Roulette Diamond

Autor: Antonio Preda

Actualizat: 14 noiembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Roulette Diamond

Categorii joc
ruleta
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Fă cunoștință cu cea mai inedită ruletă de pe piață! Roulette Diamond slot online de la 1X2 Gaming are mai multe pariuri speciale și o dispunere diferită a numerelor. Mai mult decât atât, Roulette Diamond demo are 41 de numere din care poți să alegi, dar și mai multe opțiuni de pariere. Spre deosebire de o ruletă clasică, aici ai mai mult control asupra pariurilor tale datorită diversității de tipuri de pariuri. Hai să-ți arătăm în acest ghid tot ce trebuie să știi despre această ruletă și joacă Roulette Diamond gratis pe SuperCazino!

Roulette Diamond demo – grafică

Încă de la prima vedere, îți dai seama că Roulette Diamond gratis este un joc de ruletă special. Nu te întâlnești cu acea masă cu numere dispusă pe 3 coloane și cu pariurile exterioare. Aici nici nu există o ruletă propriu zisă, ci bila se plimbă pur și simplu peste numerele de pe romb. Tocmai datorită acestei forme, jocul poartă numele de Roulette Diamond slot.

Rombul are 4 segmente lungi, 2 orizontale și 2 verticale, a câte 8 numere. Segmentele mai scurte sunt de 6, 4 și 2 numere. Și acestea sunt în total câte 4, 2 verticale și 2 orizontale. Simetria de coloane și rânduri este stricată de 0, care se găsește în vârful rombului. 

Pe margini, poți vedea mai multe săgeți orientate în diferite direcții. Acestea sunt poziții de pariere la Roulette Diamond demo, la fel ca tabela din partea din dreapta.

Încearcă mai multe jocuri ruletă gratis!

Roulette Diamond free – rata de plată

Roulette Diamond gratis are un RTP foarte bun, de 97,56%, deci ai șanse frumoase să câștigi. Așa cum am spus mai sus, sunt multe opțiuni de pariere și de aceea payout-ul arată atât de bine, chiar dacă sunt mai multe numere decât la ruleta europeană: 41 în loc de 37.

Pentru mai multă distracție, testează poker gratis, dar și alte sloturi gratis!

Roulette Diamond gratis – cum se joacă? 

Roulette Diamond demo are un mod foarte simplu de joc. În esență, nu este cu nimic diferit față de jocul altor rulete.

Roulette Diamond free funcționează cel mai bine pe calculator. În versiunea de mobil, nu ai la dispoziție pariurile pe șiruri de numere. De asemenea, poți să joci doar în portret. Altfel, jocul se mișcă bine și de pe smartphone.

Vezi ce bonusuri cu rotiri gratuite te așteaptă la cazinouri online!

Roulette Diamond slot – plăți clasice

Roulette Diamond gratis are câteva moduri de plată rămase de la o ruletă clasică. Vezi mai jos plățile lor și cât câștigi:

Roulette Diamond online – pariuri speciale

Vezi mai jos plățile pentru pariurile specifice Roulette Diamond online:

Concluzii

Roulette Diamond slot are tot ce-i trebuie să devină ruleta ta preferată. Nu ai cum să te plictisești vreodată cu atâtea opțiuni de pariere. Poți să vezi și mai sus cât de bine plătesc acestea. Ca să te convingi, hai și tu să încerci Roulette Diamond gratis pe SuperCazino!

Joacă mai mult:

battle maidens cleopatra gratis slot
4.7/5 - (3 votes)
Battle Maidens Cleopatra
Joaca Gratis
joc Sloturi online Cool Jewels
5/5 - (2 votes)
Cool Jewels
Joaca Gratis
fishin reels gratis logo slot
4.5/5 - (2 votes)
Fishin’ Reels
Joaca Gratis
christmas megaways gratis slot
5/5 - (1 vote)
Christmas Megaways
Joaca Gratis

Autori