...

Gates of Olympus

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xGates of Olympus

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
pragmatic play
Bonus 100% Până la 5.000 RON + 725 Rotiri Gratuite
  • Primești până la 725 rotiri gratuite la primele 5 depuneri
  • Depunerea minimă este de 20 RON
  • Bucură-te de cele mai tari sloturi

Dacă vrei să cunoști unul dintre cele mai spectaculoase sloturi Pragmatic Play, încearcă Gates of Olympus. Acesta îți oferă o experiență ideală și plăți foarte bune datorită funcțiilor sale speciale. Citește mai departe și joacă Gates of Olympus gratis pe SuperCazino!

Gates of Olympus demo – grafică și muzică

Gates of Olympus este un video-slot cu structura de 6 role a câte 5 rânduri. Tema jocului este mitologia greacă, deci găsești multe elemente grafice specifice. Poți vedea coloane, asemenea unui templu și în stânga rolelor, chiar pe Zeus.

Aici te afli la porțile Olimpului, iar Pragmatic Play vrea să creeze o atmosferă specială și cu ajutorul muzicii. De aceea, îți recomandăm să joci cu sunetul pornit pentru cea mai palpitantă aventură în panteonul Greciei antice.

Dacă ești familiarizat cu acest furnizor, trebuie să știi că nivelul graficii este întotdeauna unul superior. De asemenea, jocurile sale funcționează foarte bine de pe orice dispozitiv. Gates of Olympus slot este creat în HTML5, deci se adaptează ecranului de smartphone.

Gates of Olympus slot – rata de plată

Coeficientul jocului Gates of Olympus online este unul generos, de 96,5%. Jocul plătește în grupuri de minim 8 simboluri de același fel și aduce câștiguri în cascadă. Astfel, simbolurile care dau plată dispar și lasă loc altora. Acestea, la rândul lor, pot crea noi combinații câștigătoare. Gates of Olympus demo are o volatilitate ridicată, adică plătește mai rar, dar atunci când o face, aduce plăți foarte bune.

Gates of Olympus gratis – cum te joci?

Deși nu plătește pe linii de plată ca în mod tradițional, Gates of Olympus funcționează la fel pentru jucător. Trebuie să setezi un pariu, să pornești runda și să vezi ce ai câștigat. Vezi mai jos care sunt butoanele la Gates of Olympus gratis:

Gates of Olympus – simboluri și plăți

Simbolurile de la Gates of Olympus aduc plăți foarte bune, în special atunci când apar minim 12 de un fel pe grilă. Iată care sunt plățile maxime pentru fiecare:

Valoarea mizei pentru aceste câștiguri la Gates of Olympus free este de 200 de fise, suma maximă permisă de joc.

Gates of Olympus online – speciale

Gates of Olympus are și mai multe caracteristici speciale care îți pot aduce plăți colosale. De fapt, dacă ai mai jucat sloturi Pragmatic Play, știi că acest furnizor aduce întotdeauna ceva inedit la fiecare joc. Hai să vedem specialele la Gates of Olympus demo:

Concluzii

Gates of Olympus este genul de joc care te captivează de la primele spinuri. Plătește foarte bine datorită multiplicatorilor și a câștigului în cascadă. Nu în ultimul rând, îți aduce câștiguri colosale cu rotirile sale gratuite. Joacă și tu Gates of Olympus demo pe SuperCazino și descoperă comorile zeilor Greciei antice!

Joacă mai mult:

super 20 gratis banner
3.3/5 - (10 votes)

Super 20

Joaca Gratis
pharaohs tomb gratis logo
5/5 - (1 vote)

Pharaoh’s Tomb

Joaca Gratis
majestic-forest-logo
3.7/5 - (3 votes)

Majestic Forest

Joaca Gratis
logo magic portals gratis
5/5 - (1 vote)

Magic Portals

Joaca Gratis

Autori