Cool Jewels

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 27 martie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xCool Jewels

Nume Joc
Cool Jewels
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
wms
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Cool Jewels slot este un joc relaxant și vesel, dar și nonconformist, în care vedetele principale sunt pietrele prețioase. Este perfect atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei începători, așa cum vei observa în continuare. Mai jos îți povestim pe larg despre modul de joc, rata de plată și câștigurile de care poți avea parte. Joacă și tu Cool Jewels gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Cool Jewels WMS ca ecran de joc și grafică

Din punct de vedere grafic, Cool Jewels demo este bine realizat și beneficiază de o coloană sonoră pe măsură. Sunetul nu este deloc deranjant, ci completează foarte bine imaginea pietrelor prețioase ce strălucesc într-un fundal de gheață. Nu există o poveste în spatele jocului, dar asta poate fi în avantajul tău, pentru că nu îți distrage atenția, ci te relaxează.

Ca structură, Cool Jewels, jocul producătorului WMS are 6 role și 6 rânduri. Pe laturile ecranului vei observa câte un termometru, care în loc de grade îți arată valorile ce pot fi câștigate, precum și jocurile gratuite.

Plăți și RTP în Cool Jewels slot

Un element foarte interesant în Cool Jewels slot constă în faptul că nu există liniile clasice de plată pe care le găsești în majoritatea sloturilor. Combinațiile câștigătoare nu se mai realizează doar în sistem stânga-dreapta, pe o anumită linie, ci ele reunesc mai multe simboluri de același fel, alăturate. Cu cât joci mai des Cool Jewels free, cu atât te vei obișnui mai ușor cu acest aspect.

Funcțiile speciale, precum și lipsa liniilor convenționale de plată transformă Cool Jewels într-un slot ce te poate recompensa pe măsura mizei. Ca rată de plată, Cool Jewels gratis este la fel de ofertant precum jocul cu mize reale: un RTP de 96.1% îți oferă șanse bune de câștig.

Cum joci Cool Jewels gratis

Cool Jewels free se joacă simplu și intuitiv, având nevoie doar de câteva butoane. În partea de jos a ecranului vei vedea ultimul câștig și balanța, care în cazul Cool Jewels gratis este formată din credite fictive. În rest, iată cum folosești butoanele de joc:

Vezi ce alte sloturi noi găsești la noi pe site!

Valoarea simbolurilor din Cool Jewels

Spre deosebire de alte sloturi, Cool Jewels nu are o valoare fixă a fiecărui simbol. De aceea, modul în care se plătesc câștigurile depind de cât de multe simboluri similare alăturate ai în cadrul unei rotiri.

Atunci când obții o combinație de 4 simboluri alăturate, vei observa că acestea se plătesc cu valoarea de la baza termometrului cu câștiguri. Odată ce combinația e plătită, pietrele respective dispar, iar în locul lor vin de sus alte simboluri. Dacă și acestea formează combinații, valoarea câștigurilor din termometru începe să crească, pe măsură ce se umplu pozițiile fiecărei secțiuni:

Practic, fiecare combinație de cel puțin 4 simboluri din cadrul aceleiași rotiri te poate ajuta să urci pe scara sumelor câștigate, fiecare secțiune oferindu-ți un câștig din ce în ce mai mare.

Caracteristici speciale în Cool Jewels slot

Așa cum ai putut observa și din punct de vedere al simbolurilor, Cool Jewels gratis este un joc cu totul special, care iese ușor din categoria sloturilor obișnuite. De aceea, nu e de mirare că toate caracteristicile sale sunt interesante. Nu te vei întâlni cu Jackpot sau cu funcția de dublaje Gamble, dar vei avea parte de:

Dacă ești un fan al funcțiilor speciale, atunci sloturi speciale sunt perfecte pentru tine!

Concluzii

Cool Jewels gratis este genul de slot care te va captiva încă de la primele rotiri. Oricât ți-am povesti despre el, cel mai bine îl vei deprinde atunci când îl joci și începi să te familiarizezi cu structura sa. Distrează-te și tu cu Cool Jewels gratis!

Joacă și:

logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis
rock the reels logo
3.7/5 - (3 votes)

Rock the Reels

Joaca Gratis
crown of avalon gratis slot
3/5 - (2 votes)

Crown of Avalon

Joaca Gratis
kitty wild demo
4.4/5 - (5 votes)

Kitty Wild

Joaca Gratis

Autori