The Catfather

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 2 iunie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

The Catfather

Categorii joc
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă visezi la un joc care îți aduce instantaneu zâmbetul pe buze, este momentul să încerci unul dintre cele mai distractive și simpatice sloturi de la Pragmatic, The Catfather. Așa cum îi spune și numele, are puțin din suspansul filmelor de acțiune, dar și umorul de care ai nevoie la finalul unei zile lungi. Joacă The Catfather gratis pe SuperCazino!

Cum te surprinde The Catfather gratis ca grafică?

Când spui Pragmatic, spui jocuri de calitate, așa că nu este de mirare că The Catfather slot e foarte bine realizat din punct de vedere grafic. Simbolurile jocului sunt câteva pisici extrem de bine realizate, care intră perfect în rolul unor mafioți sicilieni, fiind versiunea mai veselă și mai puțin amenințătoare a personajelor din The Godfather.

Slotul e foarte colorat, dinamic și plăcut de urmărit, iar sunetul completează imaginea, purtându-te chiar în mijlocul acțiunii. Ca organizare a ecranului de joc, te vei bucura să afli că totul e foarte ușor de urmărit: există 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată fixe.

The Catfather Pragmatic Play este genul de joc pe care îl prinzi repede, datorită simplității sale, așa că poate fi savurat în egală măsură de persoanele cu experiență sau de începători. Mizele, butonul de rotire și butoanele de setări sunt foarte bine organizate în acest slot, fiind așezate sub ecranul de joc, pentru o experiență cât mai intuitivă.

Ce șanse de câștig îți oferă The Catfather Pragmatic Play?

Indiferent că joci The Catfather gratis sau varianta cu mize reale, cu siguranță îți dorești să câștigi de cât mai multe ori. Vestea bună este că acest slot are un RTP – adică o rată de plată – foarte convenabilă pentru jucători.

Cu cât RTP-ul se apropie mai mult de 100%, cu atât șansele tale de câștig sunt mai bune, iar The Catfather slot are o rată de plată de 98.1% Chiar dacă liniile de plată sunt fixe, poți alege miza și numărul fiselor pariate pe o linie, astfel încât să joci în funcție de inspirație sau de cât de norocos te simți. Nu uita că în The Catfather gratis nu pariezi pe sume reale, deci poți testa terenul.

Cum se joacă The Catfather slot?

Așa cum îți spuneam, butoanele de joc în The Catfather slot se găsesc toate în josul ecranului, deci e foarte comod să urmărești tot ce se întâmplă. În partea dreaptă ai butonul de rotire – spin, lângă el aflându-se un simbol cu plus și unul cu minus. Apasă pe aceste simboluri dacă dorești să modifici valoarea fisei, numărul de fise pariate sau miza totală.

Odată ce crești sau scazi valoarea și numărul fiselor, miza totală se va modifica și ea în consecință, aspect la care e bine să fii atent în jocurile cu pariuri reale. Sub butonul de spin se află și funcția de joc automat, pe care o poți testa cu încredere în The Catfather gratis. Dacă vrei să nu mai apeși pe butonul de spin, poți folosi și butonul Space de pe tastatură, care va porni rotirile.

În partea dreaptă, jos, ai și alte butoane foarte utile în cadrul jocului The Catfather Pragmatic Play: butonul de informații, pe care îl recunoști după litera i, pe care îl poți accesa oricând vrei să vezi mai multe detalii despre valoarea fiecărui simbol sau caracteristicile speciale ale jocului. Lângă butonul de informații, mai ai două mici câmpuri interesante: cel de pe care oprești sau pornești muzica și cel cu setări. De aici poți modifica efectele sonore, muzica ambientală și viteza slotului, astfel încât jocul să se desfășoare mult mai rapid. Tot aici ai o funcție care schimbă viteza animației, în cazul în care ai nevoie să economisești bateria device-ului de pe care joci.

Balanța, actualizată în timp real, miza și câștigurile sunt afișate întotdeauna în partea de jos a ecranului. Chiar și atunci când joci The Catfather gratis vei vedea constant câte fise mai ai, cât ai pariat, precum și cât ai câștigat. Când obții rotiri gratuite în cadrul jocului, le vei vedea de asemenea în partea de jos, pe mijloc.

Simboluri speciale The Catfather Pragmatic Play

Cele mai valoroase simboluri din joc sunt reprezentate de pisici, cu o mică mențiune: sub fiecare pisică se află un număr de lăbuțe. Cu cât numărul este mai mare, cu atât pisica respectivă este mai valoroasă ca simbol. Poți vedea mereu valoarea simboluri în câmpul de informații.

Pe lângă pisici, The Catfather slot te va surprinde și cu apariția unui șoarece legat fedeleș: acesta reprezintă simbolul Scatter. 3 sau mai multe simboluri Scatter îți aduc până la 25 de rotiri gratuite, în felul următor: 3 simboluri îți oferă 10 rotiri, 4 îți oferă 15 rotiri, iar cu 5 Scatters te bucuri de cele 25 de jocuri gratis.

Simbolul Wild apare sub forma a două pisici negre, într-o cutie – în The Catfather Pragmatic Play, pisicile negre nu îți aduc ghinion, din contră, acest simbol le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatterului. În plus, Wild-ul are și un alt beneficiu în The Catfather, așa cum vei vedea în continuare.

Chiar dacă The Catfather slot nu conține funcția Gamble, de dublaje, jocul are totuși o rundă specială, care poate fi chiar mai valoroasă decât Gamble-ul: astfel, odată ce ai declanșat rotirile gratuite, câștigurile obținute în timpul acestor jocuri sunt multiplicate cu 4. O altă funcție specială este reprezentată de grupurile de Wild, care apar întâmplător pe parcursul jocului. Grupurile de Wild populează rolele alese numai cu aceste simboluri.

Un element interesant legat de The Catfather Pragmatic Play constă în faptul că simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dar și de la dreapta la stânga. Acest aspect, împreună cu grupurile de Wild și rotirile gratuite cu multiplicatori, te ajută să ai șanse foarte mari de câștig.

Verdict

Așa cum observi, The Catfather Pragmatic Play este un joc care îți oferă atât distracție maximă, cât și posibilitatea câștigurilor atractive. Fiind un slot simplu de înțeles și de jucat, poate fi cea mai bună variantă când cauți un mod plăcut de a-ți petrece timpul liber. Încearcă și tu The Catfather slot!

rick and morty megaways gratis banner
5/5 - (1 vote)
Rick and Morty Megaways
Joaca Gratis
logo crown of egypt
5/5 - (2 votes)
Crown of egypt
Joaca Gratis
cold-as-ice-logo
5/5 - (1 vote)
Cold as Ice
Joaca Gratis
pizza time gratis logo
5/5 - (1 vote)
Pizza Time
Joaca Gratis

Autori