promoții winbet
Blog  /   septembrie 25, 2021   /   Dan Dumitru

Promoții Winbet cu premii – Turneu Sport Winbet cu 5000 RON

Rating Slot

Bucură-te de promoții Winbet cu premii, cu această ofertă imposibil de refuzat! În fiecare lună, se pun la bătaie 5.000 RON din care poți lua o parte consistentă! Participă și tu la Turneu Sport Winbet pentru a profita din plin de una dintre cele mai avantajoase promoții!

Participă la Turneu Sport Winbet

Câștigă 5 000 RON Premii

Participă la noul turneu și câștigă premii în fiecare zi!

În ce constă oferta Winbet Turneu Sport?

La promoția Turneu Sport Winbet, vei avea parte de 20 de premii cu o valoare totală de 5.000 RON. Premiile vor fi împărțite în felul următor:

 • Locul 1: 2.000 RON;
 • Locul 2: 1.000 RON;
 • Locul 3: 500 RON;
 • Locul 4: 300 RON;
 • Locul 5: 200 RON;
 • Locurile 6 – 10: 100 RON;
 • Locurile 11 – 20: 50 RON.

Pentru a intra în clasament și a ocupa un loc fruntaș, trebuie să acumulezi cât mai multe puncte. Practic, ești în competiție cu alți jucători care acumulează și ei puncte. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga aceste puncte este să pariezi la Winbet. Primești un punct la fiecare pariu de cel puțin 10 RON.

Cum revendici această promoție Winbet Sport?

Spre deosebire de la alte promoții Winbet cu premii, la Turneu Sport Winbet nu ai nevoie de vreun cod promoțional sau altceva pentru a participa. Pur și simplu, tot ce trebuie să faci este să accesezi oferta noastră și să pui pariuri de minim 10 RON pentru a primi un punct.

Totuși, dacă pui un bilet de 9 RON, vei primi 0 puncte. Un bilet care te costă 30 RON nu îți va aduce 3 puncte, ci tot un punct. Dacă totuși pui 6 bilete, fiecare cu valoarea de cel puțin 10 RON, vei primi 6 puncte. Așadar, la Winbet Turneu Sport se iau în considerare biletele individuale și nu valoarea unui bilet. Singura condiție pentru primirea punctului este ca banii pe care i-ai pus pe bilet să fie de minim 10 RON.

Pe scurt, pașii pentru revendicarea acestei promoții Winbet cu premii sunt aceștia:

 1. Accesezi oferta prin click pe Profită Acum, îți deschizi un cont pe Winbet, dacă nu ai deja. Procesul este simplu și durează doar câteva minute.
 2. Efectuează o depunere. Este simplu și ai la dispoziție multe metode de plată.
 3. Cu banii depuși, pui bilete în valoare de minim 10 RON pe evenimentele tale preferate din secțiunea Sport.
 4. Consultă clasamentul din secțiunea Turnee pentru a vedea pe ce loc te afli.

După cum vezi, pașii de revendicare sunt foarte simpli, deci te poți distra la maxim, mai ales dacă vezi cum urci în clasamentul turneului. Dacă nu cunoști pașii pentru a realiza o depunere Winbet accesează articolul nostru atașat.

Participă la Turneu Sport Winbet

Câștigă 5 000 RON Premii

Participă la noul turneu și câștigă premii în fiecare zi!

Cerințe speciale pentru Turneu Sport Winbet

Sunt mai multe condiții pentru a participa la Winbet Turneu Sport, pe care le vom enunța în cele ce urmează:

 • Pentru a participa la această ofertă, trebuie să ai un cont valid pe Winbet.
 • Jocurile de noroc eligibile sunt pariurile Live, Mixt și Premeci.
 • Trebuie să pariezi bani reali, din depozitul tău. Banii din alte bonusuri nu sunt eligibili pentru promoție.
 • Așa cum am mai spus, trebuie să pui cel puțin 10 RON per bilet pentru a fi eligibil.
 • Premiul pe care îl primești după terminarea turneului constă în bani cash, deci nu vor fi supuși niciunei cerințe de rulaj. Îi poți retrage oricând sau îi poți rula în continuare în jocuri.
 • Fiecare ediție are un fond de premiere de 5.000 RON.
 • Clasamentul Winbet Turneu Sport care se ia în considerare este cel de la momentul terminării turneului. Jucătorul cu cel mai mare număr de puncte va câștiga premiul cel mare de 2.000 RON.
 • Perioada desfășurării acestei promoții Winbet cu premii este în a doua săptămână a fiecărei luni. Începe în ziua de luni, ora 00:00 și se termină duminica, ora 23:59. Durează până în luna august inclusiv.
 • Premiile vor fi primite de jucători în cel mult 24 de ore de la terminarea turneului, adică până în ziua de luni, de după turneu, cel târziu ora 23:59.
 • Câștigurile de peste 600 RON sunt impozabile. Impozitele vor fi reținute de către operator, deci nu va trebui să faci nimic în plus. Ți se va transfera valoarea netă a premiilor. Așadar, se va percepe o taxă pentru locurile 1 și 2.

După cum poți observa, participarea la Turneu Sport Winbet este simplă, dar este nevoie să ții cont de unele condiții pentru a nu întâmpina probleme.

Vezi pe ce jocuri mai poți plasa pariuri:

Concluzii

Această ofertă este una dintre cele mai avantajoase promoții Winbet cu premii. Poți câștiga până la 2.000 RON, bani cash, pe care nu trebuie să-i mai rulezi în alte jocuri de noroc pentru a-i putea retrage. Winbet Turneu Sport este simplu de revendicat. Trebuie doar să pariezi și să acumulezi cât mai multe puncte pentru a urca în clasament!

Informații generale despre Promoții Winbet cu premii!

În afară de mult-cunoscutele bonusuri în bani și rotiri gratuite, cazinourile obișnuiesc să vină cu o sumedenie de oferte promoționale, care mai de care mai atrăgătoare. Acesta este cazul și la Winbet. Există multe tipuri de premii Winbet de care un jucător poate profita, precum mașini, vouchere, excursii, electronice, dar și bani.

50 RON gratis Winbet

Promoții Winbet

Câștigă 50 RON gratis dacă ești sărbătoritul zilei!

Formatul acestor promoții diferă de la caz la caz. Pot fi turnee de jucat la sloturi sau la un anumit slot sau extragere Winbet. Astfel de promoții Winbet au un termen de valabilitate și apar de obicei în perioada sărbătorilor importante, deci fii pe fază de Crăciun, Revelion, Paște și alte evenimente de genul acesta. Poți găsi noile promoții în contul tău de jucător sau pe supercazino.ro.

În acest articol îți vom prezenta informații generale despre acest tip de promoții Winbet pentru a ști la ce să te aștepți când vei decide să optezi pentru vreun turneu sau tombolă Winbet. Cadourile sunt întotdeauna bine-venite și pot aduce multe câștiguri beneficiarului, dar pentru a-ți maximiza șansele de a retrage bani reali, este nevoie să te informezi corect și în detaliu cu privire la aceste noi oferte, mai ales că termenul lor de valabilitate este scurt, ceea ce înseamnă că trebuie să profiți de ele cât se poate până la data expirării.

Pentru a face lucrurile cât mai clar cu putință, vom prezenta, succint, unele dintre aceste promoții, ca exemple care te vor ajuta să îți faci o idee. Dacă ești client mai vechi, probabil nu ești la primul turneu și știi despre ce este vorba, dar întotdeauna poți descoperi ceva nou!

La ce tipuri de premii Winbet să te aștepți?

oferte cu premii winbet casino

Este imposibil de restrâns seria de premii cu care un cazinou poate să vină. De la mașini, vouchere, bani, smartphone-uri și excursii, multe premii Winbet te vor surprinde cu premiile pe care le pune la dispoziție celor mai loiali și norocoși jucători ai săi. Spre exemplu, dacă se apropie sărbătorile de iarnă, ai putea avea șansa de a te bucura de un voucher de vacanță într-un loc de basm la poalele unui munte! Cu siguranță îți dorești o mașină nouă, iar o extragere Winbet poate veni în întâmpinarea dorinței tale cu o astfel de ofertă! Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru promoția în cauză și să îți încerci norocul. Nu ai nimic de pierdut.

Printre numeroasele surprize nu are cum să nu existe și banii cash. Este probabil cea mai simplă și mai directă metodă de a recompensa clienții serioși și fideli. Dar cea mai simplă metodă o reprezintă rotirile gratuite, care și ele sunt omniprezente când vine vorba despre premii Winbet. Toate acestea sunt oferite la anumite promoții Winbet care pot lua diferite forme. De asemenea, forma în sine a ofertei poate fi atrăgătoare pentru jucătorii veterani, care doresc ceva mai mult decât învârtirea rolelor sloturilor gratis. Dacă și tu ești om de acțiune, te invităm să citești următoarea secțiune pentru a vedea, în linii mari, la ce te poți aștepta!

50 RON Gratis Fără Depunere

Promoții Winbet fără depunere

50 RON gratis la validarea contului
Până la 2000 RON la primele 3 depuneri
25 de RON gratis cadou de ziua ta

De ce promoții Winbet poți beneficia?

Promoțiile cazinourilor iau forme tot mai interactive și se mulează pe anumite evenimente, cum ar fi sărbătorile de iarnă, Paștele sau apariția unui slot nou. De la tombole – extrageri cu diverse premii la calendare de advent la turnee, este cu siguranță ceva și pentru gusturile tale!

Calendare de Advent

Tradiția occidentală a calendarului de Advent a fost adoptată de ceva ani și în România, inclusiv în cazinourile online. În principiu, fiecare zi din decembrie până în Ajunul Crăciunului aduce un cadou-surpriză.

Este posibil ca o astfel de promoție să o întâlnești și la Winbet, unde fiecare zi poate fi un nou prilej de bucurie cu un mic cadou, care poate consta în rotiri gratuite sau în bonusuri în bani! Un lucru este cert!

O astfel de promoție ar trezi copilul din tine și ar însufleți și mai mult perioada sărbătorilor de iarnă unde poți să te entuziasmezi zilnic cu ajutorul câștigurilor!

Tombola Winbet

Unele dintre cele mai des întâlnite promoții ale cazinourilor sunt tombolele. O extragere Winbet îți poate aduce premii pe care altfel le poți obține foarte greu, precum mașini, electronice sau excursii.

Desigur, la fel ca orice lucru bun, și o astfel de tombolă Winbet are un termen de valabilitate scurt, dar partea bună este că întotdeauna vin altele, poate chiar mai interesante! Principiul acestora este extrem de simplu!

Te înscrii la promoție din contul tău de jucător, joci la sloturile sau la jocurile tale de masă preferate și primești un tichet (sau mai multe chiar) cu care te înscrii în cursă! De obicei, promoțiile de acest gen nu se rezumă la oferirea unui singur premiu, deci chiar dacă nu iei premiul cel mare, tot poți câștiga ceva, cum ar fi un bonus în bani sau rotiri gratuite.

Aventura în turnee!

Dacă dorești mai multă acțiune și ești un jucător avansat, atunci turneele sunt exact ceea ce cauți. Înscrie-te la turneu, joacă anumite jocuri și adună puncte în funcție de câștigurile tale din acele jocuri! În afară de premiile mari, această formă de joc este de asemenea interactivă și te scoate din monotonie.

Și astfel de turnee au de obicei un timp limitat de desfășurare, spre exemplu, pe perioada verii. Pot exista turnee zilnice și/sau turnee săptămânale, unde premiile sunt în bani, rotiri gratuite și alte surprize. Pentru moment nu există un cod promoțional Winbet valabil.

Vezi cum plasezi pariuri cu Winbet Aplicație!

Concluzii – Promoții Winbet

Fie că este vorba despre o extragere Winbet, un turneu, un calendar de Crăciun sau multe alte surprize, cazinoul te va ține mereu în priză și nu te va lăsa să intri în monotonie! Va exista oricând ceva pentru tine, iar tot ce trebuie să faci este să consulți contul tău de cazinou.

Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile pentru a ști exact ce trebuie să faci pentru a te înscrie și a-ți maximiza șansele de a retrage bani! Spre exemplu, unele promoții pot cere rularea bonusului doar la anumite sloturi sau jocul de pe mobil. De asemenea, o tombolă Winbet nu poate fi niciodată prea departe, iar aici, premiile pot fi extrem de mari și pot consta în mașini, excursii și multe alte surprize!

Află și despre:

Alte Articole

Cum contactezi operatorii Fortuna contact

Rating Slot Cazinoul Fortuna prinde popularitate pe zi ce trece. La contact eFortuna, poți găsi rezolvare la toate problemele tale legate de jocurile de noroc de pe această platformă. Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie știut despre eFortuna contact! Modalități pentru eFortuna contact & date de contact Serviciul de contact eFortuna este […]

Citeste mai mult

Revendică Mr Bit 100 rotiri gratuite – Bonus Exclusiv SuperCazino

Rating Slot Cel mai tare casino Cyberpunk, Mr Bit, a lansat o ofertă exclusivă pentru SuperCazino: Mr Bit 100 rotiri gratuite la bonusul de bun venit. Citește articolul pentru a afla toate detaliile oferte, și cum poți pune cât mai repede mâna pe 100 rotiri Mr Bit! În ce constă oferta Mr Bit 100 rotiri […]

Citeste mai mult

Betano Contact: Info serviciul de relații clienți

Rating Slot Când vine vorba de cazinouri online, operatorul Betano este unul dintre cele mai populare și îndrăgite. În acest text, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru contact Betano. Ia legătura cu serviciul de relații cu clienții pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpini! Care sunt datele de contact […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă