...

Wolf Gold

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 15 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xWolf Gold

Nume Joc
Wolf Gold
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îți dorești să te distrezi cu un slot simplu de urmărit, dar plin de emoție, Wolf Gold Pragmatic Play este o variantă pe care merită să o iei în calcul. Fără reguli complicate, dar cu șanse mari de câștig și foarte bine realizat, va ajunge cu siguranță printre preferatele tale, odată ce îl încerci. În continuare poți afla tot ce te interesează despre acest slot, de la aspect și simboluri până la funcții speciale și mod de pariere. Joacă Wolf Gold gratis pe SuperCazino!

Wolf Gold Gratis – Ecran de joc și grafică

Wolf Gold Slot este genul de slot bazat pe o poveste simplă, ceea ce îl face perfect pentru persoanele care preferă să se concentreze la joc, fără a fi distrase de alte elemente. Imaginează-ți o noapte petrecută în sălbăticie, unde fiecare sunet poate însemna un pericol din umbră – urletul unui lup sau țipătul unei păsări de pradă.

Wolf Gold slot te transportă instantaneu într-o atmosferă misterioasă și sălbatică, atât datorită sunetelor, cât și a simbolurilor folosite în joc. Dacă simți că sunetele îți distrag atenția – deși acestea reprezintă un mare plus al jocului – ai posibilitatea de a le modifica intensitatea sau chiar de a le opri, așa cum vei vedea mai jos.

Ecranul este unul simplu structurat – pe mijloc ai cele 5 role cu simboluri, în partea de sus se află jackpot-ul jocului, iar în partea de jos creditul disponibil, câștigul și zona de pariere. Toate aceste elemente sunt prezente și în Wolf Gold gratis.

Șansele de câștig ale Wolf Gold Pragmatic Play

Wolf Gold slot e un joc cu șanse bune de câștig – după cum știi probabil, profitabilitatea sloturilor este exprimată prin RTP-ul acestora, adică rata de plată. Cu cât aceasta se apropie mai mult de 100%, cu atât înseamnă că ai șanse mai mari de câștig, valoarea maximă însemnând practic că șansele tale sunt egale cu cele ale casei. Wolf Gold Pragmatic Play are un RTP de 96%, deci îți oferă multe ocazii de a câștiga.

Wolf Gold slot are 25 de linii de plată fixe, iar câștigurile se plătesc ca și în cazul altor sloturi, de la stânga la dreapta, în funcție de combinațiile obținute. Câștigurile sunt multiplicate cu miza liniei de plată pe care se obțin. Dacă vrei să te familiarizezi cu modul în care se plătesc combinațiile câștigătoare, joacă Wolf Gold gratis pentru a înțelege mai bine sistemul de plăți.

Cum se joacă Wolf Gold gratis?

Wolf Gold gratis are același sistem de joc ca varianta cu mize reale: sub rolele cu simboluri ai butonul de pornire/oprire a rotirii – este cel mai mare buton din partea dreapta, iar la stânga și dreapta sa vei vedea un plus și un minus, pe care poți apăsa pentru a crește sau a scădea valoarea mizei.

De aici poți modifica numărul fiselor și/ sau valoarea acestora, în special dacă ești în căutarea unui câștig mai mare. Chiar și în varianta gratuită ai posibilitatea de a modifica miza și îți recomandăm ca, până să treci la jocul pe bani reali, să variezi mizele, pentru a vedea ce câștiguri poți obține și cum fluctuează balanța disponibilă.

Dacă dorești să nu mai acționezi manual fiecare rotire, poți apăsa pe butonul de autoplay, care îți permite să alegi numărul de jocuri care să se declanșeze automat. În Wolf Gold gratis poți profita din plin de această funcție, întrucât aici nu există presiunea pariurilor cu bani reali. Și în jocul cu miză reală poți folosi cu încredere această opțiune, după ce te obișnuiești cu modul de pariere.

În partea stânga-jos, ai alte câteva câmpuri esențiale: butonul de informații, marcat cu un i, unde vezi detalii despre simboluri și plăți, butonul de sunet, precum și un buton pentru setări. De aici poți stabili miza fiecărei rotiri, poți modifica efectele sonore și – foarte interesant – ai varianta de a selecta o viteză mai mare pentru rotire, dacă vrei ca jocul să se desfășoare mai dinamic. În mijloc îți poți vedea câștigul, în timp ce balanța și miza pot fi vizualizate în stânga.

Toate aceste funcții sunt valabile atât în Wolf Gold gratis, cât și în cel cu mize reale. Nu uita ca de fiecare dată când vrei să îți reamintești valoarea unui simbol sau să vezi care este Scatterul și ce avantaje oferă, să folosești cu încredere butonul de Info.

Simboluri în Wolf Gold Pragmatic Play

Pe lângă cărțile clasice de joc, cele mai valoroase simboluri din Wolf Gold Pragmatic Play sunt reprezentate de animalele sălbatice: puma, bizonul, vulturul, calul sălbatic. Lupul, care dă și numele jocului, este simbol wild și poate înlocui orice alt simbol din slot, cu excepția scatterului sau a simbolurilor cu bani.

Scatterul este reprezentat de rocile din deșert, iar 3 astfel de simboluri declanșează 5 rotiri gratuite. Simbolurile cu bani, care au pe fundal o lună plină, apot declanța runde speciale De la șase astfel de simboluri în sus se declanșează rundele speciale, la finalul cărora primești suma însumată pe simboluri respective.

Deși funcția de dublaje Gamble nu există în Wolf Gold slot, ai alte posibilități de a acumula câștiguri importante. Una dintre ele este cea prezentată anterior – rundele speciale, în cadrul cărora simbolurile obișnuite sunt înlocuite de cele care conțin sume de bani.

Cealaltă funcție specială este jackpot-ul, care se declanșează aleatoriu în timpul jocului. În cadrul Wolf Gold Pragmatic Play există 3 tipuri de jackpot, Mini, Major și Mega, ale căror valori apar în partea de sus a ecranului. După cum îți poți da seama, cel mai valoros tip de jackpot este Mega.

Concluzii Wolf Gold Gratis

Wolf Gold Pragmatic Play este un slot simplu și distractiv, pe care merită să îl încerci atunci când cauți un joc care să te captiveze, fără a-ți da bătăi de cap. Regulile sale sunt foarte ușor de prins din mers, iar câștigurile nu se lasă prea mult așteptate. În plus, rundele speciale și jackpotul te vor face să stai cu sufletul la gură de-a lungul jocului. Intră și tu în joc cu Wolf Gold gratis!

Sloturi online Mojo Spin
5/5 - (2 votes)

Mojo Spin

Joaca Gratis
lady of fortune gratis logo
5/5 - (1 vote)

Lady Of Fortune

Joaca Gratis
white rabbit gratis slot
5/5 - (1 vote)

White Rabbit

Joaca Gratis
logo slot planet fortune gratis
5/5 - (1 vote)

Planet Fortune

Joaca Gratis

Autori