Peaky Blinders

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Peaky Blinders

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă ești fan al serialului britanic Peaky Blinders, te vei bucura să afli că Pragmatic Play a realizat un slot bazat pe acțiunea acestuia, iar atmosfera filmului a fost extrem de bine surprinsă, vizual și auditiv. Dacă nu ai urmărit încă niciun episod, e momentul să descoperi un joc plin de suspans și emoție, foarte bine realizat, care te va scoate cu siguranță din rutină. Joacă și tu Peaky Blinders gratis pe SuperCazino!

Peaky Blinders slot – grafică și ecran de joc

Fiindcă este vorba despre un joc de la Pragmatic Play, vei observa că grafica slotului e una foarte bună. Imaginile, animația și sunetul te ajută să pătrunzi ușor în atmosfera periculoasă, dar fascinantă, a secolului trecut. Povestea gangsterilor irlandezi din anii 1920 trezește chiar și interesul persoanelor care nu au urmărit serialul Peaky Blinders, ceea ce spune mult despre calitatea acestui joc. Un alt plus pe care merită să îl scoatem în evidență constă în faptul că din coloana sonoră fac parte și replici ale personajelor, care ți se adresează și te fac să te simți cu adevărat eroul principal al acțiunii.

Ca structură, Peaky Blinders slot are 5 role și 20 de linii de plată fixe. Ecranul de joc este foarte simplu structurat, pentru a-ți oferi cât mai multă claritate: simbolurile se află în centrul paginii, iar toate butoanele de joc sunt în partea de jos a ecranului. Peaky Blinders gratis nu diferă cu nimic de jocul pe mize reale, în afară de faptul că în varianta gratuită nu investești nimic și câștigi bani virtuali.

Rata de plată a Peaky Blinders Pragmatic Play

Peaky Blinders slot are un grad de volatilitate crescut, însă nu maxim. Ce înseamnă asta pentru tine? Cu cât un joc are o volatilitate mai mare, cu atât câștigurile apar mai rar, însă sunt mai consistente. La polul opus, un joc cu un grad minim de volatilitate îți va aduce foarte des rotiri norocoase, însă sumele obținute vor fi relativ mici. În cazul Peaky Blinders, ai șansa de a te bucura de câștiguri bune, destul de frecvent.

Din punct de vedere al ratei de plată, Peaky Blinders Pragmatic Play îți oferă un RTP foarte tentant, de 96.5%, în condițiile în care un RTP 100% înseamnă șanse egale cu cele ale casei. Pentru a-ți crește șansele de câștig în jocul cu mize reale, poți exersa cât mai des Peaky Blinders gratis, până când te simți pe deplin familiarizat cu slotul.

Cum se joacă Peaky Blinders Gratis

Peaky Blinders Pragmatic Play este un slot foarte simplu de jucat, așa că nu vei avea probleme în a-i înțelege regulile. În primul rând, e necesar să știi că toate butoanele pe care trebuie să le acționezi pe parcursul rundelor se află în partea de jos a ecranului, pentru o experiență cât mai bună a jucătorului.

Rotirea poate fi declanșată în două moduri: fie apeși pe butonul mare de rotire din partea dreaptă, fie pe tasta Space. De asemenea, ai posibilitatea de a apăsa pe Joc automat, pentru ca rotirile să se realizeze singure. Dacă alegi această variantă, poți alege numărul de spins care vrei să se declanșeze – poți selecta chiar și 1000 de rotiri.

Când joci Peaky Blinders gratis vei profita cu siguranță de această funcție fără emoții, însă atunci când pariezi cu miză reală, e bine să ții cont de soldul pe care îl ai la dispoziție și să alegi o limită de rotiri care să ți se pară sigură, mai ales dacă ești la început. Lângă butonul de rotire ai alte două simboluri, unul cu plus și unul cu minus. De aici poți să alegi numărul de fise pe linie, valoarea fisei și miza totală.

În partea stângă, ai câteva butoane esențiale: în primul rând, butonul de informații, pe care îl poți accesa de fiecare dată când vrei să revezi valoarea simbolurilor, funcțiile jocului sau simbolurile speciale. Lângă acesta, ai setările și partea de audio.

De aici poți selecta să pornești sau să oprești sunetele, să modifici efectele sonore și muzica ambientală sau – două setări foarte interesante în Peaky Blinders Pragmatic Play – să reduci consumul de baterie în timpul jocului și să scazi durata rotirilor, pentru un efect mai dinamic. În afară de setări și informații, în partea stângă mai ai și balanța contului în timp real. Inclusiv acest câmp apare și în Peaky Blinders gratis. Valoarea ultimului câștig se afișează în partea de mijloc, după fiecare rundă câștigată.

Simboluri și caracteristici speciale în Peaky Blinders Gratis

Având în vedere faptul că Peaky Blinders slot are ca inspirație serialul cu același nume, cele mai valoroase simboluri sunt reprezentate de personajele consacrate. Pe lângă ele, ai parte și de două simboluri speciale: Peaky Blinders Bonus, care apare pe rolele 1 și 3 și poate declanșa moduri cu rotiri gratuite, și simbolul Wild. Wild poate înlocui orice alt simbol, mai puțin Peaky Blinders Bonus, Shelby Betting Shop și By Order of The Peaky Blinders.

Peaky Blinders slot nu are funcția de dublaje Gamble, însă asta nu înseamnă că nu îți oferă alte două caracteristici foarte interesante și atractive, care se declanșează aleatoriu în timpul jocului. Shelby Betting Shop apare întotdeauna doar pe rola numărul 5 și îți oferă câștiguri consistente, alocând premii în bani pentru cele mai valoroase simboluri din joc – personajele din Peaky Blinders. By The Order of The Peaky Blinders apare de asemenea pe rola 5 și, după ce îți plătește liniile câștigătoare, îți păstrează simbolurile cele mai valoroase la locul lor, împreună cu simbolul Wild, și inițiază o nouă rotire specială gratuită. În urma acestei rotiri urmează de obicei un câștig atractiv.

Din punct de vedere plăți, simbolurile se plătesc similar cu multe alte jocuri, de la stânga la dreapta, iar câștigul este multiplicat cu miza de pe linia de plată.

Peaky Blinders slot este un joc pe care merită să îl încerci, în special dacă te pasionează sloturile pline de acțiune, care îți trezesc pofta de aventură. Îți recomandăm să îl joci cu sunetul pornit, pentru o experiență cât mai intensă și mai interactivă. Încearcă și tu Peaky Blinders gratis!

Află și despre:

european roulette gratis netent
5/5 - (1 vote)
European Roulette
Joaca Gratis
jacks-or-better gratis
3.7/5 - (4 votes)
Jacks or better
Joaca Gratis
juicy fruits gratis logo
3.5/5 - (2 votes)
Juicy Fruits
Joaca Gratis
logo wild wild west gratis
5/5 - (1 vote)
Wild Wild West
Joaca Gratis

Autori