Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratis
  • Primești 50 rotiri gratuite Maxbet fără depunere
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Sugar Rush

Wild West Gold

Wild West Gold slot este genul de joc care te binedispune din prima secundă, datorită atmosferei pline de viață și a dinamismului său. Dacă îți plac filmele a căror acțiune se petrece în Vestul Sălbatic, merită să încerci acest slot cel puțin o dată – cu siguranță vei dori să repeți experiența. Joacă Wild West Gold gratis pe SuperCazino!

Wild West Gold Pragmatic Play – ecranul de joc și grafica

În primul rând, e bine să știi că, fiind vorba despre un slot realizat de Pragmatic Play, grafica este una de calitate superioară. Coloana sonoră a slotului este un alt punct forte, fiindcă te captivează încă de la începutul jocului. Acțiunea Wild West Gold slot se petrece în Vestul Sălbatic, așa că vei vedea multe personaje desprinse parcă dintr-un western clasic și te vei delecta cu muzică pe măsură, plină de viață și de ritm. Dacă simți nevoia să te înveselești rapid și să uiți de problemele cotidiene, ai găsit jocul potrivit.

Din punct de vedere al organizării ecranului de joc, Wild West Gold Pragmatic Play are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată fixe. În centrul ecranului ai simbolurile, iar în partea de jos găsești toate butoanele de care ai nevoie pentru a juca, precum și partea de setări și informații. Fiecare buton și simbol disponibil în joc este prezent și în varianta Wild West Gold gratis.

Rata de plată a Wild West Gold Gratis

Wild West Gold slot este un joc cu grad mare de volatilitate. Iată ce înseamnă acest aspect, introdus în descrierea tot mai multor sloturi: cu cât volatilitatea jocului este mai mică, cu atât vei câștiga mai des, însă sume reduse. O volatilitate crescută înseamnă că nu vei avea parte extrem de des de combinații câștigătoare, însă valoarea câștigului va fi mai mare, iar în final ai șansa de face mai mult profit decât în cazul unei volatilități scăzute. În ceea ce privește RTP – rata de plată a Wild West Gold Pragmatic Play – jocul este foarte bine cotat, cu 96.51%. Ține cont de faptul că o rată cât mai apropiată de 100% înseamnă posibilități mari de câștig.

Liniile de plată în Wild West Gold slot sunt fixe, ceea ce înseamnă că nu le poți modifica în timpul jocului. Câștigurile de pe acestea se plătesc de la stânga la dreapta, pe liniile active. Pentru fiecare linie se plătește câștigul cel mai mare, iar în cazul în care câștigi pe mai multe linii, sumele se vor aduna la valoarea totală.

Vezi și bonusuri Pragmatic pe care le poți revendica!

Cum joci Wild West Gold Pragmatic Play

Wild West Gold gratis se joacă la fel ca varianta cu miză reală, singura diferență constând în faptul că jocurile pe bani virtuali nu generează la final câștiguri în bani, ci doar sume virtuale. Evident, asta nu ar trebui să te împiedice să te distrezi de fiecare dată, inclusiv cu varianta gratuită. În partea de jos a ecranului Wild West Gold slot găsești toate butoanele de care ai nevoie pentru a juca, având la dispoziție următoarele funcții:

Simboluri speciale în Wild West Gold slot

Wild West Gold Pragmatic Play te poartă în lumea westernurilor cu simboluri precum cowboys și cowgirls, pistoale și săculeți cu bani de aur. Pe lângă acestea, există în joc și cele două simboluri speciale, foarte ușor de recunoscut, pentru că au scrisă denumirea pe ele: Wild și Scatter. Wild-ul apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatterului. În afară de faptul că înlocuiește simbolurile, are și avantajul de a dubla câștigurile de 2, 3 sau 5 ori. Scatterul apare pe rolele 1, 3 și 5, iar 3 Scatters declanșează runda de rotiri gratuite.

Deși nu beneficiază de runda de dublaje Gamble, Wild West Gold Pragmatic Play îți rezervă alte surprize, mai precis o rundă specială de rotiri gratuite, 8 la număr. În timpul acestei runde, simbolurile Wid rămân pe ecran, iar valoarea lor se multiplică. Ca sumă maximă, în timpul acestor runde speciale poți câștiga 10.000 X pariu. Un detaliu interesant constă în faptul că nu trebuie neapărat să aștepți ca rotirile gratuite să se declanșeze aleatoriu, ci le poți cumpăra în timpul jocului, caracteristică pe care o regăsești și în Wild West Gold gratis, unde poți cumpăra rotiri din banii virtuali oferiți din partea casei.

Dacă în timpul rotirilor gratuite îți apare pe rolele de joc steaua de șerif, ai și mai multe motive să te bucuri, pentru că înseamnă că ai deblocat runde suplimentare de rotiri. Poți obține până la 20 de noi rotiri, cu 5 astfel de simboluri.

Concluzii Wild West Gold Gratis

Fie că alegi să încerci Wild West Gold gratis sau cu miză reală, vei avea parte cu siguranță de emoția unui joc bine realizat și de foarte multă distracție. Slotul te va face să pătrunzi rapid în atmosfera Vestului Sălbatic, iar câștigurile tentante nu vor întârzia să apară. În plus, regulile simple și ecranul de joc intuitiv reprezintă un atu, permițându-ți să te familiarizezi foarte rapid cu slotul. Joacă și tu Wild West Gold și fii gata de acțiune!

Joacă și:

america express castigatori
5/5 - (2 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
logo promotii winbet cu premii
5/5 - (11 votes)
Promoții Winbet cu Premii – Winbet 3x Roata Bonus
Joaca Gratis
admiral contact
5/5 - (2 votes)
Admiral Contact – Cum Folosești Serviciul de Asistență Admiral
Joaca Gratis
cum se pariaza pe ciclism
5/5 - (4 votes)
Pariuri ciclism – Cum se pariază pe ciclism
Joaca Gratis
validare cont baumbet
5/5 - (3 votes)
Validare Cont Baumbet – Cum Îți Verifici Contul Online Baumbet
Joaca Gratis