Hot to Burn

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Hot to Burn

Nume Joc

Hot to Burn

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Hot to Burn slot a fost lansat de Pragmatic Play pentru toți jucătorii nostalgici care vor să retrăiască atmosfera din sălile de jocuri tradiționale și să se bucure de câștiguri mari. Acest slot te invită să accepți o călătorie în timp, în epoca de aur a aparatelor de jocuri de noroc și vei vedea că totul a fost gândit în această direcție. Poți încerca Hot to burn gratis la Supercazino pentru a te convinge de acest lucru – recomandăm în mod special jucătorilor începători o astfel de experiență, însă și jucătorii nostalgici vor fi entuziasmați la startul slotului Hot to Burn Pragmatic Play!

Grafică clasică și retro în Hot to Burn gratis

Hot to Burn slot face parte din categoria jocurilor clasice, cu fructe, iar grafica este și ea una clasice, cu rolele care acoperă tot ecranul de joc și simbolurile pe care le regăsim în majoritatea sloturilor de acest tip. Hot to Burn Pragmatic Play are o grafică retro – pentru unii jucători (în special cei care preferă sloturile tematice) această grafică nu prezintă foarte mult interes, însă pentru jucătorii care au prins sălile de jocuri tradiționale și tânjesc după acea atmosferă, grafica slotului Hot to Burn Pragmatic Play este aur curat.

Culorile folosite sunt intense, însă nu deranjante, iar coloana sonoră este specifică aparatelor tradiționale de jocuri de noroc – atât sunetele, cât și animațiile, devin mult mai ritmate cu fiecare câștig atins. Indiferent din ce categorie de jucători faci parte, îți recomandăm să încerci Hot to Burn gratis la Supercazino pentru a avea te aventura în vremurile de aur ale aparatelor de jocuri de noroc.

Hot to Burn slot – RTP de 96.71% și 5 linii de plată

Hot to Burn slot face parte dintr-o serie nouă de jocuri pe care Pragmatic Play le-a lansat în colaborare cu Reel Kingdom, iar acest lucru se reflectă în multe aspecte, cum ar fi payout-ul jocului. Destul de rar se întâmplă să găsim sloturi clasice cu un RTP atât de mare, de 96.71%, cu mult peste medie.

Asta înseamnă și că vei avea șanse mai mari de câștig din start, chiar dacă cele 5 linii de plată par că nu îți oferă prea multe oportunități. Însă, dacă vrei juca Hot to Burn slot vei vedea că este mult mai profitabil decât pare și că payout-ul și cele 5 linii de plată îți aduc câștiguri substanțiale. Liniile de plată sunt fixe, adică vei juca întotdeauna cu 5 linii de plată, nu poți selecta mai puține.

Cum se joacă Hot to Burn Gratis?

Nu îți trebuie prea multă experiență pentru a învăța cum se joacă Hot to Burn Pragmatic Play. Interfața de joc este intuitivă, iar tu ai nevoie doar de un buton pentru a roti rolele cu fructe – acesta se găsește în partea dreapta, jos, a ecranului. Lângă butonul de spin vei vedea alte 2 butoane ”-” și ”+”, cu ajutorul cărora poți ajusta numărul de fise pe linie, valoarea unei fise și miza totală.

Este recomandat să faci aceste ajustări înainte de a învârti rolele – gândește-te care îți este bugetul și în funcție de acesta, poți stabili cu ce miză joci. O miză mai mare nu îți garantează câștiguri mai mari, așa că, cel mai bine ar fi să joci responsabil. În partea de jos, stânga, a ecranului, vei vedea butonul de Info, marcat cu litera ”i”, iar aici poți consulta tabelul cu plăți. Poți vedea exact ce simboluri sunt în joc și cum se plătesc ele. Ar fi bine să începi cu varianta Hot to Burn gratis la Supercazino pentru a te obișnui cu butoanele și liniile de joc, iar când ești stăpân pe tine, să treci la jocul pe bani reali.

Hot to Burn Pragmatic Play – simboluri și plăți

Hot to Burn slot este un joc clasic, deci toate simbolurile sunt ilustrate de fructe. Dacă vei deschide tabelul de plăți, vei vedea că jocul plătește chiar bine atunci când vine vorba de simboluri. Iată ce simboluri vei vedea pe role: pepene, căpșuni, prune, portocale, lămâi și cireșe – cel mai bine plătit este chiar pepenele și căpșuna (5 astfel de simboluri îți aduc un câștig de 100 RON), restul fructelor îți aduc un câștig de 400 RON fiecare dacă se regăsesc de 5 ori pe role. În afară de aceste simboluri, vei vedea pe role și șeptari și stele.

Șeptarii îți aduc cele mai mari câștiguri din joc. Dacă prinzi o zi norocoasă și ajung 5 șeptari pe role, te poți bucura de un câștig de 1.000 RON. Steaua joacă rolul și de simbol scatter și îți aduce un câștig de 50 RON dacă apare de 5 ori pe role. Toate aceste câștiguri au fost calculate cu o miză de 1 RON. Cu cât miza este mai mare, cu atât câștigurile vor fi mai mari. Poți juca Hot to Burn gratis cu bani virtuali și să te joci cu mizele pentru a vedea cum îți cresc câștigurile.

Caracteristici și funcții speciale în Hot to Burn Slot

Jocul Hot to Burn Pragmatic Play nu are atât de multe caracteristici speciale, deci dacă ești obișnuit să găsești tot felul de funcții interesante în joc (așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul sloturilor tematice nou apărute), s-ar putea ca Hot to Burn slot să te dezamăgească. Noi îți recomandăm totuși să îl încerci dacă îți dorești o experiență ca în sălile de joc tradiționale și câștiguri pe măsură. Un lucru pe care nu mulți jucători îl știu este faptul că sloturile clasice, cu fructe, aduc de cele mai multe ori câștiguri mult mai mari decât sloturile tematice, nou lansate pe piață, cu multe opțiuni de joc speciale.

Un joc simplu, cum este Hot to Burn Pragmatic Play nu îți va distrage atenția prin grafica sa, iar tu te vei concentra pe ceea ce contează cel mai mult – combinațiile câștigătoare de pe role. Nu vei găsi în cadrul acestui slot funcția de dublaje sau de gamble, și nici vreo specială, ci doar un simbol scatter care plătește oriunde s-ar afla. Asta înseamnă că nu trebuie să se regăsească în vreo combinație câștigătoare pe cele 5 linii de plată – dacă ai 5 stele pe role, ai un câștig garantat. Și cu siguranță stelele se vor regăsi de mult mai multe ori pe role.

Așadar,

În concluzie, Hot to Burn este un slot retro, cu fructe, recunoscut nu doar pentru atmosfera plină de adrenalină pe care o regăseam altădată în sălile de jocuri, ci și pentru câștigurile pe care le oferă. Nu vei găsi în joc multe opțiuni speciale de joc, însă vei avea parte de multe combinații câștigătoare, chiar dacă slotul are doar 5 linii de plată. Să nu uităm nici de payout-ul de 96.71% care îți aduc din start câștiguri mari. Încearcă Hot to Burn gratis la Supercazino și vei vedea că nu vei regreta!

Joacă gratis și:

Revendică:

logo berryburst gratis
5/5 - (1 vote)
Berryburst
Joaca Gratis
easter island gratis logo
4/5 - (2 votes)
Easter Island
Joaca Gratis
jungle books gratis logo
4/5 - (3 votes)
Jungle Books
Joaca Gratis
logo lord of the ocean gratis
3/5 - (2 votes)
Lord of the ocean
Joaca Gratis

Autori