...

Diamond Strike

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDiamond Strike

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îți dorești să te bucuri de un slot cu aspect clasic, care te va face să te simți ca în sălile de joc din Las Vegas, merită să încerci Diamond Strike Pragmatic Play. Fără a avea în spate o poveste complicată, jocul e perfect pentru momentele în care vrei pur și simplu să te relaxezi cu un slot vesel și ușor de înțeles. Joacă și tu Diamond Strike gratis pe SuperCazino!

Diamond Strike gratis – ce oferă ca ecran de joc și grafică

Diamond Strike slot este un joc colorat și plin de dinamism, atât ca aspect, cât și din punct de vedere audio. Simbolurile sunt deja clasice în lumea sloturilor: fructe de tot soiul, clopoței și diamante, care îți vor aminti de aparatele de jocuri din sălile de cartier, dar și de cele din cazinourile celebre, prezentate în filme. Practic, vei remarca faptul că ai de-a face cu un slot cu aer ușor vintage, dar cu funcții și mod de joc moderne.

Ca structură, Diamond Strike slot are 5 role și 15 linii de plată fixe. Deasupra rolelor cu simboluri se află funcția specială de bonus jackpot, iar în partea de jos sunt situate butoanele pe care apeși pentru rotiri, setări și informații. Totul este foarte intuitiv, pentru ca jocul să fie simplu inclusiv pentru acele persoane care sunt mai puțin familiare cu sloturile.

Rata de plată și plata câștigurilor în Diamond Strike Pragmatic Play

Chiar dacă joci Diamond Strike gratis, este bine să știi detalii legate de plăți și șanse de câștig din două motive: în primul rând pentru că e plăcut să câștigi, chiar și când nu joci pe mize reale, și în al doilea rând fiindcă vei înțelege mai ușor la ce se să te aștepți de la slot atunci când decizi să pariezi pe site-urile cazinourilor online.

Diamond Strike Pragmatic Play este un joc cu o volatilitate medie, asta însemnând că beneficiezi destul de des de rotiri câștigătoare, însă premiile nu sunt de fiecare dată substanțiale – uneori pot fi mai mici decât miza, alteori pot depăși suma pariată chiar și de o mie de ori. Ca rată de plată, jocul are un RTP de 96.48%. Combinațiile câștigătoare se plătesc pe liniile active de la stânga la dreapta, iar jocurile gratuite se adaugă la câștigul pe linie. 

Cum se joacă Diamond Strike slot gratis

Slotul Diamond Strike Pragmatic Play are toate butoanele de joc în partea de jos a ecranului. Rotirile se pot declanșa de la butonul principal din dreapta-jos, însă pot fi realizate și prin apăsarea tastelor Enter sau Space. Sub butonul de rotire ai și posibilitatea de autoplay, de care poți profita fără griji în Diamond Strike gratis. Atunci când optezi pentru rotirile automate, ți se cere să alegi și numărul de spins, pentru a controla cât mai bine jocul și a nu depăși bugetul pe care vrei să îl investești – evident, în varianta gratuită vei juca pe mize fictive, deci poți alege chiar și maximul de rotiri automate. În dreapta și stânga butonului de rotire, ai simbolurile plus și minus. De aici poți modifica oricând valoarea fisei și a mizei.

În partea stângă-jos ai acces la setări, inclusiv pe parte de audio. Poți opri sunetul sau efectele ambientale, dacă simți că nu te poți concentra din cauza acestora, însă pentru o experiență de joc completă merită să le lași pornite. Tot din butonul de setări poți opta pentru jocuri mai rapide, care să reducă timpul total al jocului, sau pentru economisirea bateriei device-ului tău, prin reducerea vitezei animației. Lângă butonul de setări îl ai pe cel de informații, pe care te sfătuim să îl accesezi de fiecare dată când vrei să îți reamintești regulile sau valoarea simbolurilor. În partea de jos a ecranului Diamond Strike Pragmatic Play ai întotdeauna trecute balanța, valoarea mizei și valoarea ultimului câștig.

Simboluri și caracteristici speciale în Diamond Strike gratis

Așa cum îți spuneam, Diamond Strike slot te întâmpină cu o serie de simboluri familiare dacă ești obișnuit cu lumea jocurilor de noroc. Dintre acestea, câteva se remarcă prin faptul că îți pot aduce runde speciale sau câștiguri mai mari. Diamantul, de exemplu, este Wild și înlocuiește toate celelalte simboluri, mai puțin Free Spins și Șeptarul de aur, înconjurat de diamante.

Șeptarul de aur, pe care îl vei recunoaște nu doar după nuanța ușor diferită față de șaptele normal, ci și după diamantele din jurul său, poate înlocui cifra 7 în orice combinație câștigătoare. În plus, acest simbol valoros poate declanșa bonusul Jackpot dacă apare de 3 ori pe ecranul de joc.

Chiar dacă Diamond Strike slot nu are o rundă specială de dublaje, cum ar fi Gamble, îți oferă posibilitatea de a-ți crește brusc câștigurile prin jocul bonus Jackpot. Există în joc 4 valori ale bonusului Jackpot: 

Runda bonus se poate declanșa oricând, inclusiv în cadrul variantei Diamond Strike gratis. Dacă vrei să știi cât ar valora fiecare tip de bonus Jackpot, în funcție de miza pe care ai selectat-o, este de ajuns să te uiți în partea de sus a ecranului, unde sunt trecute sumele aferente.

Runda de jocuri gratuite îți oferă 5 rotiri, declanșându-se prin 3 simboluri Scatter, aflate pe rolele 1, 3 și 5. Odată ce runda de jocuri gratuite începe, vei observa că pe ecranul de joc sunt adăugate simboluri Wild suplimentare. Un amănunt foarte interesant de știut, care te va bucura cu siguranță, este faptul că inclusiv în rundele de rotiri gratuite se poate declanșa bonusul Jackpot.

Concluzie

Diamond Strike este genul de joc pe care îl poți încerca oricând îți dorești să simți magia sloturilor. Datorită regulilor simple, a ecranului de joc simplu și colorat, dar și a funcțiilor speciale, slotul Diamond Strike este perfect atât pentru începători, cât și pentru persoanele care au deja experiență în lumea jocurilor de noroc. Încearcă și tu Diamond Strike gratis!

incinerator gratis logo
4/5 - (5 votes)

Incinerator

Joaca Gratis
hellcatraz gratis logo
5/5 - (2 votes)

Hellcatraz

Joaca Gratis
curse of the werewolf slot
3.6/5 - (5 votes)

Curse of The Werewolf

Joaca Gratis
peking luck gratis online
5/5 - (1 vote)

Peking Luck

Joaca Gratis

Autori