorii noi

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
banner conditii rulaj eldorado

Cerinte rulaj Eldorado – cât trebuie să joci

22 noiembrie 2021

Fiecare bonus la înregistrare are și anumite condiții, lucru valabil și la Eldorado. În acest articol, îți prezentăm toate aspectele esențiale despre condiții rulaj Eldorado. Vom discuta atât despre condițiile pentru revendicare, cât și despre condițiile pentru retragere, adică acele cerințe pentru rulaj bonus Eldorado casino care îți vor permite să retragi suma primită în […]

Citeste mai mult
las vegas mobile

Las Vegas Mobile – Cum Joci pe Las Vegas Apk sau iOS?

15 ianuarie 2024

Jocul pe pe mobil este cel mai la îndemână și mai plăcut mod de a te distra cu jocurile de noroc online. De aceea, ne-am hotărât să-ți prezentăm câte ceva despre experiența Las Vegas mobile. Citește acest articol pentru a afla mai multe detalii despre cum să faci pe Las Vegas apk sau iOS. Am […]

Citeste mai mult
stu ungar

Stu Ungar Biografie – Profil Jucător de Poker

31 august 2022

Stu Ungar, pe numele său complet Suart Errol Ungar, a fost un cunoscut jucător de poker, blackjack și gin rummy. Mulți îl numesc, și nu fără argumente, cel mai mare jucător de Texas Hold’em din toate timpurile. Citește articolul nostru de pe SuperCazino pentru a vedea mai multe despre viața și cariera lui Ungar! Biografia […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!