Extra Juicy

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 2 iunie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Extra Juicy

Nume Joc

Extra Juicy

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Slotul Extra Juicy Pragmatic Play este recunoscut în lumea pasionaților de jocuri de noroc drept un slot ce oferă câștiguri spectaculoase – vorbim de câștiguri de până la 60.000x miza! Este un joc clasic cu fructe, dar care îți aduce adrenalina de care ai nevoie într-o zi monotonă. Acum poți încerca Extra Juicy gratis la Supercazino, așa că, dacă vrei să vezi dacă ai mână bună la câștiguri, nu ezita să profiți de această oportunitate!

Extra Juicy gratis – grafică simplă, clasică

Extra Juicy gratis are o grafică simplă, clasică – ecranul de joc este acoperit de rolele cu fructe, nu există nicio ilustrație pe fundal, iar culorile sunt vii, dar nu deranjante. Cu alte cuvinte, grafica nu îți va distrage în niciun fel atenția de la combinațiile câștigătoare. Sunetele sunt specifice jocurilor de noroc clasice și ne aduc aminte de atmosfera din sălile de jocuri tradiționale, iar animațiile sunt destul de subtile și apar în momentul în care este formată o combinație câștigătoare pe role. Extra Juicy Pragmatic Play nu îți va oferi aventura vieții tale din punct de vedere al tematicii sau al graficii, însă cu siguranță îți poate oferi câștigul vieții tale.

Extra Juicy slot – RTP de 96.52% și 10 linii de plată

Extra Juicy Pragmatic Play face parte din categoria jocurilor cu șanse mari de câștig din start. Spunem asta pentru că are un RTP de 96.52%, peste medie, iar asta înseamnă că o bună parte din miză se reîntoarce la tine în cazul unui câștig. Regula spune că un câștig este mai mare cu cât payout-ul este mai mare, decâ dacă vrei câștiguri mari fără un efort prea mare, ar fi bine să țintești jocurile cu RTP mare (peste 96%), cum este și Extra Juicy slot.

Acest joc are și 10 linii de plată fixe, adică vei juca întotdeauna cu 10 linii de plată, nu poți selecta mai puține, dar acesta nu este deloc un lucru rău pentru că 10 linii de plată îți oferă șanse mai mari de câștig.

Extra Juicy Pragmatic Play – cum se joacă?

Nu trebuie să ai prea multă experiență pentru a juca Extra Juicy Pragmatic Play – ecranul de joc este atât de intuitiv, încât și un jucător fără experiență se descurcă fără niciun fel de problemă. Ca să joci Extra Juicy slot, ai nevoie doar de butonul de Spin, care se află în partea din dreapta, jos, a ecranului – este butonul care face minuni și care îți aduce combinațiile câștigătoare pe role.

În stânga și în dreapta butonul de Spin vei vedea 2 butoane mai mici, marcate cu ”-” și ”+”, cu ajutorul cărora poți ajusta miza. Miza minimă este de 0.10 RON, iar cea maximă este de 50 RON. Un alt buton de interes pentru jucători este cel din stânga, jos, marcat cu litera ”i” – dacă apeși acest buton se deschide tabelul de plăți și aici poți vedea toate simbolurile din joc, câștigurile pe care ți le aduc, precum și opțiunile speciale de joc. În orice caz, noi îți recomandăm să încerci Extra Juicy gratis la Supercazino pentru a te obișnui cu ecranul de joc și cu liniile de plată.

Citește și despre cazinouri Pragmatic și cazinouri NetEnt!

Extra Juicy slot – simboluri și plăți

Extra Juicy Pragmatic Play este un slot clasic, deci vei găsi pe role simboluri specifice – fructe și clopoței. Unele simboluri îți aduc câștiguri mai mari, cum ar fi pepenii, afinele și prunele, în timp ce altele îți aduc câștiguri mai mici – portocalele, lămâile și cireșele. 5 simboluri cu pepeni îți aduc un câștig de 50 RON, 5 afine îți aduc 25 RON, iar 5 prune îți aduc un câștig de 15 RON.

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu orice rolă. Clopoțeii îți aduc și ei câștiguri mari – 5 astfel de simboluri pe role îți cresc sumele din conturi cu 100 RON. Chiar dacă aceste simboluri îți aduc câștiguri mari, cele mai mari premii în cadrul Extra Juicy slot le vei atinge în urma opțiunilor de joc speciale. Poți face un test, să joci cu bani virtuali Extra Juicy gratis pentru a vedea exact ce plăți îți aduc simbolurile.

Îți plac sloturile clasice? Încearcă și Sizzling Hot Deluxe!

Extra Juicy gratis – caracteristici speciale

Majoritatea jucătorilor apreciază slotul Extra Juicy Pragmatic Play pentru opțiunile de joc speciale. Cel mai urmărit simbol de pe role este diamantul și pe bună dreptate. Acesta joacă rolul simbolului scatter, apare pe rolele 1, 3 și 5, iar 3 astfel de simboluri plătesc de 2 ori miza totală. În plus, 3 diamante pe rolele 1, 3 și 5 declanșează și o specială sau rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicator progresiv.

La începutul acestei speciale, îți sunt acordate 12 jocuri gratuite cu un multiplicator inițial de 1, iar după fiecare joc gratuit, multiplicatorul crește cu 1x. Câștigurile fiecărui joc gratuit sunt multiplicate de multiplicatorul curent. Dar asta nu e tot pentru că această rundă bonus cu rotiri gratuite se poate redeclanșa dacă prinzi încă 3 simboluri scatter pe role.

Runda bonus poate fi redeclanșată de maxim 4 ori, adică tu poți beneficia de maxim 60 rotiri gratuite dintr-un foc. Extra Juicy slot nu are și un simbol wild și nici vreo funcție de dublaje (numită și funcția de gamble), însă chiar și fără aceste opțiuni, tot te poți bucura de un câștig de până la 60.000 x miza totală!

Concluzii Extra Juicy Gratis

În concluzie, Extra Juicy slot este un joc clasic cu fructe care la prima vedere nu arată că ar avea prea multe de oferit, însă în realitate, îți poate aduce un câștig spectaculos, care să îți schimbe viața. Nu uita să poți încerca Extra Juicy gratis la Supercazino – este o oportunitate de care trebuie să profite mai ales jucătorii începători sau cei care nu prea au încercat sloturile clasice.

Poate nu ai un ecran de joc încărcat și animații spectaculoase ca în sloturile tematice, însă cu siguranță vei avea parte de o experiență plăcută și de câștiguri pe măsură. Trebuie doar să te lași purtat de val și să te rogi să fie o zi norocoasă pentru tine și să prinzi pe role cât mai multe diamante!

Încearcă și alte sloturi Pragmatic:

battle maidens cleopatra gratis slot
4.7/5 - (3 votes)
Battle Maidens Cleopatra
Joaca Gratis
joc Sloturi online Cool Jewels
5/5 - (2 votes)
Cool Jewels
Joaca Gratis
rise of ra online slot
3.8/5 - (11 votes)
Rise of Ra
Joaca Gratis
king of slots gratis logo
4.7/5 - (3 votes)
King of Slots
Joaca Gratis

Autori