...

Super 7s

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSuper 7s

Nume Joc
Super 7s
Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Super 7s slot este un joc clasic cu fructe și șeptari care te va atrage încă de la prima rundă. Dacă ești genul mai tradițional sau pur și simplu ești nostalgic, atunci trebuie să te joci cu acest slot dezvoltat de cei de la Pragmatic Play. În acest articol îți vom prezenta câteva aspecte ce țin de grafică, modul de joc, rata de plată, simboluri, plăți și caracteristici speciale. Apoi, încearcă și tu Super 7s gratis pe Supercazino și retrăiește experiența unui slot clasic.

Grafica Super 7s slot

Grafica slotului este pe cât de simplă pe atât de plăcută. Simbolurile sunt desenate simplu, fără prea multe stilizări, iar structura este și ea clasică: cinci role și trei rânduri. În schimb, animațiile la câștiguri mari sunt spectaculoase, deci și din acest punct de vedere, vei dori să câștigi cât mai mult.

Modul de joc Super 7s gratis

Așa cum este de așteptat și după cum poți vedea cu Super 7s gratis, modul de joc este extrem de simplu și intuitiv. În dreapta jos găsești butonul de spin, reprezentat de două săgeți circulare. De aici pornești rundele în mod manual.

Rata de plată

Super 7s slot are o rată de plată (coeficientul RTP) de 96,5%, mai mult decât decentă pentru un joc online. De asemenea, slotul are numai cinci linii de plată. Are o volatilitate destul de ridicată, ceea ce înseamnă că rundele câștigătoare vor fi mai rare, dar șansa să nimerești un câștig substanțial este mai mare. Altfel spus, câștigi rar, dar mult.

Sub acest buton rotund găsești butonul Autoplay, adică de joc automat. Dacă apeși pe el, se deschide o fereastră de unde poți selecta numărul de runde pe care dorești să le joci fără intervenția ta. Sunt prestabilite anumite valori: 10, 20, 30, 40, 50, 70 și 100. Apoi, mai sunt trei condiții de oprire a seriei automate. Prima se referă la opriri ale seriei condiționate de pierderile în credit. Cu ajutorul barei, poți selecta marja de pierderi la care seria de jocuri automate va fi oprită. Această condiție este obligatorie pentru a putea porni jocul automat. Poți selecta chiar și tot creditul tău, deși este recomandat să fie o valoare mai mică pentru a nu rămâne chiar pe zero.

Următoarele două condiții de oprire se referă la câștiguri: dacă câștigul dintr-o rundă depășește o valoare stabilită de tine sau câștigul general depășește valoarea stabilită. De asemenea, ai la dispoziție și o căsuță pe care o poți bifa dacă vrei ca seria să se oprească la orice câștig. Poți folosi toate aceste patru condiții, apoi nu îți mai rămâne nimic de făcut decât să apeși butonul de start al rundelor automate. Nu îi mai rămâne nimic de făcut decât să lași Super 7s slot să joace pentru tine.

Butoanele – și + de lângă butonul de spin te ajută să selectezi miza jocului. Vei observa că se deschide o fereastră unde există trei tipuri diferite de pariere: monede per linie, cu valori de la 1 la 10, valoarea monedei și pariul total. Toate acestea pot fi setate cu butoanele – și + aferente.

În partea din stânga jos sunt afișate creditul și pariul. Cu un click stânga, ți se pot afișa în monede sau în bani. Desigur, la Super 7s gratis, creditul este fictiv. În stânga acestora se găsește butonul de informații, unde poți afla mai multe despre simboluri, plata acestora, linii de plată și reguli generale.

În stânga acestui buton mai găsești și butonul de setări reprezentat prin trei linii orizontale paralele. Și de aici poți seta pariul și câteva opțiuni ce țin de experiența de joc. Sub acesta este butonul de sunet/mute.

Simboluri și plăți pentru Super 7s

Plățile se fac de la stânga la dreapta, când cel puțin trei simboluri similare se află pe o linie. Există două excepții. Prunele se plătesc și la două simboluri pe linie, iar simbolul Scatter, steaua, se plătește în orice poziții de pe slot, cu condiția să fie minim trei simboluri.

Acesta este un slot cu fructe și șeptari, unde simbolurile sunt plătite diferit. Șeptarii sunt cei mai bine plătiți, cu 5.000 de monede dacă ies cinci pe o linie de plată, la un pariu minim de 5 monede. La aceiași parametri, clopoțelul este plătit cu 1.000 de monede, la fel și cireșele.

Urmează strugurii și portocalele, care sunt plătite cu doar 200 de monede. Aceea plată la cinci simboluri pe linie este și la pere, doar că la acestea, plata la 4 simboluri pe linie este de doar 40, spre deosebire de struguri și portocale, unde este 50. Prunele sunt plătite la fel ca perele, doar că, așa cum am menționat mai sus, sunt plătite și când apar doar două. În acest caz, plata este foarte mică, de doar 5 monede la un pariu tot de 5.

Caracteristici speciale

Dorind să păstreze tradiția, dezvoltatorii de la Pragmatic Play nu au insistat în caracteristici speciale. Nu există speciala (runda bonus) și nici dublaje (funcția gamble). Nici măcar nu există un jackpot, ci doar simplul joc de rotiri ale simbolurilor, fără nimic care să genereze anumite câștiguri suplimentare. Totuși, văzând și coeficientul RTP foarte ridicat, cele cinci linii se plătesc oricum foarte bine.

Nici simbolul Scatter, așa cum era de așteptat, nu declanșează runde gratuite. În schimb, acesta aduce câștiguri când apare oriunde pe slot de cel puțin trei ori într-o rundă. Plata acestuia este mare, puțin superioară cireșelor și clopoțelului, aducând 1.250 de monede la un pariu de 5.

Concluzii Super 7s gratis

Dacă dorești un joc simplu și direct, atunci Super 7s slot este soluția ideală. Fără funcții speciale și cu un simbol special care îți aduce câștiguri oriunde s-ar găsi, acesta este dedicat nostalgicilor jocurilor de noroc. Tematica sa clasică cu fructe și șeptari completează imaginea tradiționalului, dându-ți posibilitatea să te bucuri de experiența unui casino vintage din confortul casei tale.

Încearcă și tu Super 7s gratis pe Supercazino și apoi, când te simți pregătit, nu ezita să joci pe bani reali pentru a profita din plin de super șeptarii câștigători!

Încearcă gratis și alte sloturi Pragmatic:

big bass bonanza gratis banner
4/5 - (4 votes)

Big Bass Bonanza

Joaca Gratis
barbarian gold gratis slot
3.7/5 - (4 votes)

Barbarian Gold

Joaca Gratis
logo book of magic gratis
3.7/5 - (4 votes)

Book of Magic

Joaca Gratis
logo immortal romance gratis
5/5 - (2 votes)

Immortal Romance

Joaca Gratis

Autori