...

Pyramid Quest for Immortality

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPyramid Quest for Immortality

Categorii joc
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești fan sloturi cu temă egipteană, atunci nu ai cum să ratezi Pyramid Quest for Immortality online. Citește mai multe despre acest joc captivant, care te teleportează în lumea fantastică a mitologiei egiptene. Îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre joc, de la butoane la funcții speciale. Apoi, joacă-te și tu Pyramid Quest for Immortality gratis pe Supercazino!

Pyramid Quest for Immortality slot – grafică și muzică

De la prima vedere a Pyramid Quest for Immortality free, vei știi că acesta este un joc cu totul și cu totul special. Ecranul de joc este o piramidă cu 5 coloane. Coloanele din margine au câte 3 simboluri, cele din interior au câte 4, iar coloana din mijloc are 5 simboluri. Simbolurile apar pe blocuri din piatră, ornate cu diverse hieroglife. În interior se vede ceea ce pare a fi o mare statuie a lui Anubis. Același zeu apare și în dreapta piramidei, iar în stânga este zeul Horus.

La fel ca celelalte jocuri NetEnt, Pyramid Quest for Immortality demo are o grafică excelentă. Producătorul a reușit să se autodepășească și să creeze un slot pe care nu ai cum să-l uiți. A arătat că această temă, și anume Egiptul, nu poate fi niciodată epuizată! În plus, muzica este alt element care se potrivește la perfecție cu toată ambianța.

Dacă ești amator al jocurilor cu tematică egipteană, încearcă Book of Ra Deluxe gratis și Scrolls of Ra gratis!

RTP și liniile de plată

Pyramid Quest for Immortality slot plătește excellent, cel puțin dacă ne luăm după coeficientul RTP. Acesta este de 96,48%, peste media industriei. Volatilitatea este scăzută, ceea ce înseamnă că jocul plătește des și puțin. Plățile se efectuează pe direcții de câștig. Sunt în total 720 de căi de plată, iar blocurile cu simboluri câștigătoare dispar, lăsând loc altora, ceea ce facilitează câștigul în cascadă. Datorită acestui tip de câștig, jocul aduce plăți excelente.

Cum se joacă Pyramid Quest for Immortality gratis?

Nu este nimic complicat în jocul la Pyramid Quest for Immortality free. Butoanele jocului se află numai în partea de jos. Cu ajutorul lor navighezi în joc, astfel:

Pentru mai multă varietate, poți încerca și păcănele EGT gratis!

Pyramid Quest for Immortality online – simboluri și plăți

Simbolurile Pyramid Quest for Immortality gratis plătesc excellent, după cum vei putea vedea mai jos:

Aceste plăți sunt pentru nivelul 10 de miză și pentru o combinație de 5 simboluri, câte unul pe o coloană. Dacă mai multe simboluri câștigătoare de același fel se află pe o coloană, toate vor contribui la plată. Plățile se fac numai de la coloana din stânga spre dreapta și este nevoie de minim 3 simboluri pe coloane diferite și adiacente pentru a genera un câștig.

Pyramid Quest for Immortality free – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale Pyramid Quest for Immortality gratis au o strânsă legătură cu câștigurile în cascadă. Astfel, te poți bucura de următoarele.

Vezi și alte sloturi speciale pe care le poți juca gratuit pe SuperCazino!

Concluzii

Așa cum ai putut vedea din descrierea Pyramid Quest for Immortality slot, multiplicatorii progresivi, câștigurile în cascadă și structura inedită sunt elementele succesului acestui joc. Înainte de a-l juca cu pariu din bani reali, îți recomandăm să-l încerci în varianta sa demo, unde poți testa mai multe strategii de joc. Așadar, joacă Pyramid Quest for Immortality gratis pe Supercazino pentru a explora comorile Egiptului antic!

Joacă și:

dark carnivale slot logo
5/5 - (1 vote)

Dark Carnivale

Joaca Gratis
opal fruits slot logo
5/5 - (1 vote)

Opal Fruits

Joaca Gratis
jumbo stampede gratis logo
5/5 - (1 vote)

Jumbo Stampede

Joaca Gratis
Joc sloturi online gratis
5/5 - (1 vote)

Wild Bots

Joaca Gratis

Autori