Kitty Wild

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Kitty Wild

Nume Joc

Kitty Wild

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
skywind group
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă îți plac și pisicile, și sloturile, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Kitty Wild slot de la Skywind te va impresiona prin modul simplu de joc, funcțiile distractive și grafica excelentă. Este un slot în care simbolul Wild apare extrem de des, deci câștigurile sunt la nivel foarte bun. Joacă și tu Kitty Wild gratis pe SuperCazino și delectează-te cu un joc de top de la unul dintre cei mai tari furnizori!

Kitty Wild demo – grafică și muzică

Aspectul este foarte important pentru Skywind și de aceea, Kitty Wild gratis arată excelent și te transpune într-o lume luxoasă, căminul unei pisici foarte răsfățate. Știm că internetul este plin de poze și filmulețe cu pisici, și de aceea, furnizorul a dat lovitura doar prin crearea unui slot tematic centrat pe aceste feline. Pe role, vei vedea o pisică albă, care are un rol extrem de important, așa cum vei vedea într-o secțiune viitoare.

Muzica ambientală este de asemenea plăcută, iar Kitty Wild slot este un joc ce te fascinează de la primele rotiri. Totodată, cele 5 role și 4 rânduri se pot încadra perfect în orice tip de ecran, indiferent de dimensiunile sale. Așadar, dacă vrei să joci de pe mobil, mai avem o veste bună pentru tine: Kitty Wild online se vede și funcționează cum nu se poate mai bine de pe aceste dispozitive.

Kitty Wild demo – rata de plată

Kitty Wild demo are 50 de linii de plată, ceea ce înseamnă că va plăti excelent și destul de des. Volatilitatea jocului este medie, iar coeficientul RTP este de 95,85%, undeva la media industriei. Așadar, jocul nu este doar un mod prin care departamentul de creație al Skywind își arată talentele, ci și este un joc pe care oamenii vor să-l joace datorită plăților foarte bune.

Kitty Wild gratis – cum se joacă?

Așa cum am spus încă de la introducere, Kitty Wild online funcționează ușor, iar modul de joc este intuitiv:

Kitty Wild slot – simboluri și plăți

Kitty Wild gratis aduce câștiguri excelente prin simbolurile sale. Unele simboluri plătesc doar la 2 de un fel, iar restul la minim 3 de un fel. Să vedem așadar care sunt plățile maxime, la cel mai mare pariu de 5 fise per linie de plată:

Joacă și Planet of the Apes gratis, Arctic Fruits demo sau Battle Maidens Cleopatra demo!

Kitty Wild online – caracteristici speciale

Pentru un joc din categoria de păcănele gratis cu speciale, Kitty Wild slot nu are chiar foarte multe funcții speciale. Totuși, cele prezente sunt distractive și plătesc foarte bine:

Concluzii

Kitty Wild online este un joc cu funcții simple, dar cu o temă foarte interesantă și atractivă. Atractive sunt și plățile, datorită rotirilor gratuite și a multitudinii de linii de câștig și a simbolurilor Wild care apar extrem de des. Jocul are toate elementele pentru a intra în portofoliul tău de jocuri favorite. Încearcă și tu Kitty Wild gratis pe SuperCazino pentru a te convinge de calitățile lui!

Joacă și:

logo dazzle me online
5/5 - (2 votes)
Dazzle me
Joaca Gratis
van helsings book of the undead gratis
4.5/5 - (2 votes)
Van Helsing’s Book of the Undead 
Joaca Gratis
logo slot dracula gratis
4/5 - (2 votes)
Dracula
Joaca Gratis
sizzling 777 deluxe gratis banner
3.5/5 - (2 votes)
Sizzling 777 Deluxe
Joaca Gratis

Autori