Jackpot Crown

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Jackpot Crown

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă ești în căutarea unui joc de noroc care să te distreze și să te relaxeze în același timp, Jackpot Crown gratis de la Novomatic este varianta pe care merită să o încerci. Regulile sale simple și aspectul clasic fac ca acest slot să fie perfect pentru începători și veteranii jocurilor deopotrivă. Joacă și tu Jackpot Crown slot pe Supercazino!

Jackpot Crown Novomatic – grafică și ecran de joc

Din punct de vedere al graficii, Jackpot Crown slot este un joc bine realizat, care urmărește tiparul clasic al sloturilor din sălile de casino. De aceea, aspectul său vintage îți va da cu siguranță o senzație de familiaritate. Sunetul este ales astfel încât să se potrivească perfect cu aspectul retro – totuși, dacă ți se pare că te distrage de la joc îl poți oricând opri. Chiar dacă jocurile cu multe animații îți atrag de obicei atenția, un slot simplu ca Jackpot Crown Novomatic te ajută să te simți relaxat și să îți încerci norocul, fără a te concentra la povestea din spate.

Ecranul de joc al Jackpot Crown slot are 5 role și 3 rânduri, pe care apar simboluri clasice: fructe, stele și – pentru că așa îi spune și numele – o coroană regală, care este cel mai valoros element. Încearcă și alte sloturi online cu fructe!

Rata de plată a Jackpot Crown slot

Pentru că rata de plată a unui slot îți dă un indiciu asupra posibilităților de câștig, este bine să cunoști acest detaliu înainte de a te decide asupra jocurilor pe care le alegi. Totuși, poți oricând testa varianta gratuită, care nu implică nimic, și care are aceleași principii ca varianta cu mize reale. Jackpot Crown gratis merită încercat, mai ales dacă vrei să observi cât de dese sunt câștigurile. RTP-ul jocului este de 94.09%, un procent atractiv, care îți poate aduce de multe ori șanse de câștig în fața casei.

Jackpot Crown slot are 5 linii de plată, un număr excelent pentru un joc simplu, unde îți poți oricând controla miza cu ușurință. În funcție de valoarea mizei pe linie, câștigul tău poate crește considerabil. Dacă nu ai experiență cu sloturile, poți testa raportul miză-câștig în varianta Jackpot Crown gratis.

Vezi și lista de cazinouri Novomatic!

Cum se joacă Jackpot Crown Gratis?

Fie că te bucuri de Jackpot Crown gratis sau de varianta cu mize reale, principiile și modul de joc sunt aceleași. În partea de sus vei vedea valoarea Jackpotului, iar în partea de jos a ecranului se află butoanele de joc:

Stabilirea mizei – Înainte de a declanșa rotirea, va trebui să alegi valoarea mizei, de pe butonul miză totală. Poți face acest lucru inclusiv când joci Jackpot Crown gratis. Poți crește sau scădea valoarea mizei apăsând pe simbolurile + și -, pe care le găsești în dreptul acesteia. Tot în partea de jos vei observa și un buton pe care scrie Miză maximă. Aici poți apăsa pentru ca pariul să ajungă la valoarea maximă. Dacă nu ai mai jucat Jackpot Crown slot sau nu ai experiență cu jocurile online, este mai sigur să nu alegi din prima miza maximă, decât dacă folosești varianta Jackpot Crown demo.

Declanșarea rotirii – Jackpot Crown Novomatic îți oferă două variante de a declanșa rotirea: fie apeși pe butonul Start, fie pe Auto, de unde activezi rotirile automate. Dacă ai declanșat acest tip de autorotiri, le poți stopa apăsând pe butonul corespunzător rotirii. Rotirile automate pot fi utilizate și în cadrul Jackpot Crown demo.

Setările și informațiile suplimentare – Butonul de Meniu din Jackpot Crown Novomatic îți pune la dispoziție mai multe informații despre regulile jocului și despre simboluri. Tot aici poți accesa setările, de unde se activează/dezactivează funcția specială Gamble. Poți testa și noile sloturi cu rtp mare!

Simboluri și caracteristici speciale în Jackpot Crown

Jackpot Crown Novomatic are o serie de simboluri clasice, sub formă de fructe, pe lângă care apar și două simboluri speciale: steaua, care are funcție de Scatter, și coroana regală, care îți poate aduce mult doritul Jackpot.

Combinațiile câștigătoare, care trebuie să fie de același tip pentru a fi luate în calcul, se plătesc de la stânga la dreapta. Totuși, Scatter-ul nu se supune acestei reguli, ci plătește din orice poziție. Ca mod de realizare a plăților, este bine să știi că se va plăti cel mai mare câștig pentru fiecare linie selectată. Sumele pe care le câștigi cu Scatter se adună cu cele obținute pe liniile de câștig, oferindu-ți astfel un avantaj și mai consistent. Joacă și Burning Wild, un alt slot Novomatic cu fructe și rtp de 95.18%!

Pentru a câștiga premiul cel mare, adică jackpot-ul din Jackpot Crown Novomatic, va trebui să nimerești 5 coroane regale pe o linie de plată activă. Câștigul primit în runda de jackpot nu poate fi multiplicat prin funcții speciale. Un detaliu interesant legat de Jackpot constă în faptul că dacă vrei să câștigi suma maximă, este necesar să și pariezi miza maximă. Dacă pariezi o miză mai mică, vei primi o parte din Jackpot, în funcție de valoarea pe care ai plasat-o. Prin urmare, cu cât riști mai mult, cu atât poți avea parte de câștiguri mai tentante.

Slotul are și o funcție specială, de care te poți bucura inclusiv în Jackpot Crown demo: runda Gamble. Gamble este o rundă de dublaje, pe care o poți găsi într-o multitudine de sloturi. Odată ce ai o combinație câștigătoare, ți se va activa butonul Gamble. Dacă îl apeși, vei putea paria câștigul, pentru a-l dubla. Tot ce ai de făcut este să ghicești culoarea unei cărți – dacă ai ghicit corect, primești suma dublă și poți încasa. Dacă nu, pierzi câștigul și te întorci în joc. Îți recomandăm să încerci cât mai des această rundă de dublaje și în Jackpot Crown demo, pentru a te familiariza cu modul în care funcționează. Atenție: dacă ai activat autoplay, adică rotirile automate, nu vei putea accesa funcția Gamble.

Concluzii Jackpot Crown Gratis

Fie că îți dorești să te rupi de rutină și să te bucuri de un slot relaxant, fie că te tentează jackpotul pus în joc, Jackpot Crown este un joc foarte simplu și plăcut, care merită încercat. Câștigurile pot fi generoase dacă alegi să joci varianta cu mize reale, iar în varianta gratuită vei câștiga cu siguranță experiență și bună dispoziție. Încearcă acum Jackpot Crown demo!

logo legend of the golden monkey gratis
5/5 - (2 votes)
Golden Monkey
Joaca Gratis
european roulette gratis netent
5/5 - (1 vote)
European Roulette
Joaca Gratis
pharaohs tomb gratis logo
5/5 - (1 vote)
Pharaoh’s Tomb
Joaca Gratis
royal crown gratis logo
5/5 - (1 vote)
Royal Crown
Joaca Gratis

Autori