Smoking Hot Fruits

Autor: Antonio Preda

Actualizat: 3 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Smoking Hot Fruits

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Vrei să vezi cum e un slot cu fructe făcut ca la carte? Atunci citește articolul nostru și află totul despre Smoking Hot Fruits online! Acest joc simplu de la 1X2 Gaming are o grafică superbă și plătește excelent. Încearcă și Smoking Hot Fruits gratis pe SuperCazino ca să simți pe pielea ta experiența clasică a sloturilor!

Smoking Hot Fruits free – grafică

Smoking Hot Fruits gratis are o structură de 5 role a câte 3 rânduri. Cele 15 poziții sunt umplute cu fructe suculente, ilustrate în detaliu. În afară de struguri, lămâi, portocale, prune, pepeni și cireșe, mai găsești stele și șeptari. 

Fundalul cu flăcări și roșiatic este și el specific numelui jocului. Fiecare câștig este acompaniat de animații la fel de înflăcărate. Simbolurile care fac parte din combinația câștigătoare sunt evidențiate prin foc. Funcțiile de la Smoking Hot Fruits slot sunt intuitive și jocul funcționează fără probleme de pe orice dispozitiv. 

Încearcă mai multe sloturi gratis!

Smoking Hot Fruits online – rata de plată

Smoking Hot Fruits gratis are un payout foarte bun, de 96,05%. Îl joci pe 5 linii de plată fixe, de la stânga spre dreapta. Datorită câștigurilor bune și a modului simplu de plată, acesta este un joc perfect pentru începători.

Smoking Hot Fruits demo – cum se joacă?

Butoanele de la Smoking Hot Fruits gratis sunt pentru stabilirea valorii pariurlui și pentru pornirea rundei. Totodată, poți să consulți și meniul care conține informații și setări. 

Vezi și alte sloturi clasice și sloturi fructe!

Smoking Hot Fruits slot – simboluri și plăți

Smoking Hot Fruits gratis aduce plăți în mod clasic, pe simboluri de-un fel și pe role adiacente, de la cea din stânga. Ai nevoie de minim 3 simboluri similare, cu excepția cireșelor. Acesta plătesc și la 2 de-un fel. Vezi mai jos plățile pentru o linie completă:

Cele mai mici plăți sunt de 4x miza, pentru 3 simboluri de-un fel. 2 simboluri Cireșe plătesc 5x miza. Așadar, simbolurile plătesc foarte bine pe cele 5 linii și mereu ai șansa să câștigi cel puțin cât miza totală plasată.

Smoking Hot Fruits gratis – speciale

Smoking Hot Fruits demo nu are multe speciale, dar după ce multiplicatori de miză ai văzut, nici nu prea este cazul. Nu are rotiri gratuite și nici funcția Gamble, care este destul de des întâlnită în sloturi de acest fel. 

Totuși, Smoking Hot Fruits free are un simbol Scatter. Este ilustrat printr-o stea și plătește oriunde pe role, fără să țină cont de linii de plată. 3, 4 și 5 Scatter acordă 50, 250 și respectiv 1.250x miza.

Concluzii

Smoking Hot Fruits slot oferă experiența clasică a jocurilor puse pe o interfață de secolul 21. Așa cum vei vedea și din versiunea noastră demo, slotul funcționează foarte bine și merită încercat și pe bani reali. Are doar un simbol special, dar compensează prin plățile excelente pe liniile de câștig. Încearcă și tu Smoking Hot Fruits gratis pe SuperCazino și revino și pentru alte sloturi clasice distractive!

Joacă mai mult:

diamondz gratis banner
5/5 - (1 vote)
Diamondz
Joaca Gratis
book of ra magic gratis casino
3.9/5 - (7 votes)
Book of Ra Magic
Joaca Gratis
logo joc age of troy gratis
3.4/5 - (9 votes)
Age Of Troy
Joaca Gratis
5 dazzling hot gratis
4.2/5 - (6 votes)
5 Dazzling Hot
Joaca Gratis

Autori