...

Planet Fortune

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPlanet Fortune

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Este șansa ta să intri într-o lume plină de semnale din viitor, dar cu o tentă retro. Timpul se scurge rapid în acest slot deci va trebui să începi repede să câștigi până când nu vor prelua roboții totul înaintea ta. În Planet Fortune este vorba despre acțiunea ce are loc pe o planetă din viitor unde tehnologia și detaliile futuriste sunt cele care dictează mersul lucrurilor.

Joacă și tu Planet Fortune gratis la supercazino.ro!

Grafica unui ecran de joc din viitor – Planet Fortune gratis

Planet Fortune gratis este unul dintre cele mai retro sloturi pe care le vei încerca vreodată. Totul a fost foarte bine îmbunătățit și fiecare detaliu dintr-un slot clasic a fost modificat pentru că tema retro să fie păstrată pe tot parcursul sesiunii de joc. Chiar și linia melodică este una care te prinde foarte repede și se potrivește de minune cu toate detaliile background-ului ecranului de joc. Simbolurile din acest slot au primit câteva detalii stelare. Fiecare simbol provenit de pe cărțile de joc are câte o planetă la purtător, iar simbolurile care oferă plățile cele mai mari sunt diferite pentru a fi ușor de recunoscut.

Imaginea din spatele ecranului de joc are elemente dinamice, iar tu vei fi martor la o adevărată experiență a traficului aerian din viitor. Nave spațiale se plimbă mereu pe ecranul de joc. Peisagistica este desprinsă dintr-un segment al planetei viitorului care este reprezentată în acest joc de slot. Acest peisaj conține clădiri din viitor, iar cerul este presărat cu planete. Per total, experiența grafică se resimte la fiecare rotire deoarece pe ecranul de joc apar mereu 20 de simboluri. Vei avea mereu parte de detalii grafice și sunete ambientale de care să te bucuri.

Vezi mai multe sloturi gratis!

RTP-ul unui slot din viitor precum Planet Fortune

Planet Fortune gratis este un slot care a fost realizat pentru a nu te lăsa să pleci dezamăgit de la sesiunea ta de pariere. În joc există foarte multe linii de plată și variante prin care poți realiza câștiguri. De fapt, acesta este și avantajul principal al slotului. De la început ai șanse foarte mari de realizare a combinațiilor câștigătoare. Aceste șanse crescute se datorează mai multor factori și criterii procentuale pe care orice joc de slot le are. Din fericire, în Planet Fortune, toate aceste valori sunt destul de mari.

În primul rând, liniile de plată sunt neobișnuit de multe, dar având în vedere numărul simbolurilor prezente pe fiecare dintre cei 5 tamburi, este de înțeles de ce Play`N`Go au făcut acest slot cu 40 de linii de plată. Apoi este vorba de rata de returnare a câștigurilor care depășește media celor mai bune sloturi. În Planet Fortune, RTP-ul este de 95.5%. 

Nu doar că este un slot cu un RTP mare și un număr mare de linii de plată fixe, dar cel mai mic premiu pe care îl poți obține este de 20 de monede. Această valoare depinde și de betul pe care îl efectuezi. Descoperă noile sloturi cu rtp mare sau sloturi cu coroane, cele mai căutate!

Cum ar trebui să joci corect Planet Fortune gratis

Din experiența pe care am acumulat-o jucând acest slot, am observat că nu trec prea multe rotiri fără să primești măcar un câștig minim. Acest lucru îmi spune că ar fi înțelept și de meritat să riști puțin în timp ce te joci. Datorită numărului mare de simboluri și linii, Planet Fortune este un slot care îți poate oferi foarte repede câștiguri mari. Dar dacă ar fi să îți acord câteva sfaturi valoroase, acestea ar fi legate de modul în care îți gestionezi bugetul în timpul jocului.

Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți. Ba chiar ar trebui să îți alegi bugetul pentru sesiunile de sloturi că și cum ai face altă activitate pentru a te destinde. Până la urmă trebuie să te relaxezi nu să îți provoci anxietate sau dependență de aceste jocuri. Pentru a putea înțelege foarte bine cum se joacă corect Planet Fortune, va trebui să folosești toate butoanele din partea de jos a ecranului.

Acestea sunt folosite pentru a seta pariul pe fiecare rotire, dar și pentru a porni funcția de SPIN sau de autospin. În stânga ecranului vei putea observa că există un buton de informații care te îndrumă și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie în timpul jocului.

Vezi și lista noastră de bonusuri fără depunere!

Plățile simbolurilor din Planet Fortune gratis

Există două categorii de simboluri ce pot realiza combinații pe ecranul de joc. Prima categorie este a simbolurilor desprinse de pe cărțile de joc. Acestea realizează următoarele plăți în pariu maxim:

A doua categorie de simboluri este cea pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult pentru că plățile pentru a-ți umple buzunarele se află acolo.

Funcții speciale și simboluri ce apar pe tamburi în timpul rotirilor

WILD-ul este de cele mai multe ori responsabil pentru substituirea simbolurilor din joc. De această dată, WILD-ul este și Scatter-ul jocului. Dacă vei efectua o combinație de 3 WILDS, vei primi automat rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, pe ecran vor apărea din ce în ce mai multe WILDS, iar tu vei realiza câștiguri enorme.

În concluzie

Niciodată nu am ieșit de la o sesiune de joc pe Planet Fortune fiind pierzător. Cu toate acestea am rămas precaut și am jucat sigur. Dacă vei face acest lucru, șansele de câștig sunt foarte mari.

Joacă și tu Planet Fortune gratis la supercazino.ro!

Revendică:

flaming hot gratis casino
3.3/5 - (43 votes)

Flaming Hot

Joaca Gratis
logo fortune diamond gratis
4.5/5 - (4 votes)

Fortune Diamond

Joaca Gratis
logo cash camel gratis
5/5 - (1 vote)

Cash camel

Joaca Gratis
secrets of atlantis online free
4/5 - (2 votes)

Secrets of Atlantis

Joaca Gratis

Autori