300 Shields

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

300 Shields

Nume Joc

300 Shields

Categorii joc
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Filmul 300 încă fascinează, drept dovadă, poți juca 300 Shields gratis pe Supercazino! Articolul de față îți arată tot ce trebuie știut despre unul dintre cele mai captivante sloturi, cu funcții speciale care plătesc de la excelent în sus. Hai să vedem, în cele ce urmează, cum joci, cum sunt plățile și ce caracteristici speciale ai la dispoziție. Apoi, joacă și tu 300 Shields online pe Supercazino!

300 Shields demo – grafică și muzică

Grafica 300 Shields gratis ilustrează lumea cetății Sparta. Pe fundal, poți vedea un câmp de grâu, iar în depărtare, dealuri și un templu. Peisajul idilic al tărâmului grecesc este contrastat de simbolurile pe care le găsești pe role: săgeți, săbii, războinici spartani și războinici perși. Structura acestui slot este clasica 5×3.

Sunetele sunt și ele în antiteză cu fundalul 300 Shields free. Fiecare rotire este acompaniată de bătăi din tobe. Nu există însă o muzică de fundal.

Ecranul de joc al 300 Shields demo este bine optimizat pentru jocul de pe mobil, astfel că te poți bucura de acest slot oriunde te-ai afla, din câteva apăsări de ecran.

Plățile 300 Shields slot

300 Shields gratis, un joc marca NextGen Gaming, oferă, pe lângă o tematică spectaculoasă, și plăți excelente. Coeficientul RTP este de 95,29%, unul foarte bun și pentru jocul pe bani reali. Jocul are 25 de linii de plată, dar poți opta și pentru mai puține. Jocul îți permite să selectezi orice număr de linii de câștig, de la 1 la 25.

Cum se joacă 300 Shields gratis?

Modul de joc al 300 Shields online este extrem de simplu:

Vezi și ce alte sloturi gratis poți juca!

300 Shields free – simboluri și plăți

Simbolurile 300 Shields gratis plătesc numai de la stânga la dreapta. Războinicul persan și nava de război aduc plăți și când sunt în combinații de doar 2. Celelalte generează plăți de la minim 3. Mai jos, poți vedea care sunt aceste plăți:

Plățile de mai sus sunt pentru 5 simboluri pe linia de plată și pentru pariul maxim. Volatilitatea 300 Shields slot este mică, ceea ce înseamnă că plătește des, dar câștigurile sunt mici. Din punct de vedere al câștigurilor, lucrurile stau mult mai bine la caracteristicile speciale. Hai să vedem, în următorul capitol, la ce te poți aștepta din partea jocului.

300 Shields online – speciale

300 Shields demo are o serie interesantă de simboluri și funcții speciale. În continuare, vom vedea care sunt acestea:

Concluzii

300 Shields free este un joc excelent pentru pasionații de istorie și de filme. Grafica sa spectaculoasă vine la pachet cu o funcție progresivă de rotiri gratuite cu multiplicatori, care poate genera plăți mai mult decât bune. Așadar, joacă 300 Shields gratis pe Supercazino pentru o aventură unică în lumea spartanilor!

Joacă și:

Hot 777 deluxe gratis
5/5 - (1 vote)
Hot 777 Deluxe
Joaca Gratis
logo joc age of troy gratis
3.4/5 - (9 votes)
Age Of Troy
Joaca Gratis
zeus 2 gratis joc demo
5/5 - (2 votes)
Zeus 2
Joaca Gratis
starlight princess gratis logo
3.5/5 - (10 votes)
Starlight Princess
Joaca Gratis

Autori