Plenty of Fruit 20

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Plenty of Fruit 20

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Cei de la Novomatic ne aduc un alt joc de păcănele cu fructe, Plenty of Fruit 20 gratis și cu siguranță va fi și el unul de pe lista cu preferate. În rândurile de mai jos vom descoperi împreună totul despre acest joc. 

Plenty of Fruit 20 – joc cu fructe

Jocul este unul tradițional, simplu, alcătuit din trei rânduri și cinci coloane, iar grafica nu este nici ea complicată, ci foarte intuitivă. Fructele, șeptarii și stelele acompaniate de o muzică plăcută de joc îți pot aduce premiile mult dorite. Cu acest joc vei uita de plictiseală și te vei teleporta într-un cazino fizic. 

RTP-ul Plenty of Fruit 20

Fie că ești un jucător cu experiență, fie că va fi primul tău joc de acest fel, vei fi cucerit de Plenty of Fruit 20! RTP-ul acestui joc este de 95,18% și poate deveni unul dintre jocurile favorite în rândul jucătorilor! Cu cele 20 de linii de plată, vei putea câștiga și sume frumoase în momentul în care îl vei încerca și pe bani. Încearcă și alte sloturi speciale.

Plenty of Fruit 20 gratis – ghid de joc

Plenty of Fruit 20 gratis are o interfață prietenoasă atât pentru utilizatorii noi, dar și pentru cei vechi, iar butoanele se află se află sub suprafața de joc, pe lungimea coloanelor. Plenty of Fruit 20 Novomatic se poate juca manual apăsând butonul de Start. Dacă vei câștiga o rundă, vei putea colecta banii sau poți apăsa butonul Gamble, care îți va deschide un joc în care poți paria ce ai câștigat în runda respectivă. Aceasta este o funcție foarte importantă. Ea apare când vei câștiga o mână, iar dacă o să intri în joc și o să ghicești culoarea cărții următoare poți dubla câștigul din acea rundă. Roșu sau negru? 

Dacă vrei să ai o intervenție minimă, ai posibilitatea să joci și în mod automat. Bineînţeles că poți să oprești oricând jocul automat. 

Butonul de meniu poate fi consultat în orice moment pentru a te informa referitor la tabelul de plăți și tot din meniu ai posibilitatea să activezi sau dezactivezi funcția Gambling. Plenty of Fruit 20 demo păstrează structura clasică de cinci coloane și trei rânduri. 

Rata de câștig la Plenty of Fruit 20 este de 95,18%. Crezi că este destul de bună pentru a încerca cu bani reali? 

Plăți și simboluri – Plenty of Fruit 20 Novomatic

Plenty of Fruit 20 gratis este, cum am mai spus, un joc tradițional cu fructe. Așa cum ne-a obișnuit Novomatic, unul dintrei cei mai mari producători de jocuri de noroc, fiecare joc al lor merită încercat datorită modului simplu de joc, dar și al posibilelor câștiguri. Slotul Plenty of Fruit 20 nu este diferit în acest sens având o rată de câștig foarte bună și o interfață intuitivă. Ce jocuri Novomatic ai mai încercat?

Jocul de păcănele cu fructe Plenty of Fruit 20 demo are, la fel cum îi spune și numele, 20 de linii de plată fixe. Simbolurile din acest joc aduc câștiguri diferite. 

Simbolul cel mai valoros este steluța, apoi șeptarul. Vei găsi de asemenea și clopoțel, prună, pepene, lămâie, portocală, cireșe, simboluri cu o valoare mai mică.

Aceste valori pot fi obținute în urma unei mize maxime și pentru cinci simboluri pe linia de plată. Jocul mai are două simboluri speciale (Wild, Scatter), dar și funcția Gamble. Le vom descrie în paragraful de mai jos. 

Plenty of Fruit 20 gratis – simboluri speciale

Pe lângă cele 20 de linii de plată,Plenty of Fruit 20 oferă și simboluri extra – simboluri speciale ce pot mări câștigurile. 

Concluzii

Plenty of Fruit 20 gratis este un joc pentru cei care preferă sloturi cu fructe, slot ce va fi ridicat în topul celor care caută simplitate în joc. Încearcă și tu și poate vei avea un nou joc favorit. Te vei distra și nu te costă nimic. Noroc!

Dacă preferi jocurile cu fructe, încearcă și:

slot danger high voltage gratis
5/5 - (1 vote)
Danger High Voltage
Joaca Gratis
extra juicy gratis logo slot
5/5 - (1 vote)
Extra Juicy
Joaca Gratis
retro reels gratis imagine
5/5 - (1 vote)
Retro Reels
Joaca Gratis
logo slot planet fortune gratis
5/5 - (1 vote)
Planet Fortune
Joaca Gratis

Autori