...

Gold Lab

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 4 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xGold Lab

Nume Joc
Gold Lab
Categorii joc
speciale
Producator joc
quickspin
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Gold Lab online are o temă inedită în lumea sloturilor. La limita dintre chimie și alchimie, savantul transformă orice substanță în bonusuri de aur! Trebuie doar să se formeze condițiile necesare. Dacă te-am făcut curios, citește mai multe despre joc din articolul nostru și joacă Gold Lab gratis pe Supercazino!

Gold Lab slot – grafică și muzică

Deși Quickspin, furnizorul Gold Lab gratis, nu a pierdut foarte multă vreme în oferirea unei grafici prea detaliate, jocul arată exact așa cum ți-ai imagina că trebuie să arate un joc cu o asemenea grafică. Cel puțin noi nu ni-l putem închipui altfel decât într-un stil de desene animate, cu un savant care supraveghează rotirea rolelor. Vei vedea că savantul nu are totuși doar un rol de decor, ci contribuie decisiv în momentele cele mai importante! Dar despre acestea vom discuta într-o secțiune dedicată.

Cât despre muzică, aceasta este calmă și ambientală. Acest lucru contravine oarecum cu potențialul exploziv al unor substanțe. Sunetele sunt însă mai animate la câștiguri, iar cele 5 role a câte 3 simboluri îți vor oferi numeroase ocazii să le auzi!

RTP și linii de plată

Gold Lab online aduce plăți excelente, puțin peste media industriei. Coeficientul RTP al slotului este de 96,09%, ceea ce îl face tocmai bun și pentru jocul pe bani reali. Totodată, volatilitatea este intermediară, adică îți va aduce plăți destul de dese cu valori bune. Jocul are 25 de linii de plată, ceea ce înseamnă că sunt într-adevăr multe șanse ca o rundă să fie câștigătoare.

Gold Lab gratis – cum joci?

Modul de joc al Gold Lab free este extrem de simplu și direct. Toate butoanele se află în partea de jos a ecranului. Dar hai să vedem principalele operațiuni:

Vezi și gama variată de jocuri Playtech și jocuri Egt!

Gold Lab online – plățile simbolurilor

Gold Lab slot are multe simboluri interesante care aduc plăți bune. Ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată pentru a genera câștig. Simbolurile Gold Lab demo se plătesc numai de la stânga spre dreapta, după cum urmează:

Aceste plăți sunt pentru 5 simboluri pe o linie de plată și pentru pariul maxim pe care îl poți pune.

Gold Lab free – caracteristici speciale

Făcând parte din categoria de sloturi speciale, Gold Lab îți pune la dispoziție mai multe funcții speciale. Iată detalii despre acestea mai jos:

Încearcă și sloturi clasice, cum ar fi 20 Super Hot gratis!

Concluzii

Gold Lab gratis este locul perfect pentru cele mai ieșite din comun, dar incitante experimente. Savantul nebun poate transforma în aur toate substanțele și îți poate aduce câștiguri așa cum rar vezi la sloturi. Înainte să-l încerci cu miză reală (știm că vrei), testează-i funcțiile pentru a-l înțelege mai bine. Așadar, joacă Gold Lab gratis pe Supercazino și delectează-te cu o experiență intensă!

Joacă și:

blackjack online netent
4.2/5 - (8 votes)

Blackjack

Joaca Gratis
chilli heat slot gratis logo
5/5 - (1 vote)

Chilli Heat

Joaca Gratis
circus brilliant gratis
3.8/5 - (12 votes)

Circus Brilliant

Joaca Gratis
jacks-or-better gratis
3.7/5 - (4 votes)

Jacks or better

Joaca Gratis

Autori