Planet of the Apes

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 21 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Planet of the Apes

Categorii joc
noi
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

NetEnt a înregistrat un succes enorm în momentul în care a lansat Planet of the Apes gratis . Jucătorii care au testat acest joc susțin că este o adevărată capodoperă din toate punctele de vedere. Slotul surprinde povestea eroului principal, aflat între războiul lumii exterioare și conflictele interioare. Joacă și tu Planet of the Apes online gratis la SuperCazino și bucură-te de o experiență cu adevărat unică!

Planet of the Apes Slot Gratis – Grafică Spectaculoasă

Rareori găsim sloturi gratis cu o grafică atât de spectaculoasă cum este cea de la Planet of the Apes demo. Încă de când am aflat că NetEnt va colabora cu studiourile 20th Century Fox ne-am gândit că slotul va fi unul spectaculos, însă așteptările ne-au fost cu mult depășite. Modul în care a fost conceput jocul este extrem de ingenios, dar și unic.

Pentru a ilustra dualitatea personajului principal din joc, producătorul a introdus 2 ecrane de joc. În partea stângă vei vedea un ecran de joc luminat, care reprezintă în mod sugestiv perioada de tinerețe din viața lui Caesar. În partea dreaptă vei vedea partea întunecată, perioada de după război, când primatele au plătit prețul suprem pentru câștigarea independenței. Simbolurile sunt extrem de realiste, iar sunetele și animațiile întregesc povestea. Dacă vrei să experimentezi și tu ineditul, apasă butonul de Play și pornește în călătoria Planet of the Apes demo la SuperCazino.

RTP de 96.33% pentru Planet of the Apes Demo

Am putea vorbi zile întregi despre grafica acestui joc și modul ingenios în care a fost conceput, dar trebuie să aducem în discuție și profitabilitatea jocului. Până la urmă, jocurile de noroc trebuie să îți aducă și câștiguri, nu doar distracție. NetEnt s-a asigurat că vei avea parte de premii destul de mari dacă încerci Planet of the Apes online.

Primii indicatori care garantează acest lucru sunt payout-ul și numărul liniilor de plată. RTP este de 96.33%, peste medie, și îți asigură din start câștiguri mai mari. În ceea ce privește numărul liniilor de plată, acesta diferă. În ecranul din stânga „Rise” ai primele 20 linii de plată, iar în partea dreaptă „Dawn” ai următoarele 20 linii de plată, în total 40 linii de plată și multe șanse de câștig.

Vezi ce alte sloturi cu RTP mare mai există!

Cum Se Joacă Planet of the Apes Gratis

Ai crede că cele 2 ecrane de joc din Planet of the Apes Online te vor pune în dificultate. Totuși, modul de joc este intuitiv, deci nu trebuie să îți faci prea multe probleme. Poți începe cu jocul în varianta demo, să joci cu mize virtuale, care nu implică niciun fel de risc, pentru a te obișnui cu ecranele de joc și butoanele. Este important să știi că butoanele sunt aceleași pentru ambele ecrane de joc. Ccând apeși butonul de Spin, se învârt toate rolele de pe ambele ecrane. Butoanele de joc le găsești în partea de jos, butonul de Spin, cel mai important, fiind chiar în mijloc, marcat vizibil.

Ai nevoie doar de butonul de Spin pentru a juca. Însă, înainte de a juca, trebuie să îți setezi și miza. O poți ajusta cu ajutorul săgeților sau poți juca direct cu miza maximă. Mizele disponibile au 10 nivele, iar o fisă are o valoare cuprinsă între 0.01 și 1 monedă. Liniile de plată sunt fixe, deci aici nu vei avea nimic de selectat sau ajustat pentru că vei juca întotdeauna cu numărul maxim. Un alt buton care îți va fi de folos este cel marcat cu litera „i”. Aici vei găsi tabelul cu simboluri și plăți. Cel mai bine ar fi să joci prima dată Planet of the Apes gratis la SuperCazino pentru a te obișnui cu butoanele și ecranele de joc. Vei vedea că nu e deloc greu, însă vei juca mai relaxat gândindu-te că joci cu bani virtuali.

Joacă și alte sloturi noi gratis precum Planet of the Apes online pe SuperCazino!

Simboluri și Plăți Pentru Planet of the Apes Free

Pe rolele jocului Planet of the Apes free vei găsi simboluri tematice, personaje din film, dar și simboluri specifice jocului de poker, litere și cifre. Dacă analizezi tabelul de plăți, vei observa că anumite personaje, chiar dacă se regăsesc pe ambele ecrane de joc, sunt plătite diferit. Spre exemplu, eroul principal în partea luminată valorează 600 monede, în timp ce în partea întunecată valorează doar 400 monede.

Același lucru se întâmplă și cu imaginea generalului Koba. În ecranul de joc „Rise” valorează 600 monede. Alte simboluri însă se plătesc la fel, indiferent de ecranul de joc în care apar. Bineînțeles, există și simboluri speciale care îți aduc și câștiguri mai mari, dar și acces la diverse runde bonus.

Dacă îți place Planet of the Apes demo, distrează-te și cu alte păcănele gratis!

Planet of the Apes Slot Gratis – Caracteristici Speciale

Două ecrane de joc îți aduc și mai multe opțiuni speciale de joc. Există 2 simboluri wild, 2 simboluri scatter, o funcție dual, Rise bonus și Dawn Bonus. Un lucru interesant se întâmplă în momentul în care simbolurile wild apar pe ecran. Acestea au puterea de a se suprapune în cealaltă zonă de joc. În momentul în care o rolă va fi acoperită complet de simboluri wild, dacă simbolurile wild apar pe o rolă în zona Rise, acestea vor fi copiate instant și în partea Dawn. Asta înseamnă că vei avea de 2 ori mai multe combinații câștigătoare. 3 simboluri Scatter în zona Rise îți aduce 10 rotiri gratuite, dar asta nu e tot. Simbolurile wild sunt păstrate, iar la finalul rotirilor gratuite ele vor fi plasate aleatoriu pe ecranul de joc, aducându-ți alte combinații câștigătoare.

În zona Dawn, 3 simboluri Scatter îți aduc 15 rotiri gratuite care la rândul lor îți vor aduce unul dintre cele 3 premii disponibile: un multiplicator, un simbol wild sau încă o secvență de rotiri gratuite. Funcția Dual nu este funcția de dublaje pe care o regăsim de obicei la sloturi, dar este cu adevărat interesantă și poate fi declanșată înainte de fiecare învârtire. Tot ce trebuie să faci este să alegi un simbol și acesta va rămâne pe loc, ajutând la formarea combinațiilor câștigătoare.

Există și 2 simboluri bonus, deci nu ai doar o specială, ci 2. Simbolul Rise bonus îți aduce un câștig suplimentar care se adună la toate câștigurile de pe linii de plată. Simbolul Dawn bonus transformă simbolurile primatelor și ale oamenilor într-un simbol unic. Știi ce înseamnă asta? Mai multe combinații câștigătoare și mai multe premii!

Încearcă sloturi cu speciale gratis pe SuperCazino!

Concluzii

În concluzie, Planet of the Apes gratis este un slot-capodoperă pe care orice jucător trebuie să îl încerce la un moment dat. Are atât de multe opțiuni de joc interesante, pe care nu le vei găsi la alte sloturi. Încearcă acum Planet of the Apes slot la SuperCazino și bucură-te de o experiență care îți va depăși orice așteptare!

Profită de noile bonusuri:

logo pentru jocul slot 40 super hot
3.7/5 - (7 votes)
40 Super Hot
Joaca Gratis
king of slots gratis logo
4.7/5 - (3 votes)
King of Slots
Joaca Gratis
logo slot dracula gratis
4/5 - (2 votes)
Dracula
Joaca Gratis
logo the king isoftbet gratis
5/5 - (1 vote)
The king
Joaca Gratis

Autori