Zeus 2

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Zeus 2

Nume Joc

Zeus 2

Categorii joc
speciale
Producator joc
wms
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Pasionat de sloturi gratis cu personaje mitologice și legende care au dat naștere atâtor povești? E momentul să vezi cum e să fii și tu parte dintr-o poveste mitologică și să intri în lumea legendelor. Joacă Zeus 2 gratis la SuperCazino!

Grafică, muzică și interfață demne de Grecia Antică în Zeus 2 free

Imediat ce pornești jocul, devii martor la un spectacol de culori și lumini strălucitoare, pe un fundal de cer albastru și senin. Grafica Zeus 2 slot redă cu acuratețe imaginea impunătoare a temutului zeu al cerului și al tunetului. Zeus 2 gratis se bucură de o paletă de culori formată din albastru, auriu și alb, nuanțe ce se păstrează de-a lungul fiecărei ferestre de joc.

Cele 5 coloane aurii sunt încadrate de ramuri de laur și sunt completate de simbolurile specifice universului mitologic, pe același fundal de cer senin. Câteva dintre aceste simboluri sunt harpa, coroana de lauri, templul grecesc sau tunetul lui Zeus, fiecare având diverse semnificații. La atmosfera aceasta contribuie și coloana sonoră impresionantă, care te transportă în timp în momentele cruciale din legende.

Interfața jocului este intuitivă, accesibilă chiar și jucătorilor noi sau mai puțin experimentați. Butonul spin este însoțit de secțiunea de Meniu chiar în partea stângă. De acolo poți face propriile setări la Zeus 2 online și să-ți personalizezi jocul după bunul plac. Poți muta butonul de spin în ce parte a ecranului dorești, poți să selectezi betul dorit sau să folosești funcția de Autoplay.

Dacă-ți place Zeus 2 free, mai poți juca și Age of Troy, un alt joc cu tematică antică!

Rata de plată și linii de plată Zeus 2 gratis

La acest joc, rata de plată este de 95,53%, făcând din el un joc profitabil. De asemenea, acest slot are un număr de 50 de linii de plată. Și aceste funcții fac din Zeus 2 gratis un joc potrivit pentru jucătorii care tocmai acumulează experiență la jucatul sloturilor. Este foarte probabil ca acest RTP de 95,53% să te convingă să joci chiar pe bani reali la Zeus 2 online. 

Ce-ar fi să încerci și sloturi EGT gratis?

Cum se joacă Zeus 2 online

Partea bună este că pe SuperCazino poți juca la varianta Zeus 2 demo fără să depui bani, ca să te obișnuiești cu modul în care funcționează. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul „Joacă gratis”. Jocul va porni când apeși oriunde pe ecran, apoi ți se va afișa careul de 5 coloane și 4 linii încărcat de simboluri.

Fiecare buton din slotul Zeus 2 gratis are o funcție specifică, după cum urmează:

Simboluri și plata acestora la Zeus 2 slot

Simbolurile din Zeus 2 gratis se împart în simple și speciale, fiecare categorie având anumite semnificații. Acestea sunt toate profitabile într-o anumită măsură, dar anumite simboluri îți aduc câștiguri și mai mari. Mai pe scurt, primești:

Iată alte recomandări de sloturi gratis: Rise of Ra, Flaming Hot și 100 Super Hot.  

Funcții bonus la slotul Zeus 2 demo

Există și câteva simboluri cu funcții speciale despre care ar trebui să știi. Acestea se declanșează în anumite momente și îndeplinesc roluri diferite după cum urmează:

Concluzii

Acum că ai toate informațiile necesare despre Zeus 2 gratis, poți începe să joci gratis pe SuperCazino. Când ești pregătit, joacă și cu bani reali ca să-ți pui în aplicare strategiile de joc. Plățile sunt avantajoase, interfața este prietenoasă, toate acestea făcând din Zeus 2 un joc perfect pentru oricine. Încearcă și tu! 

Joacă și:

flame-online
5/5 - (1 vote)
Flame
Joaca Gratis
treasure wild gratis logo
4.5/5 - (2 votes)
Treasure Wild
Joaca Gratis
always hot deluxe gratis online
4.5/5 - (2 votes)
Always Hot Deluxe
Joaca Gratis
jocuri si Sloturi online Gonzos Quest
5/5 - (1 vote)
Gonzos Quest
Joaca Gratis

Autori