Zeus III

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Zeus III

Nume Joc

Zeus III

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
wms
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Zeus III slot este un joc destul de atipic ca structură și aspect, ceea ce îl face perfect dacă vrei altceva decât sloturile clasice. Tema jocului este, așa cum o spune și titlul, lumea zeilor olimpieni. Îl vei întâlni pe atotputernicul Zeus și vei avea șansa de a te bucura de câștigurile pe care ți le oferă. Joacă și tu Zeus III demo pe SuperCazino!

Zeus III gratis – ce aduce nou ca grafică și ecran de joc

Primul lucru pe care îl observi la Zeus III WMS este structura, care e diferită de cea a celor mai multe sloturi. Cele 6 role de joc nu au un număr egal de rânduri: prima rolă are două rânduri, a doua are trei rânduri, iar până la cea de-a șasea se ajunge la șapte rânduri. Butoanele de joc se află în partea de jos, sub rolele cu simboluri.

Din punct de vedere al atmosferei, Zeus III gratis te duce cu gândul la Grecia Antică, atât prin fundal și simboluri, cât și prin coloana sonoră aleasă. Principalul simbol care te va ghida în timpul jocului este chiar zeitatea supremă, Zeus.

Cu siguranță te vei îndrăgosti de acest joc dacă ești un pasionat al mitologiei grecești, așa că nu uita să vezi și ce alte sloturi WMS poți juca, printre care se numără și Zeus 2!

RTP și linii de plată în Zeus III slot

Slotul are 192 de linii de plată, deci foarte multe ocazii de a-ți oferi combinații câștigătoare. Volatilitatea e medie spre crescută, așa că te poți aștepta la câștiguri destul de dese, nu mereu cu sume mari, însă cu un bun potențial de a obține valori consistente. Joacă Zeus III gratis pentru a testa cât mai bine acest aspect.

Iar pentru că vorbim de câștiguri, Zeus III free nu dezamăgește nici din punct de vedere al ratei de plată. Cu un RTP de 96.1%, șansele tale de a obține combinații câștigătoare sunt crescute.

Cum se joacă Zeus III gratis

Butoanele de care ai nevoie ca să joci Zeus III gratis se află toate grupate în aceeași zonă, așa că nu-ți va fi greu să le manevrezi. Iată cum decurge jocul:

Vezi ce alte sloturi noi și sloturi speciale poți juca la noi pe site!

Valoarea simbolurilor din Zeus III

Dacă vrei să știi cât poți câștiga la Zeus III slot, îți prezentăm în continuare valoarea fiecărui simbol, în cazul în care joci cu miza maximă, de 200:

Dacă vrei să te familiarizezi cât mai bine cu modul de joc și cu câștigurile aduse de fiecare simbol, testează de oricâte ori ai nevoie Zeus III free, înainte de a trece la varianta cu mize reale.

Funcții și simboluri speciale în Zeus III free

Zeus III gratis, la fel ca varianta cu mize reale, are pentru tine și o serie de surprize, care îți pot crește câștigurile:

Concluzii

Zeii norocului pot fi de partea ta, mai ales atunci când alegi un joc bazat pe mitologie, cum e Zeus III. Îl poți juca atunci când simți nevoia să evadezi într-o lume magică, de poveste, în care câștigurile tentante sunt la tot pasul. Distrează-te și tu cu Zeus III gratis!

Joacă și:

emerald king slot gratis logo
5/5 - (1 vote)
Emerald King
Joaca Gratis
Logo Great Rhino
5/5 - (2 votes)
Great Rhino
Joaca Gratis
flaming hot gratis casino
3.3/5 - (36 votes)
Flaming Hot
Joaca Gratis
logo shaolin spin gratis
5/5 - (2 votes)
Shaolin Spin
Joaca Gratis