...

Witches Charm

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xWitches Charm

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratis
  • Bonus fără depunere cu rotiri gratuite
  • 100 de rotiri gratuite la verificarea contului
  • Rotiri valabile la Plenty of Fruit 20, Lord of the Ocean, Twin Spinner, Burning Wild

EGT este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de sloturi online. Witches' Charm este un slot video lansat de aceștia. Jocul este format din 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată.

Sloturi online cu simboluri speciale

Simboluri misterioase apar pe role, aducându-ți super câștiguri. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, exceptând simbolul Scatter, și dublează la fiecare substituire in sloturi online . 3 sau mai multe simboluri Scatter vor declanșa 15 rotiri gratuite alături de multplicarea x3 din sloturi online . În timpul acestor rotiri gratuite, jucătorul poate câștiga 15 rotiri gratuite noi, toate jucate folosind pariul și numărul de linii declanșatoare. Se va folosi un set alternativ de role.

În cazul simbolului Wild, un câștig format dintr-o singură linie și care conține mai mult decât un simbol Wild va fi dublat doar o singură dată. Dacă această linie este formată numai din simboluri Wild, atunci câștigul nu se va dubla.

Funcța Gamble se activează prin apăsarea butonului Gamble și parierea pe culoarea roșu sau negru. Dacă selecția este corectă, suma pariată se va dubla. Toate plățile sunt acordate de la stânga la dreapta, pe role alăturate de sloturi online și pe liniile selectate. Tot gratis poți testa și Amazons Battle sau Amazing Amazonia!

Experiență mai bună de joc

Puteți juca jocuri de noroc gratis pe Super Cazino sau puteți profita de ofertele exclusive oferite de noi în cazinourile online partenere. Vorbim aici despre rotiri gratuite și bonusuri casino exclusive. Acestea sunt promoții pe care cazinourile le oferă la înregistrare, iar cele recomandate de Super Cazino oferă aceste promoții pe toată durata de viața a contului respectiv în cazinou.

Rotirile gratuite vă pot oferi oportunitatea de a testa un cazinou gratis, având șansa de a câștiga bani reali fără să faceți nicio investiție! Este o modalitate excelentă prin care să vă relaxați și să testați ce vă poate oferi un cazinou! Bonusurile de înregistrare sunt în general bonusuri de dublare a depozitului inițial, însă unele cazinouri oferă bonusuri fără depunere! Este bine de știut că fiecare cazinou are condiții speciale de rulare a bonusurilor așa că vă recomandăm să cițiți informațiile furnizate de fiecare cazinou în parte, înainte de înregistrare. Puteți verifica promoțiile oferite de Super Cazino în secțiunea de Bonusuri respectiv Spins.

Vă dorim mult noroc!

suntide slot logo ss
5/5 - (1 vote)

Suntide

Joaca Gratis
lucky-leprechaun-gratis
5/5 - (1 vote)

Lucky Leprechaun

Joaca Gratis
logo house of doom gratis
5/5 - (1 vote)

House of Doom

Joaca Gratis
majestic-forest-logo
3.7/5 - (3 votes)

Majestic Forest

Joaca Gratis

Autori