...

Dracula

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDracula

Nume Joc
Dracula
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Există sloturi clasice, cu fructe și șeptari, există sloturi tematice, cu mitologie, istorie etc. și există slotul Dracula. NetEnt a reușit să scoată un joc care depășește orice așteptare. Inspirat din lumea misterioasă și fascinantă a vampirilor și fiind unul dintre cele mai spectaculoase sloturi cu vampiri, jocul oferă o experiență unică! Încearcă și tu acest acest slot Dracula gratis pe supercazino.ro pentru a descoperi comorile Transilvaniei!

Slot Dracula gratis – cu ce te încântă grafica

Una dintre cele mai marcante trăsături ale jocurilor NetEnt constă în grafică, iar cu slot Dracula gratis beneficiezi de o experiență vizuală de nota 10. Cum te-ai aștepta la un joc care face parte din categoria sloturi cu vampiri, simbolurile foarte detaliate, animațiile care acompaniază fiecare rundă și jocul de culori te vor duce cu gândul la experiențele terifiante ale trenulețului groazei din copilărie! Dracula, care stă în așteptarea câștigului, în stânga rolelor, se transformă în lilieci atunci când este activată o anumită funcție (bat feature) unde acești liliecii aterizează pe o zonă a slotului, iar aceștia se vor transforma în același simbol ales aleatoriu. Pe măsură ce vei juca acest slot Dracula gratis, vei observa multe efecte vizuale!

Structura slotului este clasică, cu patru rânduri și cinci role, dar chiar și pe această structură, dezvoltatorii au reușit să creeze funcții cel puțin interesante. Despre acestea vom discuta mai pe larg în cele ce urmează.

Cât câștigi cu Dracula

Jocul are o rată de plată (RTP) mai mult decât decentă de 96,58%. Cu cele nu mai puțin de 40 de linii de plată, șansele tale de a descoperi comori sunt foarte mari! Nu există opțiunea de a juca cu mai puține linii de plată, dar există alte metode prin care îți poți elabora strategii de joc. 

Cum se joacă Dracula gratis

Când vine vorba despre sloturi cu vampiri, primul gând poate fi că este ceva groaznic de complicat. Nicidecum, modul de joc este simplu, intuitiv și potrivit pentru orice jucător, indiferent de nivelul său.

Butonul de spin al jocului se află jos, în mijloc. Cu acesta poți juca fiecare rundă manual. În stânga jos există și butonul de autospin, unde poți selecta mai multe variante în funcție de numărul de rulări: de la 10 la 1.000. Același buton se găsește și în stânga butonului de spin manual sub denumirea de Auto Play. 

De asemenea, îți poți seta niște parametri în care poți opri seria de rulaje automate în funcție de anumite condiții. Acestea pot fi găsite la „Setări Avansate” și includ mai mulți factori. Rularea automată se poate opri după orice rundă câștigătoare, dacă sunt câștigate runde bonus, dacă valoarea unui câștig depășește o sumă aleasă de tine, dacă fondurile tale cresc cu o sumă la alegerea ta sau dacă acestea scad până la un punct pe care îl hotărăști tot tu.

Setarea pariului ține de doi factori. În stânga, poți seta nivelul, de la 1 la 10, care duce la creșterea valorii pariului. În dreapta, poți seta valoarea monedei raportată la banii reali, putând avea valori de la 0,01 la 1. Cu aceste două moduri de setare a pariului, îți poți elabora mai multe strategii. De aceea este important să încerci acest slot Dracula gratis înainte de a juca pe bani reali. Astfel, vei știi care sunt abordările câștigătoare!

Butonul de informații se găsește în stânga jos, lângă valoarea pariului. În această secțiune, vei putea vedea detalii cu privire la simbolurile obișnuite, la simbolurile speciale și la funcțiile speciale. De asemenea, în această secțiune îți vor fi prezentate și liniile de plată, toate cele 40.

Simbolurile și plățile

Așa cum probabil știi de la alte sloturi, o înșiruire a unui anumit simbol în cel puțin trei locuri pe o linie de plată duce la câștiguri. Cele clasice ale cărților, J, Q, K și A aduc cele mai puține câștiguri. Dintre acestea, Asul este cel mai valoros, reprezentat și prin cel mai mare liliac ce înfrumusețează simbolul.

Cele trei simboluri/caractere secundare aduc câștiguri ceva mai mari, dar nu se compară cu câștigurile aduse de însuși Dracula și doamna sa. Acestea două sunt simboluri stivuite (stacked symbols) și includ fiecare câte trei simboluri, care formează o imagine completă. Oricare dintre aceste simboluri, luate separat, este câștigător dacă se află pe una sau mai multe linii de plată dintre cele 40.

Caracteristici speciale

Desigur, la sloturi cu vampiri trebuie să te aștepți la funcții speciale! Așa cum am menționat la începutul articolului, slotul are anumite funcții și simboluri speciale. Am vorbit puțin despre ”bat feature”, care se activează aleatoriu și care transformă o parte din slot în simboluri similare. Funcția mărește considerabil șansele ca runda aceea să fie câștigătoare, dar nu este o garanție.

Speciala (runda bonus) este activată atunci când apar simultan în aceeași rundă simbolul complet (stacked symbol) Dracula este pe rola a doua și simbolul complet Lady se găsește pe rola a patra. Vei primi zece spinuri gratuite.

Funcția de dublaje (funcția gamble) nu există, în schimb există simbolul Wild simplu (un W) și simbolul stacked Wild (Dracula și Lady împreună). Acesta din urmă poate apărea doar pe a treia rolă în timpul rundelor bonus. Un simbol Wild pe a treia rolă este extrem de important, întrucât poate face ca multe linii de plată să fie câștigătoare. În schimb, simbolul Wild clasic poate apărea pe rolele 2, 3 sau 4 într-o rundă obișnuită. Indiferent de tipul de simbol Wild și de rundă, trebuie menționat că acesta substituie orice alt simbol de plată din joc.

Concluzii – poate cel mai bun din categoria sloturi cu vampiri

Când spunem „cel mai bun”, ne putem referi la foarte multe, cum ar fi grafică, rata de plată, experiența generală a jocului sau nivelul de dificultate. Noi credem că acest slot punctează excelent la toate capitolele. De aceea, încearcă și tu acest slot Dracula gratis pe supercazino.ro pentru a intra în lumea misterioasă și palpitantă a vampirilor! Jocul îți garantează o călătorie unică pe care cel mai probabil o dorești repetată, dar pe bani reali!

Încearcă și jocurile:

the magnificent seven gratis banner
5/5 - (1 vote)

The Magnificent Seven

Joaca Gratis
fishin reels gratis logo slot
4.5/5 - (2 votes)

Fishin’ Reels

Joaca Gratis
majestic-forest-logo
3.7/5 - (3 votes)

Majestic Forest

Joaca Gratis
joaca slot online koi princess
4.3/5 - (3 votes)

KOI Princess

Joaca Gratis

Autori