Wild Orient

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Wild Orient

Nume Joc

Wild Orient

Categorii joc
noi
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Wild Orient este un slot care a atras privirile jucătorilor încă de la bun început atât prin grafica frumoasă, cât și prin câștigurile pe care le poate aduce. Este unul dintre cele mai profitabile sloturi de la Microgaming, un joc care îți garantează o experiență plăcută, la care te vei întoarce cu siguranță. Testează și tu acum Wild Orient slot gratis la Supercazino și pornește în această aventură exotică pregătită de Microgaming!

Wild Orient slot gratis – grafică spectaculoasă

După cum spuneam, Wild Orient a atras atenția jucătorilor în primul rând prin grafică. Microgaming este un producător recunoscut pentru atenția pe care o acordă fiecărui slot atunci când vine vorba de grafică, sunete, animații și simboluri, dar parcă în cazul acestui slot s-a întrecut pe sine. Wild Orient este jocul perfect pentru cei care caută câteva momente de relaxare, dar și adrenalină.

Cocorul, maimuța, ursul panda, tigrul și elefantul indian te așteaptă să te ducă în aventura vieții tale, iar sunetele și animațiile alese nu fac altceva decât să te integreze și mai mult în această atmosferă. Simbolurile tematice pe care le vei întâlni pe role sunt desenate atât de realist încât ai impresia că tigrul se îndreaptă prin ecran spre tine. Astfel de experiențe sunt din ce în ce mai căutate de jucători, iar Microgaming le oferă sloturi care depășesc orice așteptare, așa cum se întâmplă în cazul Wild Orient slot gratis.

RTP de 97.5% și 243 linii de plată în Wild Orient gratis

Un payout de 97.5% și 243 linii de plată indică cu siguranță un slot profitabil care îți poate aduce un câștig mare într-o zi norocoasă. Wild Orient este unul dintre sloturile cu cel mai mare RTP de la Microgaming, cu mult peste medie (majoritatea sloturilor au un RTP de 96-97%). Cu cât este mai mare payout-ul, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari pentru că acest RTP este de fapt procentul din miza totală care se reîntoarce la tine în cazul unui câștig.

Pe lângă acest RTP mare, și cele 243 linii de plată te vor ajuta să pui mâna pe un câștig mare. 243 combinații câștigătoare posibile – nu ai cum să nu pui mâna pe un câștig într-o rundă de joc! Așa că, Wild Orient nu îți aduce doar o experiență de joc plăcută, ci și șanse mari de câștig, deci de ce să nu profiți de aceste avantaje? Încearcă și alte jocuri care plătesc!

Wild Orient slot gratis – cum se joacă?

Ca să pornești în aventura numită Wild Orient, este de ajuns să apeși butonul de Start, iar apoi cel de Spin până obții pe role combinații câștigătoare. Înainte însă de a trece la rotirea rolelor, mai ai un singur lucru de făcut – să alegi miza cu care vrei să joci (între 0.25 și 250 fise). Un lucru interesant este faptul că acest slot a fost lansat în anul 2016, însă anul trecut a fost relansat cu o grafică îmbunătățită și cu o interfață minimalistă – vei găsi în partea dreaptă a ecranului de joc doar 2 butoane vizibile: cel pentru alegerea mizei și cel de rotire.

Asta înseamnă că slotul este potrivit atât pentru jucătorii experimentați, care caută să atingă câștiguri cât mai mari, dar și pentru jucătorii începători, care se află pentru prima dată în fața unui joc de noroc. Dacă vrei să citești mai multe informații despre joc, poți face acest lucru cu ajutorul butonului de Info, ilustrat prin litera ”i”, în meniul Setări, din partea stângă a ecranului. Acestea sunt singurele lucruri pe care trebuie să le știi atunci când vine vorba de modul de joc al slotului. Noi îți recomandăm să începi cu Wild Orient slot gratis la Supercazino pentru a te obișnui cu ecranul de joc și cu setările, mai ales dacă nu ai prea multă experiență. Citește

Simboluri și plăți în Wild Orient Gratis

Simbolurile pe care le vei găsi în joc sunt de mai multe feluri: simboluri tematice, simboluri clasice și simboluri speciale. Simbolurile tematice sunt ilustrate de animale și se plătesc cel mai bine în cadrul jocului. În ordinea câștigurilor pe care ți le aduc, de la cel mai mare la cel mai mic, aceste simboluri tematice sunt: elefantul, tigrul, ursul panda, maimuța și cocorul.

Spre exemplu, dacă nimerești elefantul de 5 ori pe role, te vei bucura de un câștig de 400 fise. Simbolurile clasice sunt cele pe care le regăsim în majoritatea sloturilor și sunt ilustrate de litere și cifre: A, K, Q, J, 10 și 9. Aceste simboluri îți aduc câștiguri mai mici, dar tot te vei bucura să le regăsești pe role. Există și 2 simboluri speciale în joc, scatter și wild – le vei recunoaște rapid pe role pentru că au numele marcate pe ilustrație.

Ce caracteristici speciale are Wild Orient Online

Wild Orient slot gratis nu are o funcție de dublaje (numită și funcția de gamble) și nici vreo specială sau rundă bonus, însă are alte opțiuni de joc speciale care te ajută să pui mâna pe niște câștiguri mari. Una dintre funcțiile speciale pe care le regăsim doar în cadrul acestui slot este cea de Hyperspins, care îți permite să învârtești oricare dintre tambururi în schimbul unei sume.

Când să folosești această funcție? În momentul în care pe 4 din 5 role ai simboluri promițătoare, iar intuiția îți spune că dacă vei roti din nou o rolă, simbolurile se vor așeza în favoarea ta pentru combinații câștigătoare. Suma pe care trebuie să o plătești pentru a folosi această funcție de Hyperspin diferă în funcție de felul și poziția simbolurilor de pe ecran – poate fi sub miza pe care ai jucat-o pe rotire sau poate și fi peste. Decizia finală îți aparține – poate fi una riscantă sau una care îți aduce câștiguri pe măsură.

Alte opțiuni de joc care îți aduc câștiguri mari sunt simbolurile speciale. Simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol de pe role pentru a forma combinații câștigătoare, în timp ce simbolul scatter îți aduce rotiri gratuite. Minim 3 simboluri scatter pe ecran declanșează 15 rotiri gratuite, dar asta nu e tot pentru că toate câștigurile pe care vei pune mâna în timpul acestor rotiri gratuite sunt înmulțite cu 3.

Mai mult decât atât, dacă în timpul celor 15 rotiri gratuite prinzi pe role iar 3 simboluri scatter, primești rotiri gratuite suplimentare. Gândește-te pe câte câștiguri poți pune mâna într-o zi norocoasă cu simbolurile speciale și cu funcția de Hyperspin!

Concluzii Wild Orient Gratis

În concluzie, Wild Orient este un slot pe care trebuie să îl încerci măcar o dată, indiferent dacă ești un jucător care iubește sloturile clasice sau cele tematice, de aventură. Grafică modernă, opțiuni de joc speciale, RTP mare și nu mai puțin de 243 linii de plată și multe, multe câștiguri – testează mai întâi Wild Orient slot gratis la Supercazino, iar apoi înceracă-ți norocul la un joc pe bani reali pentru a te bucura de câștiguri reale!

Încearcă și:

supra hot novomatic slot
4/5 - (3 votes)
Supra Hot
Joaca Gratis
book of gods slot banner
5/5 - (3 votes)
Book of Gods
Joaca Gratis
logo joc age of troy gratis
3.4/5 - (9 votes)
Age Of Troy
Joaca Gratis
roulette diamond logo
4.7/5 - (3 votes)
Roulette Diamond
Joaca Gratis

Autori