Madame Destiny

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 28 noiembrie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMadame Destiny

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îndrăgești sloturile pline de mister, atunci avem o veste excelentă pentru tine. Astăzi îți prezentăm Madame Destiny slot, un joc marca Pragmatic Play care te teleportează într-o lume magică, unde te poți bucura și de câștiguri cum rar întâlnești la alte jocuri. Joacă Madame Destiny gratis pe Supercazino și află mai multe despre acest slot cu tematică spectaculoasă!

Madame Destiny demo – grafică și muzică

Cred că este deja de la sine înțeles că jocul Madame Destiny gratis este unul de 5 stele. Așa cum ne-a obișnuit furnizorul Pragmatic Play, slotul arată excelent și fiecare element este integrat în acest tărâm magic. Și când vorbim despre element, nu ne referim doar la simbolurile jocului, ci și la fundalul său și muzica sa misterioasă.

Vei găsi așadar vietăți reprezentative pentru Madame Destiny free, precum bufnița, pisica, lumânări și cărți de tarot. Pentru completări, nu lipsesc nici numerele cărților de joc, de la 9 la As.

Știm că destinul este deseori ceva complicat, dar din fericire, producătorul a păstrat structura simplă de 5 role și 3 rânduri pentru Madame Destiny online. Astfel, oricine îl poate încerca!

Vezi și lista de cazinouri Pragmatic Play la care poți revendica rotiri gratis!

Madame Destiny slot – rata de plată

Madame Destiny gratis arată superb, dar și câștigurile reprezintă un motiv care te va face să joci slotul acesta și pe bani reali. Are un payout de 96,5%, peste media sloturilor și 10 linii de plată. Are o volatilitate ridicată, deci așteaptă-te la câștiguri consistente!

Madame Destiny gratis – cum joci?

Madame Destiny demo este un joc clasic când vine vorba despre modul de joc. Vezi mai jos ce trebuie făcut:

Află și ce sloturi speciale sau sloturi clasice poți juca!

Madame Destiny online – simboluri și plăți

Așa cum am spus mai sus, Madame Destiny gratis are 10 linii de plată. Acestea sunt fixe, deci nu poți scădea numărul. Simbolurile slotului generează plățile de mai jos:

Bufnița, Pisica și 9 plătesc și la combinații câștigătoare de 2 simboluri. Celelalte plătesc de la 3 în sus. Câștigurile de mai sus sunt cele maxime, adică 5 simboluri pe linia de plată și miza maximă de 100 de fise.

Madame Destiny free – caracteristici speciale

Pentru condimentarea experienței și pentru mărirea câștigurilor, Madame Destiny gratis are și speciale interesante:

Testează și alte sloturi gratis la noi pe site!

Concluzie

Madame Destiny free este un joc unde destinul îți va surâde! Câștigi foarte bine în timp ce te distrezi cu un joc bine făcut, cu o grafică superbă și o tematică pe măsură. Provenind de la unul dintre cei mai îndrăgiți furnizori din România, îl vei găsi la multe cazinouri online, acolo unde poți juca și pe bani reali. Până atunci delectează-te cu Madame Destiny gratis pe Supercazino pentru a testa toate funcțiile sale deosebite!

Încearcă și jocurile:

stellar-silver-lion-gratis
5/5 - (2 votes)

Stellar Silver Lion

Joaca Gratis
flaming hot extreme gratis
3.2/5 - (5 votes)

Flaming Hot Extreme

Joaca Gratis
logo bar bar black sheep gratis
4/5 - (4 votes)

BarBar Black Sheep

Joaca Gratis
queen cleopatra slot gratis
3.3/5 - (3 votes)

Queen Cleopatra

Joaca Gratis

Autori