Double Dice

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Double Dice

Nume Joc

Double Dice

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Experiența clasică a sloturilor poate fi trăită cu Double Dice online. Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie să știi despre un joc extrem de interesant, cu speciale care plătesc foarte bine și care, pe scurt, oferă distracție cât cuprinde. Mai mult decât atât, jocul poate fi testat: joacă Double Dice gratis pe Supercazino!

Double Dice demo – grafică și sunete

Double Dice gratis nu impresionează prin grafica sa. Aceasta este simplă, dar reușește să amintească de sloturile mai vechi datorită formatului său de 3X3. Este așadar un joc mic, cu doar 9 simboluri. Aceste simboluri sunt cele clasice ale sloturilor, deci vei găsi mai multe fructe, precum lămâi, cireșe, prune, portocale, pepeni și struguri. Alături de acestea, vei găsi nelipsiții șeptari. Mai găsești și clopoței, cronometre și vedetele acestui joc, zarurile. Acestea au un rol special despre care vom discuta cu altă ocazie în acest articol.

Double Dice free este animat de sunete simple la învârtirile rolelor și de muzică electronică veche atunci când se activează mini-jocul de dublaje.

Chiar dacă acest joc de păcănele cu zaruri este inspirat din tema vintage și este unul clasic cu fructe și șeptari, ecranul de joc este adaptat pentru orice tip de dispozitiv. Astfel, poți juca și de pe smartphone și datorită optimizării, nu vei pierde nimic din experiența de joc. Novomatic, creatorul acestui joc, se mândrește cu oferirea unor astfel de sloturi care merg bine de pe orice dispozitiv.

Double Dice free – rata de plată

Double Dice slot are o rată de plată bună, de 95%. De aceea, mulți jucători aleg să-l joace și pe bani reali și vei avea unde, întrucât multe cazinouri online îl au în portofoliu. Slotul are 5 linii de plată fixe.

Vezi ce alte păcănele clasice sau păcănele cu fructe mai poți juca la noi pe site!

Double Dice gratis – cum se joacă?

Așa cum probabil intuiești deja, Double Dice gratis este genul de joc care nu are cum să pună probleme. Funcțiile sale sunt intuitive, iar toate acestea se găsesc în partea de jos a ecranului, sub role. Astfel, trebuie să faci următoarele:

Double Dice slot – simboluri și plăți

Cele 5 linii de plată ale Double Dice demo aduce plăți consistente. Vedem în cele ce urmează care sunt acestea:

Simbolurile se plătesc atunci când formează combinații de 3 de un fel pe liniile de câștig. Valorile de mai sus sunt stabilite pentru miza maximă permisă a slotului, cea de 50 de fise.

Double Dice online – caracteristici speciale

Am ajuns la partea cea mai interesantă a recenziei Double Dice gratis: specialele. Să vedem cum poți câștiga mai bine:

Dacă-ți plac jocurile cu zaruri, încearcă și slotul Dice Roll gratis!

Concluzii

Double Dice slot vine cu foarte multă distracție. Câștigurile sunt excelente, mai ales în cazul în care primești rotiri gratuite. Și cele 5 linii de plată aduc câștiguri frumoase, deci ai toate motivele să încerci slotul. Joacă-te Double Dice gratis pe Supercazino și când te simți pregătit, încearcă-ți norocul și cu bani reali!

Joacă și:

emerald king slot gratis logo
5/5 - (1 vote)
Emerald King
Joaca Gratis
logo erik the red gratis
5/5 - (1 vote)
Erik the Red
Joaca Gratis
casino dragon warrior gratis
5/5 - (1 vote)
Dragon Warrior
Joaca Gratis
joc sloturi Bust The Bank
4.3/5 - (3 votes)
Bust The Bank
Joaca Gratis

Autori