...

Donuts

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 17 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDonuts

Nume Joc
Donuts
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Un joc relativ simplu, cu o tematică foarte interesantă, este Donuts online. Dacă îți plac gogoșile și sloturile, atunci ai nimerit unde trebuie. Îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre acest joc, ca mai apoi, să te delectezi și tu cu varianta demo a jocului. Joacă-te Donuts gratis pe SuperCazino pentru a gusta puțin din distracția oferită de un slot captivant!

Donuts gratis – grafică și muzică

Cum putem descrie cele mai apetisante gogoși pe care le-ai văzut vreodată?! Cuvintele nu ar face cinste acestor simboluri ale Donuts free. Fundalul este, din câte se pare, inspirat din Deșertul Nevada, unde se găsește un local unde se vând aceste gogoși.

Este un joc bine făcut în detaliu, ceea ce înseamnă că echipa celor de la NYX Gaming și-a făcut treaba bine pentru a oferi o experiență ideală de joc. Nu putem reproșa ceva aspectului jocului, pentru că are de toate: culori vii, multe gogoși de diferite sortimente, animații și un fundal excelent.

Chiar și muzica Donuts slot este interesantă: ceva ambiental, la care te-ai aștepta atunci când intri într-un astfel de local. Nu lipsesc nici sunetele specifice sloturilor care marchează evenimente precum rotirea rolelor și încasarea câștigurilor.

Așa cum am spus puțin mai sus, NYX Gaming este furnizorul jocului, ceea ce nu ar trebui să surprindă niciun jucător experimentat. Producătorul vine mereu cu cele mai năstrușnice idei și nu ezită să treacă peste modul clasic de a crea sloturi. De aceea și structura este una neobișnuită, de 4X4.

Donuts slot – rata de plată

Donuts gratis nu doar „vinde gogoși”, ci și plătește extrem de bine. Coeficientul RTP este de 96,54%, peste multe alte jocuri mai populare decât acesta. De asemenea, jocul funcționează după principiul direcțiilor de câștig, unde toate simbolurile similare pe role adiacente se plătesc. Donuts online are 2401 direcții de plată.

Încearcă și jocuri EGT gratis sau jocuri Pragmatic Play gratis!

Cum se joacă Donuts online?

Butoanele de care ai nevoie la Donuts free se găsesc în partea din dreapta a ecranului. Așadar, ai astfel:

Săgețile de „înapoi” și „înainte” stabilesc pariul. Poți seta valori de la 0,05 la 10 fise.
Butonul mare de ”play” este pentru redarea manuală a rundelor.
Poți juca și automat, cu butonul ilustrat prin două săgeți circulare. În fereastra care se deschide, setează numărul dorit de runde automate. Poți stabili și limite de pierdere și de câștig singular.
Lângă butonul de joc automat, găsești și butonul de meniu. Aici se află mai multe informații despre slot, precum tabelul de plată, mod de joc și regulament. La „opțiuni” poți închide sau deschide sunetele jocului.

Simboluri și plăți

Simbolurile Donuts gratis plătesc atunci când se află minim 3 similare, pe role adiacente, de la stânga spre dreapta. Acestea plătesc în următorul fel:

Donuts free – caracteristici speciale

Donuts gratis impresionează prin funcțiile sale speciale. Acestea sunt și cele care îți vor aduce cele mai bune câștiguri:

Vezi și alte sloturi gratis pe care le poți juca!

Concluzii

Dacă îți place spectacolul, atunci Donuts demo este special făcut pentru tine. Cu tematica sa spectaculoasă și cu funcțiile care generează parcă plăți care nu se mai termină, acesta este genul de slot pe care vei dori să-l joci și cu miză reală. Totuși, înainte este bine să-ți faci mâna cu versiunea demo, pentru a învăța mai multe despre funcțiile jocului. Așadar, joacă Donuts gratis pe Supercazino pentru a te delecta cu cea mai gustoasă experiență online a sloturilor!

Încearcă și jocurile:

slot danger high voltage gratis
5/5 - (1 vote)

Danger High Voltage

Joaca Gratis
logo slot kingdom of legend gratis
5/5 - (1 vote)

Kingdom of Legend

Joaca Gratis
archangels salvation gratis
5/5 - (2 votes)

Archangels: Salvation

Joaca Gratis
5 dazzling hot gratis
4.2/5 - (6 votes)

5 Dazzling Hot

Joaca Gratis

Autori