...

Fruit Case

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xFruit Case

Nume Joc
Fruit Case
Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

O salată de fructe în cutie este mereu bine primită, indiferent dacă e vorba de slot-uri sau alte jocuri. Conceput în stil cascadă, jocul Fruit Case gratis este interesant, dinamic și îți oferă bună dispoziție. Grafica simpatică îți aduce simboluri gen desene animate, fructe zâmbitoare și nostime, care te vor înveseli în timp ce le lași să se învârtă pe role. Fondul sonor e la fel de antrenant și timpul trece pe nesimțite când joci Fruit Case gratis. Oricând ai chef, e momentul potrivit să savurezi Fruit Case gratis, slotul nou cu fructe de la NetEnt în care fructele proaspete se deplasează pe role până când sunt zdrobite pentru a obține câștiguri suculente.

Simboluri de joc Fruit Case gratis

În acest joc cu 5 role de joc și 3 linii de plată găsești trei borcane umplute cu cărți de joc, echivalente simbolurilor J, Q și K dintr-un pachet de cărți, dar și patru fructe delicioase, că simboluri – pară, lămâie, portocală și căpșună :

WILD este reprezentat de un simbol unde stă scris “Fruit Case”, în timp ce Scatterul acestui joc este un storcător de fructe pe care scrie “Free Fall”.

Bonusuri și opțiuni suplimentare

Fiind un joc de tip “cascadă”, simbolurile care alcătuiesc o combinație câștigătoare dispar și lasă locul altor simboluri. Multiplicatorul Wild crește de fiecare dată când primești bonus în timpul rotirii, ajungând la 8x valoarea câștigului. Trei Scattere “Free Fall” activează 10 rotiri gratuite, însă trebuie să se afle în succesiune pentru a declanșa “specială”. Câștigurile “Free Fall” plătesc sume cu multiplicator x3. Se păstrează aceleași reguli pentru simbolul WILD. Fruit Case folosește funcția „Avalanche” – atunci când obții o combinație câștigătoare, simbolurile care contribuie dispar și rămân goluri în urmă. Acestea sunt pline de noi simboluri care intră în locurile goale, ceea ce îți oferă șansa de a câștiga din nou și din nou la fiecare rotire.

Concluzii

Cu o rată de returnare la jucător de 96.40%, Fruit Case gratis este un joc care plătește bine și destul de des. Fiind un joc slot de tip cascadă, sunt perioade în care câștigurile vin în avalanșă la propriu, dar și când nu apare nici o combinație câștigătoare. Fruit Case este datorită graficii atrăgătoare, unul dintre cele mai distractive jocuri cu fructe. Ușor de jucat, Fruit Case gratis este potrivit chiar și pentru începători. Când ai chef să te amuzi și să câștigi jucând păcănele, alege Fruit Case și fructele jucăușe îți vor înveseli atmosfera.

[su_row class=”column-2″]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Încearcă și jocurile:

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Vezi mai multe informații despre:

[/su_row]

diamondz gratis banner
5/5 - (1 vote)

Diamondz

Joaca Gratis
arctic fruits gratis demo
5/5 - (1 vote)

Arctic Fruits

Joaca Gratis
jungle books gratis logo
4/5 - (3 votes)

Jungle Books

Joaca Gratis
stellar ways logo
4/5 - (2 votes)

Stellar Ways

Joaca Gratis

Autori