...

MultiFruit 81

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMultiFruit 81

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Simplitatea și relaxarea își fac din nou loc încet, încet printre rândurile celor mai populare sloturi din industrie, iar dacă jocurile de sloturi retro sunt cele pe care le iubim cu toții, de dată această vei fi încântat să afli că Multifruit excelează la ceea ce înseamnă satisfacția jucătorilor. Începând de la grafică și până la stilul de joc, simplitatea se face remarcată în fiecare acțiune pe care o efectuezi în acest slot.

Joacă și tu Multifruit 81 gratis, la supercazino.ro!

Grafica retro este o experiență mereu plăcută

Deși foarte multe sloturi cu fructe au fost create datorită popularității printre jucători, Multifruit 81 gratis are ceva aparte. Un lucru ce se face foarte repede remarcat. Ecranul de joc este unul simplu, dar combinațiile de culori și mărimea simbolurilor creează un sentiment foarte plăcut atunci când ești în mijlocul sesiunii de pariere. Imaginea de background a ecranului de joc conține două contraste de verde făcând ecranul să pară că este desprins dintr-un casino adevărat din las vegas. Dacă nu vei simți acest lucru, cu siguranță te vei bucura să vezi că detaliile grafice de pe tamburi și chiar și de pe simboluri sunt foarte calitative.

Fiecare simbol a fost creat cu foarte mare grijă fiind adăugate detalii strălucitoare pentru fiecare fruct pe care îl cunoști. Evident, din această ecuație nu puteau să lipsească simbolurile “BAR” sau “7”. Despre acestea vom vorbi tot în această descriere de joc. Îți vorbeam și de simplitatea cu care a fost adăugat acest slot pe piața mondială. Cei de la Play`n`Go știu foarte bine cum să ofere un produs de calitate. Într-un mod foarte plăcut, slotul este clasic datorită ideologiei de fructe, 4 tamburi și doar 12 simboluri prezente în ecran, dar experiența, modul în care este construit ecranul de joc și resursele folosite la crearea detaliilor grafice recomandă acest slot printre cele mai cunoscute.

RTP-ul unui slot cu fructe – Multifruit 81 gratis

Nu toate sloturile care au în componența lor simboluri de fructe au rate de returnare asemănătoare. Cu toate acestea, niciodată nu vei fi dezamăgit de RTP-ul unui slot creat de către cei de la Play`n`GO, care sunt recunoscuți pentru crearea unora dintre cele mai bine plătitoare sloturi din istorie.

În ceea ce privește Multifruit 81 gratis și punându-l în balanță valorii medii a ratelor de returnare, acesta nu stă rău deloc. 96% este procentul pe care Multifruit 81 îl va returna jucătorilor conștiincioși, evident într-un regim de calcul pe termen lung. Nu te aștepta să pleci mereu cu 96% din banii pe care i-ai investit. Astfel, nu vei putea să câștigi niciodată. Dar datorită acestui sistem de returnare, s-ar putea să primești 96% din valoarea banilor ultimilor 50 de jucători. Imaginează-ți câștigurile.

Liniile de plată sunt atuul acestui slot. Așa a primit și numele pe care îl poartă. Pentru un slot al cărui ecran de joc nu poate conține mai mult de 4 tamburi și 12 simboluri, Multifruit 81 gratis dezvoltă nici mai mult nici mai puțin de 81 de linii de plată! Practic, aproape orice rotire va fi câștigătoare.

Cum joci corect un astfel de slot?

Prima ta îngrijorare ar trebui să aibă legătură cu nivelul de stres pe care trebuie să îl lași în spate. Parierea ar trebui să fie o activitate pe care să o practici pentru a te putea descărca de presiunile și tensiunile acumulate în timpul petrecut pentru a-ți dezvolta cariera. Dacă ești un împătimit al cazinourilor și chiar îți place această activitate, te invit să recurgi la câteva metode prin care nu vei ajunge să devii dependent de jocuri de noroc, vei avea mai multe șanse de câștig, nu vei pierde bani și cine știe, poate cândva te vei îmbogăți fiind fericit.

Lucrul cel mai important de făcut este să vorbești despre această activitate și să nu îți fie rușine cu plăcerea ta. Atâta timp cât ești controlat și nu faci excese, nu ar trebui să te ferești de prietenii tăi. Apoi trebuie să ai mare grijă ce buget alegi să investești în activitatea ta preferată. Nu depăși niciodată acel buget și folosește-l în pariuri mici.

Ecranul de joc este tot ce ai nevoie pentru a te distra la Multifruit 81. Toate butoanele se regăsesc pe ecran. Cu ajutorul acestora poți seta pariul pe fiecare SPIN și poți să pornești funcții speciale, precum cea de Auto Spin. Această va roți în locul tău tamburii, iar tu te poți bucura de efectele cinematice ale ecranului de joc. Fiecare buton se află în partea inferioară a ecranului de joc aproape de margine. Sigur le vei observa repede.

Plățile simbolurilor din Multifruit 81 gratis

Pentru că Multifruit 81 este un slot cu mai puțini tamburi și mai puține simboluri care apar mereu pe ecranul de joc, acesta are și mai puțin simboluri în tabelul de plăți. Acestea îți oferă următoarele premii atunci când ești în pariu maxim:

Funcții speciale și simboluri unice din Multifruit 81 gratis

Fiind un slot în care s-a pus cel mai mare accent pe simplitate și clasicism, pe ecranul de joc nu aveau loc prea multe simboluri de bonusuri sau funcții speciale, astfel singurul simbol special din acest slot este cel WILD. Mai mult oricum nu aveai nevoie. Datorită celor 81 de linii de plată, vei simți că mereu ai prins o specială.

În concluzie

Simbolurile clasice de fructe dovedesc din nou că nu ai cum să fii dezamăgit după o astfel de aventură într-un slot creat de Play`n`Go. Depinde de ține cât de mult vrei să câștigi și să te relaxezi. Eu îți recomand să încerci. Joacă Multifruit 81 gratis, numai la supercazino.ro!

Joacă-te și alte sloturi gratis:

Pentru a afla primul despre noile bonusuri și sloturi, te poți abona la newsletter aici.

stellar ways logo
4/5 - (2 votes)

Stellar Ways

Joaca Gratis
logo 50 horses gratis slot
3.7/5 - (6 votes)

50 Horses

Joaca Gratis
dork unit logo
3.7/5 - (3 votes)

Dork Unit

Joaca Gratis
joc sloturi online Dice Roll
4.2/5 - (5 votes)

Dice and Roll

Joaca Gratis

Autori