Mythic Maiden

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 26 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Mythic Maiden

Categorii joc
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Mythic Maiden online este un slot creat pentru public de către cei de la Net Entertainment (NetEnt). În sine, jocul spune povestea unui călător care se aventurează în lumea de dincolo. Acțiunea se petrece într-o mansardă secretă plină de relicve și alte elemente neașteptate, adunate pe parcul aventurilor unui călător de-a lungul vieții sale. Astăzi vei afla tot ce ai nevoie să știi despre Mythic Maiden slot – de la modul de operare, grafică și rata de plată, până la funcțiile sale speciale și simboluri.

Despre Mythic Maiden online și grafica sa

Întrucât este compatibil cu sistemele de operare Mac, Windows și Linux, slotul Mythic Maiden free este unul plin de surprize și aventuri pentru jucătorii pasionați. De asemenea, grafica slotului este prietenoasă și cu telefoanele mobile, fie având sisteme de operare iOS sau Android.

NetEnt sunt renumiți pentru sloturile video de calitate superioară, care atrag atenția jucătorilor prin grafica ce include artefacte precum cranii, păianjeni, cufere ce ascund comori, o carte misterioasă prinsă în mâna unui schelet, dar și lumânări în formele literelor A, K, Q, J și numărul 10. Efectele sonore ale Mythic Maiden online contribuie la menținerea suspansului, în timp ce tu îți croiești drum prin mansarda plină de secrete.

Îți recomandăm Mythic Maiden slot video dacă ești un pasionat de filme sau jocuri horror, pentru că cei de la NetEnt au făcut o treabă grozavă și surprind aproape identic atmosfera unui film pe care l-ai vedea de Halloween, așa că este o călătorie pe care probabil că nu ai vrea să o ratezi.

Vezi și jocuri Novomatic și jocuri IGT!

RTP și linii de plată la Mythic Maiden online

Slotul Mythic Maiden free este un slot video cu 5 role și 30 linii de pariuri, precum și un RTP mare, de 96,6%. Ai posibilitatea să alegi între 1 și 10 nivele de pariuri, iar valoarea unei fise poate varia între 0.01 și 0.50. Pariul minim pe oricare din cele 30 de linii la un nivel 1 de pariu variază de la 0.01 până la 0.30. Pariul maxim pe care îl poți pune la Mythic Maiden online este de 150.00, prin urmare, putem spune că Mythic Maiden este un joc pe placul oricărui tip de jucător, fie dacă alege să riște mai mult sau mai puțin.

Încearcă și alte sloturi gratis pe site-ul nostru! Ai o gamă variată de atât sloturi clasice, cât și sloturi speciale, dintre care poți alege.

Cum poți juca Mythic Maiden gratis

După cum probabil că ești deja obișnuit, recomandările noastre sunt ca orice jucător ce se află la început de drum, ori vrea să experimenteze jocurile de tip slot, să înceapă prin a juca în mod gratuit. În acest sens, Super Cazino oferă oportunitatea jucătorilor care își doresc să își îmbunătățească abilitățile să încerce aceste tipuri de jocuri pe gratis, pentru ca, ulterior, să poată juca pe bani reali.

Jocul este super simplu de jucat, și ecranul este intuitiv. Ai mai multe butoane în partea de jos, pe care le poți apăsa pentru a te juca a Mythic Maiden gratis:

Vei regăsi, de altfel, și o bară în partea dreaptă a ecranului de joc, care te va ține la curent cu tot parcursul tău din joc – vei vedea pariurile, câstigurile și banii pe care îi ai disponibili pentru a te juca în continuare Mythic Maiden gratis.

Simboluri Mythic Maiden gratis – cât plătesc?

Mythic Maiden demo este un joc de tip slot care oferă nenumărate combinații câștigătoare, plătite de la stânga la dreapta. Iată mai jos cât valorează fiecare simbol, și cât de multe fise poți câștiga de pe urma acestora:

Funcții speciale Mythic Maiden gratis

Jocul face parte din categoria de sloturi speciale, deoarece dispune de funcții speciale care pot aduce câștiguri colosale oricărui câștigător noroc. Iată detalii despre acestea mai jos:

Concluzii Mythic Maiden slot

După cum bine știm, NetEnt și-a câștigat renumele prin jocurile de tip slot care captivează și atrag numeroși jucători. Ei bine, noi credem că nici slotul video Mythic Maiden nu va fi mai prejos față de alte jocuri NetEnt. Poți încerca Mythic Maiden demo în mod gratuit pe Super Cazino și vei fi surprins de grafica specifică filmelor de groază din perioada Halloween-ului. Îți recomandăm să te joci Mythic Maiden free într-o seară ploioasă, pentru ca atmosfera să se potrivească cu cea a jocului sau, de ce nu, oricând ai timp liber pentru a face ceea ce îți place.

Încearcă și jocurile:

100 super hot gratis slot
3.9/5 - (21 votes)
100 Super Hot
Joaca Gratis
the final countdown gratis online
4.3/5 - (3 votes)
The Final Countdown
Joaca Gratis
twin spin slot gratis
5/5 - (1 vote)
Twin Spin
Joaca Gratis
peaky blinders gratis logo
5/5 - (5 votes)
Peaky Blinders
Joaca Gratis

Autori