Emerald King

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Emerald King

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

De curând, Pragmatic Play a lansat Emerald King Gratis, un joc nou, plin de culoare şi adrenalină care promite şi numeroase şanse de câştig. Un slot clasic, cu fructe, Emerald King se diferenţiază prin grafica specială şi verdele strălucitor, culoarea asociată Irlandei, dar şi misterului.

Emerald King Slot – ecran de joc simplu și modern

Dacă te gândeşti să joci Emerald King gratuit, o poţi face, însă înainte trebuie să ştii ceva mai multe despre acest slot nou. În privinţa ecranului de joc lucrurile sunt simple: în prim plan îl ai pe Regele de Smarald (Emerald King), cel care te întâmpină la începutul jocului şi a cărui figură se poate regăsi şi pe rolele de joc.

Odată intrat în joc, pe fundal ai imaginea unui sătuc de munte, “îmbrăcat” tot în verde şi cu un aer aparte, de basm. În mijloc, pe rolele de joc (3×5) tronează diferite simboluri pe care le vom detalia mai jos, de la numere şi litere până la simbolul ulcelei cu monede din aur şi figura regelei, cel care dă şi numele jocului.

Efectele sonore sunt discrete şi în ton cu tematica jocului. Odată ce porneşti în această aventură te acompaniază un melodie antrenantă, deloc deranjantă, care păstrează ceva din aerul cântecelor irlandeze.

Cum se joacă Emerald King Gratis?

Cazinourile online de astăzi oferă posibilitatea de a încerca jocurile întâi în varianta demo. Emerald King Gratis este o modalitate perfectă de a te familiarize cu slotul, după care să îl încerci şi pe bani reali. Odată ce ajungi în interfaţa de joc, în stânga ai figura regelui de Smarald, iar în dreapta ai un cerc, de fapt butonul de pornire al jocului.

Apasă pe el şi vei fi trimis în pagina de joc, acolo unde ai cele 4 role pe 3 rânduri, fiecare cu simboluri diferite: numere, litere, regele de smarald, ulcica cu monede de aur etc. În partea de jos ai butoanele obişnuite. De la stânga la dreapta: butonul de informaţii, cel de credit, bet, place your bets (plasează-ţi pariul) şi apoi cel de Autoplay, cu minus şi plus de-a dreapta şi de-a stânga lui.

Aşadar, tot ce trebuie să faci este să îţi setezi pariul (sau să il laşi aşa cum este automat) şi să învârţi rolele – sau să apeşi pe Autoplay. Pe lângă premiile aduse de simbolurile consecutive, acest slot vine cu alte caracteristici speciale, pe care le poţi descoperi mai jos.

Emerald King Gratis – funcţii şi caracteristici speciale

În primul rând, la nivel “tehnic”, Emerald King Online este un joc 3×5 role cu 20 de linii de plată. Cu un aer retro, dar cu funcţii moderne şi “aducătoare” de posibile câştiguri substanţiale, Emerald King Gratis are şi câteva funcţii şi caracteristici speciale. Cel mai important, cel care îi este caracteristic, este cel care se referă la aşa numitele “Mini Slots”. Asta s-ar traduce prin faptul că, atât timp cât ai simboluri câştigătoare, pe ecran ai până la 15 mini sloturi care, bineînţeles, cresc şansele de câştig.

Dacă eşti norocos şi “transformi” toate cele 5 role în verde şi, în plus, “găseşti” şi 3 simboluri 7, ai parte de Rotiri Gratuite şi multe alte surprise. Trebuie să ştii că jocul are destui multiplicatori care vor creşte şi ei şansele de rotiri. Cota “Return to Player” este o altă coordonată pe care o verifică mulţi jucători, iar în acest caz ea ajunge la 96.51%. Aşadar, o cotă foarte bună, care ar trebui să îţi crească încrederea în Emerald King Gratis. Pe lângă adrenalină, divertisment şi o atmosferă de poveste, Emerald King Online este cu siguranţă şi un joc profitabil, pe care ar trebui să îl încerci şi tu.

Simbolurile din Emerald King Gratis

După cum îţi spuneam, jocul are 20 de linii de plată fixe. Câştigurile sunt date în funcţie de pariul fixat, dar şi de multiplicatorii care apar – multiplicatori care au la bază simbolurile. Aşadar, de exemplu, dacă ai 3 simboluri de „Struguri” şi „Cireşe” vei câştiga de 5x pariul setat. Dacă ai 4 astfel de simboluri ai 10x pariul tău, iar dacă ai 5 astfel de simboluri consecutive, câştigi 20x pariul tău. Aceste simboluri sunt cele care plătesc cel mai puţin.

La polul opus se află Regele de Smarald şi simbolul Wild – Ulcica cu Aur. Dacă ai 3 astfel de simboluri consecutive câştigi de 50x pariul setat, 4 simboluri – 100x pariul tău, iar 5 astfel de simboluri îţi aduc de 500x pariul setat. Frumuseţea acestui joc este că pur şi simplu învârteşti rolele şi nu poţi să ştii de unde o să apară următorul bonus sau alte rotiri gratuite. Cert este că vei avea bonusuri sau rotiri gratuite fie de la ulcica cu aur, fie de la trifoiul cu 4 foi.

Totuşi, cea mai mare şansă de a ajunge la jackpot vine din runda bonus a jocului: când toate cele 5 role devin verzi. Dacă ajungi în acel punct, se declanşează un bonus care îţi oferă 2x din pariul total. Orice simbol 7 îţi oferă apoi 2x din pariul tău, trei simboluri de 7 pe albastru înseamnă 10x pariul tău, 3 simboluri de 7 pe galben înseamnă de 15x pariul tău şi 3 simboluri de 7 pe roşu îţi aduce 20x pariul tău.

Emerald King Online – joc nou pe care trebuie să îl încerci

După cum ne-a obişnuit, Pragmatic Play aduce periodic sloturi care mai de care mai interesante. Acesta este şi cazul Emerald King Slot, un joc clasic, cu un aer retro, dar uşor de jucat, distractiv, relaxant şi nu în ultimul rând cu numeroase şanse de câştig.

Cu atât de multe calităţi, trebuie să încerci şi tu Emerald King Slot. Pentru a te familiariza mai bine cu el, încearcă Emerald King Gratis, însă nu uita de numeroasele lui funcţii care îţi pot aduce câştiguri substanţiale. Strugurii, cireşele, numerele, literele, dar mai ales vasul cu galbeni şi Regele de Smarald te răsplătesc din plin dacă ai încredere în tine şi încerci sit u Emerald King Online.

Joacă și:

gold-lab-gratis
5/5 - (1 vote)
Gold Lab
Joaca Gratis
super diamond wild gratis isoftbet
4/5 - (4 votes)
Super Diamond Wild
Joaca Gratis
Sparkling 777 logo
3.6/5 - (9 votes)
Sparkling 777s
Joaca Gratis
big juan gratis logo
3.8/5 - (6 votes)
Big Juan
Joaca Gratis

Autori