...

Gemix

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xGemix

Nume Joc
Gemix
Categorii joc
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Gemix este un slot din lunga serie de jocuri Play n Go care, în afară de câștiguri mari, îți oferă și o experiență de top în jocurile de noroc. Seamănă foarte mult cu un joc de tip arcade, unde poți progresa prin mai multe niveluri și lumi. Astfel, vei avea un motiv mai mult decât bun să te întorci la acest slot! Așadar, nu ezita și joacă Gemix gratis pe jocpacanele.ro!

Descrierea și grafica Gemix gratis

Acest slot te va surprinde prin grafica sa spectaculoasă! Pietrele prețioase se vor combina câștigător, iar fiecare câștig este acompaniat de efecte speciale! Pietrele câștigătoare dispar, iar în locul acestora apar altele, care la rândul lor îți pot aduce câștiguri în aceeași rundă. Structura slotului este de șapte rânduri și șapte coloane, mai mult decât suficient pentru premii excepționale!

Seamănă destul de mult cu alte jocuri precum Candy Crush și este făcut pentru a fi jucat în special pe mobil sau pe tabletă!

Cât poți câștiga cu acest slot

Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,75%, fiind una dintre cele mai mari pe care le poți întâlni. Nu se poate vorbi de linii de plată aici, întrucât plata se face atunci când cel puțin cinci cristale de același fel se găsesc grupate.

Cum se joacă Gemix

După cum probabil este destul de clar până acum, Gemix gratis este puțin diferit față de sloturile cu care ești obișnuit. Deși nu are linii de plată, are numeroase funcții pe care le întâlnești și la alte aparate.

Desigur, ne referim la butonul de „Start” care aici se găsește în dreapta jos. Setarea pariului se face din butoanele de jos, iar informații suplimentare despre plata și funcțiile jocului pot fi găsite apăsând butonul verde din stânga jos. Sub acesta, găsești și modul ”Autoplay”, care îți permite să joci mai multe runde fără oprire.

Plățile și simbolurile

Există mai multe tipuri de cristale care au plăți diferite. Cristalul albastru aduce cele mai mici câștiguri, iar cele mai mari sunt aduse de stele. În total, există opt tipuri de cristale, fiecare cu valoarea sa, deci există multe șanse ca cel puțin cinci dintre pietrele de același tip să se găsească alăturate într-o rundă!

De asemenea, există multe funcții care facilitează câștigurile suplimentare, dar despre acestea, vom discuta în cele ce urmează. Deocamdată, trebuie reținut doar că atât simbolurile, cât și plățile sunt pe măsura renumelui producătorului. Play n Go pune accentul pe distracție garantată, lucru pe care îl poți experimenta cu Gemix gratis!

Citește și despre cazinouri NetEnt România, cazinouri EGT România și cazinouri Pragmatic Play România!

Caracteristici speciale

Așa cum am menționat anterior, jocul are multe caracteristici speciale. Tocmai pentru că nu este un slot obișnuit, aici apar multe funcții unice! În unele privințe, ți se va părea similar cu alte jocuri, iar motivele sunt mai mult decât evidente!

Probabil cea mai atractivă caracteristică este aceea a progresiei lumilor. Există trei lumi, fiecare cu câte trei niveluri. Tot ce trebuie să faci (sau să se întâmple), este ca simbolurile să se asocieze pe pătrățelele care formează tiparului lumii/nivelului la care ești! Acest tipar se schimbă, fiind diferit la fiecare nivel la care ajungi. Atunci când treci într-o altă lume, vei primi un bonus care crește după fiecare rundă câștigătoare.

Deși nu oferă speciala (runda bonus), nu îi vei simți lipsa, având în vedere funcțiile speciale pe care le are! De asemenea, nu are dublaje (funcția gamble), dar în schimb, are ceva poate chiar mai bun și mai spectaculos! Este vorba despre cele patru tipuri de bonus care se acordă atunci când colectezi cel puțin 20 de cristale într-o rundă.

Un bonus se acordă aleatoriu din cele patru, iar fiecare are ceva special, atât ca efect vizual, cât și ca posibilități de câștiguri ulterioare! Așa cum am mai spus, atunci când există cinci sau mai multe cristale alăturate, acestea dispar din structură (sunt colectate), lăsând locul altora, care la rândul lor se pot alătura cristalelor similare.

Nova Blast face ca un cristal să explodeze, distrugând și cristalele adiacente. Crystal Warp alege la întâmplare un simbol și le transformă pe cele ca el în alte cristale! Light Beam alege un cristal din care ies raze orizontale și verticale, făcând ca toate simbolurile de pe aceste axe să se transforme în cristalul ales. Chain Lightning este un fulger care unește două colțuri opuse și transformă toate cristalele pentru a se potrivi celor din acele colțuri.

Mai mult decât atât, dacă vei colecta 40 sau mai multe cristale într-o singură rundă, câștigul va fi multiplicat de trei ori.

Dar că totuși este vorba despre un slot, Gemix gratis are și simbolul wild. Acesta se acordă aleatoriu la orice rundă necâștigătoare și se combină cu orice alte simboluri. Acesta diferă în funcție de lume. În prima lume, pot apărea până la zece simboluri care înfățișează o lampă de miner. În a doua lume sunt acadele care pot apărea oriunde pe structură, iar în a treia lume apar până la opt cărți de magie, simbolul wild al acestei lumi.

Vezi mai multe sloturi cu speciale!

Concluzii

Acesta este genul de joc care te va ține captivat, deci este pentru jucătorii „de cursă lungă”, care doresc să exploreze lumi fantastice și să culeagă bogățiile fiecăreia. Dacă ești unul dintre aceștia sau dacă pur și simplu dorești să încerci un altfel de slot, nu ezita și joacă Gemix gratis pe jocpacanele.ro! Nu te costă nimic, dar poți avea numeroase câștiguri!

Joacă-te și alte sloturi gratuite:

slot just jewels deluxe logo
3.5/5 - (6 votes)

Just Jewels Deluxe

Joaca Gratis
nirvana gratis
5/5 - (1 vote)

Nirvana

Joaca Gratis
sloturi casino Starburst
5/5 - (3 votes)

Starburst

Joaca Gratis
hypernova gratis megaways
5/5 - (2 votes)

Hypernova

Joaca Gratis

Autori