Amazons Battle

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 4 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Amazons Battle

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Amazoanele erau considerate în vechime cele mai iscusite luptătoare, un trib de femei războinice și vestite pentru frumusețea lor, dar și pentru cât de periculoase se puteau dovedi. Imaginează-ți că le ai alături în timp ce încerci să câștigi la sloturi – nu-i așa că brusc simți și mai multă încredere? Joacă și tu Amazons Battle EGT!

Slot Amazons Battle gratis – la ce să te aștepți de la joc

Amazon’s Battle EGT este genul de slot spectaculos, care te întâmpină cu o serie de caracteristici ale jocurilor de calitate: grafică foarte bună, culori intense, simboluri bine alese și muzică pe măsură, desprinsă parcă dintr-un film de aventură. De aceea, chiar și când joci varianta Amazons Battle gratis, experiența este una de neuitat.

Ecranul de joc conține cărțile, printre care le vei regăsi pe celebrele amazoane ce dau titlul slotului, dar și alte simboluri. Pe lateralele ecranului vei observa numărul de linii disponibile pentru pariere – 1, 5, 10, 20, 30. Deasupra cărților ai la dispoziție simbolurile pentru jackpot, iar sub cărți, la baza ecranului, vei vedea butoanele de pariere, de balanță, de câștig și de info, despre care vei afla mai multe în continuare.

Vezi mai multe sloturi gratis online!

Amazons Battle EGT – rata de plată

Jocurile de noroc au un coeficient pe care mulți jucători își doresc să îl afle înainte de a-și încerca soarta: rata de plată, pe care o vei găsi în general și sub denumirea de RTP sau payout. Cu cât aceasta este mai apropiată de 100%, cu atât ai mai multe șanse de a obține câștiguri în slotul respectiv. Pentru slot Amazons Battle, rata de plată este de 96.17%, un procent foarte avantajos.

Amazons Battle EGT este un slot cu 5 role și 30 de linii de plată, ce pot fi selectate în funcție de valoarea pe care dorești să o dai pariului. Jocul are 11 cărți, inclusiv simbolurile speciale Wild și Scatter.

Cum joci Amazons Battle gratis sau cu miză reală

Dacă vrei să îți încerci norocul fără a paria bani, ai posibilitatea de a juca și varianta gratuită, pentru a te distra sau pentru a deprinde cât mai bine stilul de joc. Indiferent că este vorba despre Amazons Battle gratis sau slotul cu mize reale, regulile, butoanele și simbolurile sunt aceleași. Prin urmare, dacă simți că ai nevoie de mai mult exercițiu, poți începe prin a juca fără să pariezi altceva decât bani virtuali.

Alege în primul rând numărul de linii de joc, apăsând pe lateralele ecranului, pe valoarea dorită. Nu uita că și valoarea pariului crește în funcție de acest număr, așa că verifică miza înainte de a porni jocul – mai ales dacă joci Amazons Battle EGT pe bani reali.

Sub ecranul cu cărți se află mai multe simboluri și câmpuri utile: în partea stângă ai întotdeauna balanța, pentru a vedea în timp real de ce credit dispui. Sub balanță, ai butonul de pe care poți porni sau opri sunetul, un detaliu util în momentele în care nu ești singur acasă și nu vrei să deranjezi pe cineva. Simbolul i îți oferă, oricând ai nevoie, informații despre valoarea și semnificația simbolurilor. Lângă acesta ai un buton pentru rotire automată, pe care îl poți folosi mai ales dacă joci mize mici sau cunoști deja slotul.

Poți seta pariul de la butoanele din centru, în josul paginii, unde vei vedea exact valorile mizei. În momentul în care selectezi o valoare, va începe imediat rotirea, deci practic se va declanșa jocul. Dacă vrei să vezi valoarea celui mai recent câștig înregistrat la slot Amazons Battle, ai la dispoziție un câmp special în dreapta, sub ecranul cu cărți de joc. Tot acolo poți intra pentru a declanșa funcția Gamble.

Slot Amazons Battle – simboluri și plăți

Simbolurile din slot Amazons Battle sunt reprezentate de cărțile de joc, de la valet până la as, cărora li se adaugă tigrul și amazoanele. Pe lângă acestea, există și simbolurile speciale, Scatter – reprezentat printr-un sceptru și Wild – un cal sălbatic. Câștigurile se plătesc întotdeauna de la stânga la dreapta, cu excepția simbolului Scatter.

Simbolul Wild poate substitui orice altă carte, excepție făcând doar simbolul Scatter. De asemenea, te vei bucura să afli că Amazon’s Battle este un joc ce oferă până la 30 de rotiri gratuite, pe care le poți obține pentru simbolurile Scatter.

Dublaje și jackpot în Amazon’s Battle

Dacă te întrebi cum ai putea să-ți crești câștigurile din joc și mai spectaculos, află că poți face asta prin dublaje. Metoda este foarte simplă: odată ce câștigi o rotire, vei observa că în câmpul aferent ultimului câștig îți apare opțiunea de a juca o rundă bonus, numită Gamble. Odată ce ai accesat Gamble, vei avea posibilitatea de a obține rapid mult râvnitele dublaje. Ți se va oferi o carte, așezată la mijlocul ecranului, iar tu va trebui să îi ghicești culoarea. Cartea alternează între roșu și negru, iar cu puțină viteză de reacție și o doză de noroc, poți face alegerea corectă.

În această rundă specială ai două variante: mergi mai departe după fiecare alegere corectă, până epuizezi cărțile primite, sau colectezi câștigul și ieși din joc. Dacă greșești o carte, vei pierde ce ai câștigat până atunci în runda specială și vei reveni la rotirile obișnuite. Te poți antrena pentru dublaje și jucând Amazons Battle gratis.

Jackpotul, cel mai așteptat premiu în lumea sloturilor, poate fi declanșat în orice moment, așa că principiul este simplu: cu cât joci mai mult, cu atât îți poți crește șansele de a intra în posesia marelui premiu. Vei avea de ales trei cărți, iar culoarea acestora îți va indica jackpotul câștigat, trefla fiind cea mai valoroasă. Slotul are un jackpot progresiv, pe care îl poți urmări în căsuțele de deasupra ecranului de joc.

Distrează-te și tu la acest slot demo clasic de la producătorul EGT!

Încearcă și sloturile:

Hot 777 deluxe gratis
5/5 - (1 vote)
Hot 777 Deluxe
Joaca Gratis
astro-magic-online
5/5 - (1 vote)
Astro Magic
Joaca Gratis
triple bar logo
4.5/5 - (2 votes)
Triple Bar
Joaca Gratis
logo dolphin pearl deluxe gratis
3/5 - (4 votes)
Dolphin Pearl
Joaca Gratis

Autori