Football Champions Cup

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Football Champions Cup

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă ești pasionat de fotbal și de sloturi, atunci Football Champions Cup online este evident pe gustul tău. În acest articol, îți vom prezenta câteva aspecte generale ale jocului, dar urmează să le descoperi și tu din varianta demo a slotului. După ce citești textul nostru, delectează-te și tu cu Football Champions Cup gratis pe Supercazino și devino campion!

Football Champions Cup gratis – grafică și sunet

În catalogul de jocuri NetEnt se găsește un joc foarte interesant, și anume Football Champions Cup free. Grafica jocului te duce cu gândul la o mare finală de fotbal. Fundalul este o mare arenă văzută de la nivelul ierbii, acolo unde tu te afli în căutare de adrenalină și victorie.

Multe dintre simboluri sunt specifice acestei tematici, deci vei găsi mingea, cupa, o mănușă, o gheată, un fluier și altele. Desigur, se strecoară și clasicele simboluri de cărți de joc.

Cât despre sunete, este foarte simplu să intuiești fundalul sonor al Football Champions Cup slot: este format din cântecele, uralele și freamătul spectatorilor.

Football Champions Cup slot – RTP și linii de plată

Câștigurile la Football Champions Cup online sunt dintre cele mai bune. Jocul are un coeficient RTP extraordinar, de 96,82%. Găsești și 20 de linii de plată fixe, unde simbolurile plătesc de la stânga la dreapta.

Chiar dacă tema este inedită și jocul prezintă unele funcții speciale neconvenționale, așa cum vei vedea în altă secțiune, structura este clasică. Acest slot cu și despre fotbal are 5 role a câte 3 rânduri fiecare.

Încearcă de asemenea jocuri EGT și jocuri Pragmatic Play!

Cum se joacă?

Modul de joc la Football Champions Cup gratis este extrem de simplu. Butoanele se află în partea de jos a ecranului și funcționează astfel:

Football Champions Cup online – simboluri și plăți

Simbolurile slotului Football Champions Cup demo plătesc destul de bine, de la stânga la dreapta, după cum urmează mai jos. Plățile sunt pentru nivelul 10 al pariului:

Vezi și alte sloturi gratis pe care le poți juca pe SuperCazino!

Football Champions Cup free – speciale

Football Champions Cup gratis are mai multe speciale interesante, care se apropie de tematica fotbalului. Este ceva specific NetEnt să creeze sloturi în care tematica nu este doar de decor, ci să joace un rol activ în câștiguri. Astfel, specialele sunt:

Dacă îți place acest joc, încearcă și alte sloturi speciale disponibile la cazinouri online!

Concluzii

Football Champions Cup free este jocul ideal pe care trebuie să-l încerci dacă ești pasionat de fotbal. Îți oferă șansa de a deveni campion și a câștiga un premiu extrem de bun. Slotul merită încercat și pe bani reali, dar îți recomandăm să te perfecționezi înainte de a pune pariuri adevărate pe ele. Așadar, joacă Football Champions Cup gratis pe Supercazino!

Joacă și:

opal fruits slot logo
5/5 - (1 vote)
Opal Fruits
Joaca Gratis
wicked circus gratis banner
3/5 - (1 vote)
Wicked Circus
Joaca Gratis
joaca slot online koi princess
4.3/5 - (3 votes)
KOI Princess
Joaca Gratis
theseus rises logo
3.8/5 - (5 votes)
Theseus Rises
Joaca Gratis

Autori