...

Arctic Fruits

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 5 decembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xArctic Fruits

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Cum ar fi să încerci un slot cu fructe diferit de cele pe care le știi deja? Încearcă Arctic Fruits gratis, jocul cu o mulțime de fructe înghețate, gratis pe SuperCazino! Este un slot destul de obișnuit, dar cu o grafică plăcută ochiului. Design-ul fructelor răcoritoare și multiplicatorii fac din acest slot o alegere foarte bună.

Arctic Fruits Online – Grafică și Ecran de Joc

Arctic Fruits demo este un slot destul de clasic, dar cu ceva în plus față de alte păcănele cu fructe existente. Arctic Fruits gratis este format din 5 role și 3 rânduri, dispunând de 20 de linii fixe de plată. Așa cum spuneam, slotul vine de la furnizorul 1×2 Gaming și are o rată de plată de 94.5%.

Ecranul de joc Arctic Fruits free are un fundal înghețat și fulgi de zăpadă animați care cad pe marginea tabelei principale. Simbolurile sunt reprezentate de fructe desenate într-un stil modern, foarte detaliat, fiind acoperite de picături de apă pentru a transmite impresia de atmosferă răcoroasă.

Arctic Fruits Free – Linii și Rată de Plată

Arctic Fruits slot are 20 de linii de plată fixe și RTP de 94.5%. Deși nu este considerată o rată de plată mare, nu înseamnă că nu poți avea câștiguri frumoase. În plus, Arctic Fruits gratis este un slot în cascadă, ceea ce înseamnă că rolele se vor învârti, iar atunci când se formează o combinație câștigătoare, simbolurile vor fi prinse într-un cub de gheață și se vor sparge.

Acestea fac apoi loc altor simboluri, iar jocul verifică automat dacă există alte combinații câștigătoare și tot așa, până se epuizează. Cu fiecare cădere nouă, crește și multiplicatorul de câștig, până ajunge la maximum. Multiplicatorii sunt 1x, 2x, 3x și 5x.

Vezi ce sloturi gratis mai poți testa pe SuperCazino!

Cum Se Joacă Arctic Fruits Gratis?

Arctic Fruits demo se joacă la fel ca orice alt slot cu linii de plată fixe. În partea de jos a ecranului ai butoanele de joc, pe care le poți folosi pentru a seta pariul și pentru a începe învârtirile.

Arctic Fruits Demo – Simboluri și Plăți

Fiind vorba de un slot clasic cu fructe, este de la sine înțeles că Arctic Fruits gratis va avea ca simboluri bine cunoscutele fructe. Mai jos îți prezentăm fiecare simbol în parte și cât plătește:

Plățile sunt mai bune dacă pui miză mai mare, desigur. Însă, dacă nu vrei să riști prea mult, începe cu miza minimă de 0.20 FUN. Și mai bine, până te obișnuiești cu jocul, poți să învârți la Arctic Fruits gratis pe SuperCazino.

Testează și Barbarian Gold online și Astro Newts Megaways gratis!

Arctic Fruits Slot – Caracteristici Speciale

Arctic Fruits free nu are foarte multe speciale. Asta nu înseamnă că jocul este mai plictisitor, căci sunt alte caracteristici de care să te bucuri, de exemplu Wild. Simbolul Wild poate să apară pe orice rolă din Arctic Fruits online. Înlocuiește toate simbolurile plătitoare, iar 5 astfel de simboluri plătesc 1000 FUN.

Alt aspect avantajos la acest slot e reprezentat de multiplicatorii x1, x2, x3 și x5, x5 fiind maximum. Mai există și funcția Quickspin pe care o poți activa de la setări.

Orice ai prefera, pe SuperCazino găsești și sloturi clasice ca în săli de jocuri, dar și sloturi noi!

Concluzie Arctic Fruits Online

Alege un slot clasic cu fructe așa cum e Arctic Fruits gratis și distrează-te cu simbolul Wild și cu multiplicatorii! Fructele înghețate așteaptă să se așeze pe role în combinații câștigătoare, iar ție să-ți aducă plățile dorite. Joacă Arctic Fruits demo pe SuperCazino ca să te pregătești pentru jocul pe bani reali!

Joacă și:

buffalo rising megaways logo
3.5/5 - (4 votes)

Buffalo Rising Megaways

Joaca Gratis
rain balls gratis banner
5/5 - (1 vote)

Rain Balls

Joaca Gratis
dark carnivale slot logo
5/5 - (1 vote)

Dark Carnivale

Joaca Gratis
joc Sloturi online Cool Jewels
5/5 - (2 votes)

Cool Jewels

Joaca Gratis

Autori