Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Hot 4 Cash, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Fruit Cocktail

Fanii sloturilor clasice nu au cum să nu fie încântați de Fruit Cocktail online, un joc tradițional cu fructe. Textul de față te va ajuta să înțelegi mai bine modul de joc și funcțiile acestui slot, astfel ca tu să te distrezi de minune cu varianta demo de pe site-ul nostru. Joacă Fruit Cocktail gratis pe Supercazino pentru a te delecta de un cocktail răcoritor de distracție și câștiguri!

Fruit Cocktail gratis – grafică

Dacă ești pasionat de jocuri clasice, atunci vei îndrăgi Fruit Cocktail slot de la prima vedere. Dezvoltatorii nu s-au complicat în oferirea unor animații care să-ți sară în ochi, dar chiar și așa, jocul arată excelent. Simbolurile sunt detaliate și chiar ai un asistent (o căpșună) care stă și se relaxează în timp ce tu ai parte de premii.

Fruit Cocktail free nu are muzică, în schimb, are sunetele aparatelor clasice analog. Găsești multe fructe, printre care pepeni, caise, cireșe, pere, lămâi și mere. Mai găsești și un cocktail din toate aceste fructe.

Testează și sloturi EGT și sloturi IGT!

RTP, structură și linii de plată

În ceea ce privește câștigurile, Fruit Cocktail online este decent. Are un coeficient RTP de 94,39%, puțin sub medie, dar poate compensa cu funcțiile sale speciale.

Structura este cea normală, cu 5 role a câte 3 rânduri fiecare, așa cum poate te așteptai după aceste câteva rânduri de descriere. De asemenea, jocul are maxim 9 linii de plată și poți modifica numărul la 7, 5, 3 și o singură linie de plată. Ce este interesant la acestea constă în faptul că plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Este nevoie de minim 3 fructe la fel pentru a genera plată.

Cum se joacă Fruit Cocktail păcănele?

Jocul este disponibil aici ca și variantă demo, pentru a te antrena și familiariza cu el, iar mai apoi îl poți juca pe bani la un casino online.

Așa cum poate te așteptai, modul de joc al Fruit Cocktail gratis este intuitiv. Butoanele se află în stânga și în dreapta ecranului de joc. Trebuie să faci următoarele lucruri simple:

Îți plac sloturile cu fructe? Încearcă și 20 Super Hot!

Fruit Cocktail free – plată la simboluri

Am menționat deja care sunt simbolurile de la Fruit Cocktail gratis, dar hai să vedem ce plăți maxime îți aduc la miza de o fisă/linie:

Vezi și alte sloturi gratis disponibile pe SuperCazino din linkul atașat!

Fruit Cocktail online – speciale

La Fruit Cocktail gratis, poți testa și funcțiile speciale. Sunt câteva lucruri extrem de interesante, după cum vei vedea mai jos:

Pentru mai multe sloturi speciale, verifică jocurile de aici!

Concluzii

Fruit Cocktail free este un joc clasic, dar unul care are multe funcții interesante care te vor ține în priză. Modul de joc este mai simplu decât poate părea la prima vedere, așadar, joacă-te Fruit Cocktail gratis pe Supercazino, un joc captivant și avantajos!

Joacă și:

închidere cont SlotV
5/5 - (1 vote)
Închidere Cont SlotV – Sfaturi Joc Responsabil SlotV
Joaca Gratis
cerinte rulaj conticazino
5/5 - (4 votes)
Cerințe Rulaj ContiCazino – Cum Îți Rulezi Câștigurile
Joaca Gratis
oferta fortuna cu 40 rotiri gratuite fortuna
3.7/5 - (3 votes)
Ofertă 40 Rotiri Gratuite Fortuna
Joaca Gratis
ruleta online
5/5 - (1 vote)
Ruleta online americană – tot ce trebuie să știi despre ea
Joaca Gratis