Mustang Gold

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Mustang Gold

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Caii sunt animalele tale preferate? Atunci încearcă Mustang Gold gratis pentru o experiență de top în sloturi! Este un joc de păcănele simplu, dar cu funcții speciale distractive. Te va ține în priză și cu plățile mari pe care ți le oferă liniile de câștig și jackpoturile care îți stau la dispoziție! Testează Mustang Gold slot în varianta demo pentru a cunoaște funcționalitățile acestuia și citește recenzia noastră. Vom discuta despre grafică, modul de joc, plăți, funcții și simboluri speciale. Altfel spus, te pregătim să profiți la maxim de Mustang Gold online!

Mustang Gold gratis – grafica și design

Jocul de păcănele Mustang Gold demo este creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai renumiți furnizori de jocuri de noroc online. Deși grafica Mustang Gold slot este un simplă, aceasta are ceva special care te va stimula la joc. Vizual vorbind, este plăcut, cu multe culori aurii (o spune și numele) și animații spectaculoase la fiecare câștig. Coloana sonoră te introduce și ea într-un film western, alături de grafică. În partea de sus a ecranului poți vedea cele 4 jackpoturi progresive puse la dispoziție de joc. Simbolurile au la rândul lor tematică western, dar despre ele vom vorbi într-o altă secțiune din articol.

Cum se joacă?

Mustang Gold free este un joc foarte simplu de jucat – te folosești de niște butoane care se află în partea de jos a ecranului. Iată detalii despre poziționarea și funcționalitatea acestora:

În partea din stânga jos, vei vedea creditul și pariul tău. Dacă apeși acolo, se poate transforma din fise în valuta folosită și invers – depinde cum îți convine cel mai bine. Vei observa că se modifică și valorile jackpoturilor și a potcoavelor în funcție de ce alegi.

Încearcă și sloturi EGT și sloturi Novomatic pentru mai multe jocuri distractive!

Mustang Gold online – RTP și linii de plată

Structura jocului este și ea un clasică. Are 5 role și 3 rânduri, deci este un slot ideal și pentru începători. Te vei convinge că este un joc cu care te vei descurca ușor, indiferent de nivelul tău de experiență. Simbolurile Mustang Gold gratis se plătesc dacă există cel puțin 3 simboluri similare pe o linie de plată. Ele se plătesc de la stânga spre dreapta. Jocul dispune de 25 de linii de câștig și o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că plătește moderat și constant în cea mai mare parte a timpului. Rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este de 96,53%, una excelentă, care îți poate aduce plată consistentă.

Simboluri și cât plătesc fiecare

Printre simboluri poți găsi un cowboy, partenera acestuia, un foc, un cal negru, unul alb, o potcoavă și o insignă de șerif. În afară de acestea, care nu sunt deloc puține, mai găsești și simbolurile clasice ale cărților de joc: A, K, Q și J. Simbolurile plătesc după cum urmează:

Joacă sloturi clasice și sloturi speciale gratis la noi pe site, apăsând pe link-urile atașate!

Mustang Gold slot – funcții și simboluri speciale

Pe lângă simbolurile clasice menționate mai sus, la Mustang Gold gratis mai poți testa și funcțiile și simbolurile speciale. Dezvoltatorii nu s-au zgârcit la acest aspect, deci ai la dispoziție o sumedenie de metode de a câștiga bine și foarte bine.

Concluzii

Încearcă și tu Mustang Gold gratis pentru a trăi o experiență de top a jocurilor de noroc online! Are multe simboluri și funcții speciale, printre care și un jackpot care îți poate aduce câștiguri cum rar te întâlnești la sloturi! Este simplu de jucat, chiar dacă poate la început, multitudinea de simboluri speciale te va încurca puțin. Vei vedea că este foarte distractiv odată ce te vei acomoda cu modul de funcționare.

Joacă și următoarele sloturi gratis:

megaways jack gratis slot
5/5 - (1 vote)
Megaways Jack
Joaca Gratis
slot shields of the wild online
5/5 - (1 vote)
Shields of the Wild
Joaca Gratis
hellcatraz gratis logo
5/5 - (2 votes)
Hellcatraz
Joaca Gratis
lady of fortune gratis logo
5/5 - (1 vote)
Lady Of Fortune
Joaca Gratis

Autori