depunere Winbet

Depuneri și retrageri la WinBet – cum faci plăți online

În cazul în care tocmai te-ai înregistrat la WinBet, un cazino despre care am discutat destul de mult recent, atunci cu siguranță vei dori să știi mai multe despre operațiunile de retragere și depunere WinBet. În acest articol vom discuta amănunțit despre aceste lucruri și îți voi arăta cum le poți face, pas cu pas.

Cum poți face o depunere WinBet

Așa cum vei observa în cele ce urmează, nu e deloc greu să faci o depunere în contul tău WinBet. Procesul e foarte simplu și intuitiv, și nu durează decât câteva minute. Să începem!

Pasul

1

Înainte de toate, accesează site-ul cazinoului și loghează-te în contul tău de jucător, și dă click pe butonul verde, cu textul <Depunere>, din colțul din dreapta, sus al paginii.

Pasul

2

Selectează metoda de plată dorită și introdu suma pe care vrei să o depozitezi.

Pasul

3

Dă click pe “Depunere” și introdu informațiile care îți vor fi cerute, în funcție de metoda de plată pe care ai ales-o.

În funcție de ce metodă selectezi la punctul 2, ți se va cere să introduci o serie de informații diferite. Hai să vedem mai exact despre ce este vorba.

Cum faci o depunere WinBet cu cardul de credit / debit

metode depunere winbet online

Prima metodă de plată pe care o poți alege din listă atunci când vrei să faci o depunere la WinBet este prin card de credit. După ce ai selectat metoda, ai introdus suma și ai apăsat pe “Depunere”, trebuie să introduci o serie de informații, după cum urmează:

Tipul cardului – selectează aici ce tip de card ai, fie VISA sau MASTERCARD. Dacă nu ești sigur, uită-te pe card și vei vedea unul din cele două logouri

Număr card – introdu aici cele 16 cifre imprimate în relief de pe fața cardului tău

Data expirării – luna și anul când expiră cardul. Vei găsi această informație tot pe fața cardului, de cele mai multe ori, lângă textul “Valid thru”

CVV (CVC) – introdu codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului

Deținătorul cardului –în acest câmp trebuie să treci numele tău, exact așa cum apare pe card

După ce ai completat toate aceste informații, apasă pe butonul albastru cu textul “Aprobarea plății”. În cazul în care cardul tău are și funcția de 3D Secure, este posibil să fii redirecționat pe pagina băncii, unde va trebui fie să introduci un cod de securitate pe care îl vei primi prin SMS, fie o parolă, dar acest lucru diferă de la bancă la bancă. Apoi, depozitul tău va fi verificat și confirmat.

Cum faci o depunere WinBet prin Skrill

În cazul în care ai un cont Skrill și vrei să depozitezi prin el, procedura e chiar mai simplă decât la cardul de credit. Presupunând că ai deja fonduri în contul tău Skrill, trebuie doar să selectezi această metodă de plată, să introduci suma pe care vrei să o depozitezi și apeși pe butonul “Depunere”. Nu mai rămâne decât să introduci adresa de email și parola asociate contului Skrill, să te loghezi și să confirmi plata.

Care este suma de depunere minimă WinBet?

E o întrebare pe care mulți jucători și-o pun atunci când își deschid un cont la acesf cazino online. Te vei bucura, probabil, să afli că WinBet este un cazino foarte flexibil, și are limite foarte mici la depuneri și retrageri. Astfel, depunerea minimă la WinBet este de doar 10 RON, indiferent de metoda de plată pe care o alegi. Vei putea, deci, să îți încarci oricând contul, chiar și cu sume foarte mici!

Metode disponibile de depunere WinBet

metode depunere winbet

Cu toate că nu oferă, încă, la fel de multe modalități prin care îți poți alimenta contul ca alte cazinouri, probabil nu te va deranja cu nimic acest lucru, deoarece le vei putea folosi pe cele mai populare. Fiind un cazino deschis relativ recent, sunt destul de sigur că pe viitor vor adăuga și alte metode. Până atunci, când vrei să faci un depozit la WinBet, ai la alegere următoarele variante:

Card de credit sau debit VISA / MasterCard

Având în vedere că aproape toată lumea are cel puțin un card în ziua de azi, cred că această metodă este, pe departe, cea mai populară, atât pentru depuneri cât și pentru retrageri la WinBet.

Skrill

Portofelele electronice au început să fie folosite de din ce în ce mai mulți jucători, atât la nivel global, cât și în România. Skrill este probabil cel mai cunoscut portofel de acest tip, și este o metodă foarte ușoară și sigură de a face o depunere la WinBet. Înainte de toate, trebuie să îți creezi un cont pe site-ul lor (https://www.skrill.com), pe care îl poți alimenta prin mai multe metode (card de credit sau debit, transfer bancar, dar chiar și prin ordin poștal sau cec bancar).

Mai multe informații despre metode de plată pentru depuneri casino găsești în link.

Cum soliciți o retragere la WinBet

Ai văzut cât de simplu e să faci un depozit. Așa cum probabil te aștepți, e la fel de simplu să faci și o solicitare de retragere la WinBet. Hai să vedem ce trebuie să faci, mai exact:

Pasul

1

Mergi cu mouse-ul peste numele contului tău, în partea de sus - dreapta a site-ului, chiar lângă butonul de Depunere, și din meniul care îți va apărea, selectează <Profil>

Pasul

2

Din pagina ta de profil, selectează meniul <Depuneri și retrageri>, apoi alege <Retrageri>

Pasul

3

Alege metoda de plată dorită, introdu suma pe care vrei să o soliciți, apoi apasă pe <Retragere>

După ce trimiți cererea, echipa WinBet va analiza dacă totul este în regulă, și, odată aprobată, poate dura între 2 și 10 zile până când banii ajung în contul tău. Desigur, asta depinde puțin și de metoda prin care vrei să retragi, dar de cele mai multe ori, transferurile sunt foarte rapide. Reține și faptul că înainte de a face o cerere pentru retragere trebuie să îndeplinești acele condiții rulaj Winbet, asta în cazul în care ai primit un bonus.

Care e suma minimă pentru o retragere WinBet?

Ca să poți solicita o retragere, aceasta trebuie să fie de minim 30 RON. Suma este aceeași indiferent că vrei să retragi fie prin Skrill, fie prin card de credit sau debit.

După cum spuneam, cazinoul este foarte flexibil, și asta pentru că echipa face tot posibilul să se poată adresa unei game cât mai mare de jucători, indiferent de posibilitățile fiecăruia. Este unul din cazinourile cu cele mai mici limite minime de depunere și retragere.

Citește și articolul despre Winbet mobile și jocul de pe Android sau iOS.

logo winbet românia

Bonus Exclusiv Winbet

150% până la 1500 RON