...

Warlords: Crystals of Power

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xWarlords: Crystals of Power

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Jocurile cu războinici sunt unele dintre cele mai căutate! Vrei să-ți dobândești câștigurile cu topoare, katana și arcuri cu săgeți? Atunci, îți prezentăm Warlords: Crystals of Power gratis pe Super Cazino! Te poți distra  cu versiunea demo a unui joc spectaculos și îi poți testa toate funcțiile. Aici, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre reguli, simboluri, grafică, mod de joc și funcții speciale la Warlords: Crystals of Power online.

Grafica Warlords: Crystals of Power slot

Chiar de la primele rotiri, Warlords: Crystals of Power gratis te va impresiona prin grafica sa foarte bine pusă la punct. Seamănă cu un joc RPG cu eroi, deci este foarte posibil să te îndrăgostești de el. Animațiile la fiecare câștig sunt, așa cum era de așteptat, excelente.

Warlords: Crystals of Power online este un joc marca NetEnt, ceea ce înseamnă că trebuie să te aștepți la o experiență de  top. Funcțiile speciale au o strânsă legătură cu tematica jocului. Cei trei războinici pe care îi întâlnești în joc se pot duela, iar cel mare câștigător din această luptă vei fi tu!

Fundalul este superb, cu un câmp de bătălie unde războinicii se pregătesc de luptă. Ecranul de joc este însă unul clasic, cu 3 rânduri și 5 role. În afară de cei 3 războinici, Barbarul, Preoteasa și Samuraiul, vei mai întâlni și alte simboluri: animalele lor totemice, facocerul (mistreț de savană), pantera, respectiv lupul. Vei mai întâlni și coiful fiecăruia, alături de un simbol care conține cristalele celor trei războinici. Fiecare cristal este în culoarea corespunzătoare războinicului: barbar – albastru, preoteasă – verde și samurai – roșu.

După cum bine vezi, Warlords: Crystals of Power slot este genul de joc care chiar spune o poveste.

Cât câștigi la Warlords: Crystals of Power online

RTP

După cum vezi și la Warlords: Crystals of Power gratis, acesta este un slot foarte profitabil, mai ales datorită funcțiilor sale speciale. Are o rată de câștig teoretic (coeficient RTP) de 96,89%, una extrem de mare.

Are 30 de linii de plată fixe și 10 niveluri de pariere. Plata simbolurilor diferă destul de mult în funcție de categoria de simbol. Cele mai mari plăți sunt ale eroilor, urmate de animalele lor, iar cea mai puțin plătită categorie este cea a coifurilor.

Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă cel puțin 3 simboluri similare se află pe o linie de plată.

Cum se joacă Warlords: Crystals of Power gratis

Cu toate funcțiile speciale și grafica spectaculoasă, modul de joc la Warlords: Crystals of Power gratis rămâne simplu. Desigur, nici nu ar fi cazul de complicații la un joc cu structura normală.

Poți juca manual, fiecare rundă, cu ajutorul butonului din centru, ilustrat prin două săgeți rotative. Pentru jocul automat, ai la dispoziție butonul ”Autoplay”. Selectează numărul de runde și câteva setări avansate. Acestea sunt niște condiții pentru oprirea serieri de runde.

Setarea pariului se face prin stabilirea nivelului de la 1 la 10 și prin stabilirea valorii fiselor în funcție de credit. La Warlords: Crystals of Power gratis, creditul este unul virtual.

Poți afla informații generale despre joc apăsând butonul „i” sau chiar mai multe detalii cu butonul „?”.

Simboluri și funcții Warlords: Crystals of Power

Simbolurile și plățile lor aferente la Warlords: Crystals of Power gratis sunt următoarele:

Valorile prezentate sunt pentru nivelul 10 și pentru 5 simboluri pe o linie de plată. Simbolurile războinicilor apar mereu expandate, putând ocupa toate cele 3 poziții ale unei role. Pot apărea și pe o poziție sau pe două poziții.

În afară de aceste simboluri, te mai poți bucura și de simboluri speciale:

Jocul mai are și câteva funcții speciale care îți vor aduce câștiguri substanțiale. Aceste funcții speciale sunt centrate în jurul celor două simboluri descrise mai sus.

Astfel, dacă 2 sau 3 simboluri Scatter sunt diferite, va avea loc o bătălie, unde șansele sunt în funcție de numărul de simboluri Scatter. Dacă sunt două diferite, atunci șansele sunt de 50/50, iar dacă sunt 2 de un fel și unul de un fel, cele două au șanse 75% de câștig. Câștigul înseamnă că simbolul câștigător îl va înlocui pe cel pierzător în timpul reînvârtirii.

Dacă în timpul reînvârtirii apar cel puțin 3 simboluri Scatter, se declanșează funcția de rotiri gratuite. Steagul albastru (al barbarului) dă 9 runde, steagul verde (al preotesei) dă 6 runde, iar steagul roșu (al samuraiului) dă 3 runde. De asemenea, fiecare tip de rotire gratis are ceva caracteristic. La barbar, se pot oferi runde gratuite suplimentare, la preoteasă multiplicatori, iar la samurai simboluri Wild.

Se mai poate declanșa și funcția de Wild aleatoriu, unde la o rotire standard, pot apărea 3-4 simboluri Wild suplimentare. Pot apărea adunate într-un pătrat de 4 simboluri, o diagonală sau împrăștiate pe role, în funcție de arma războinicului: topor, katana sau săgeți.

Concluzii

Warlords: Crystals of Power slot este un joc de păcănele care abia așteaptă să fie descoperit. Testează-l și tu gratuit pe Super Cazino pentru a vedea din proprie experiență funcțiile sale speciale, extrem de captivante și interactive. Rata sa de plată este și ea mai mult decât bună, deci merită să-l încerci și pe bani reali atunci când te vei perfecționa și vei înțelege cât mai bine regulile jocului. Așadar, nu mai aștepta și câștigă bătălii cu războinicii tăi preferați!

hot chance gratis logo
3/5 - (2 votes)

Hot Chance

Joaca Gratis
drive mayhem slot logo 2021
5/5 - (1 vote)

Drive Mayhem

Joaca Gratis
logo berryburst gratis
5/5 - (1 vote)

Berryburst

Joaca Gratis
vampire night gratis
4.5/5 - (2 votes)

Vampire Night

Joaca Gratis

Autori