Oil Company 2

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 2 aprilie 2017

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xOil Company 2

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratis
  • Bonus fără depunere cu rotiri gratuite
  • 100 de rotiri gratuite la verificarea contului
  • Rotiri valabile la Plenty of Fruit 20, Lord of the Ocean, Twin Spinner, Burning Wild

Chiar dacă în viața reală nu ai moștenit încă o sondă cu petrol care valorează o avere, Oil Company 2 demo te va ajuta să intri în lumea magnaților și a câștigurilor fabuloase. Simplu, vesel și în același timp dinamic, jocul poate fi perfect pentru o seară relaxantă și distractivă. În continuare vei afla mai multe despre regulile sale, sistemul de plăți și simboluri. Joacă Oil Company 2 gratis pe SuperCazino!

Ce îți oferă Oil Company 2 free ca grafică și ecran de joc

Oil Company 2 slot te atrage din prima datorită aerului său vesel, la care contribuie atât simbolurile animate, cât și coloana sonoră. Nu te aștepta la ceva deosebit din punct de vedere audio, ci mai degrabă la sunete folosite exact atât cât trebuie pentru a nu îți distrage atenția de la joc. Ca simboluri, vei observa cămile, șeici, mașini de petrol și stații de încărcare: EGT s-a străduit să transmită ideea jocului prin fiecare detaliu.

Structura Oil Company 2 gratis e una destul de întâlnită în sloturi EGT, adică 5 role și 4 rânduri. Balanța, mizele și câștigul se află în partea de jos a ecranului, butoanele de rotire în dreapta, iar liniile de plată pe cele două laterale.

Plăți și RTP în Oil Company 2 slot

Liniile de plată în Oil Company 2 slot sunt în număr de 40 și pot fi modificate. Nu uita că valoarea mizei, precum și câștigurile, se modifică în funcție de numărul liniilor de plată. Câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta.

Dacă vrei să știi cât de profitabil e Oil Company 2 EGT, te vei bucura să afli că acesta are un RTP de 96.04%, un procent foarte bun. Cu cât jocul are o rată de plată mai apropiată de 100%, cu atât și șansele tale de câștig sunt mai mari.

Cum se joacă Oil Company 2 gratis

Regulile de joc ale slotului Oil Company 2 sunt atât de simple încât vei avea nevoie de foarte puțin timp pentru a le deprinde:

La noi pe site poți încerca o mulțime de sloturi noi pentru a vedea care plătește cel mai bine!

Valoarea simbolurilor din Oil Company 2

Simbolurile din Oil Company 2 gratis sunt toate legate de lumea petrolului: vei observa cactuși, sonde, pompe de benzină, dar și celebra companie de petrol care dă numele jocului. Iată care e cea mai mare valoare pe care o poți câștiga pentru fiecare simbol, dacă joci cu miza maximă, de 800 de fise:

Simboluri și funcții speciale în Oil Company 2

Pentru a-ți crește și mai mult șansele de câștig, Oil Company 2 gratis îți oferă câteva funcții și simboluri speciale:

Dacă îți plac funcțiile speciale care îți măresc șansele de câștig, vezi ce alte sloturi speciale poți juca!

Concluzii

Dacă vrei să te simți ca un magnat veritabil, Oil Company 2 e jocul potrivit, care îți va aduce distracție, adrenalină și, de ce nu, câștiguri tentante. Distrează-te și tu cu Oil Company 2 free.

Joacă și:

logo slot the story of alexander gratis
3.4/5 - (12 votes)

The Story of Alexander

Joaca Gratis
sevens and fruits gratis banner
5/5 - (1 vote)

Sevens and Fruits

Joaca Gratis
xmas joker gratis logo
5/5 - (1 vote)

Xmas Joker

Joaca Gratis
energy stars gratis
5/5 - (1 vote)

Energy Stars

Joaca Gratis

Autori