Gold Lab

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Gold Lab

Nume Joc

Gold Lab

Categorii joc
speciale
Producator joc
quickspin
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Gold Lab online are o temă inedită în lumea sloturilor. La limita dintre chimie și alchimie, savantul transformă orice substanță în bonusuri de aur! Trebuie doar să se formeze condițiile necesare. Dacă te-am făcut curios, citește mai multe despre joc din articolul nostru și joacă Gold Lab gratis pe Supercazino!

Gold Lab slot – grafică și muzică

Deși Quickspin, furnizorul Gold Lab gratis, nu a pierdut foarte multă vreme în oferirea unei grafici prea detaliate, jocul arată exact așa cum ți-ai imagina că trebuie să arate un joc cu o asemenea grafică. Cel puțin noi nu ni-l putem închipui altfel decât într-un stil de desene animate, cu un savant care supraveghează rotirea rolelor. Vei vedea că savantul nu are totuși doar un rol de decor, ci contribuie decisiv în momentele cele mai importante! Dar despre acestea vom discuta într-o secțiune dedicată.

Cât despre muzică, aceasta este calmă și ambientală. Acest lucru contravine oarecum cu potențialul exploziv al unor substanțe. Sunetele sunt însă mai animate la câștiguri, iar cele 5 role a câte 3 simboluri îți vor oferi numeroase ocazii să le auzi!

RTP și linii de plată

Gold Lab online aduce plăți excelente, puțin peste media industriei. Coeficientul RTP al slotului este de 96,09%, ceea ce îl face tocmai bun și pentru jocul pe bani reali. Totodată, volatilitatea este intermediară, adică îți va aduce plăți destul de dese cu valori bune. Jocul are 25 de linii de plată, ceea ce înseamnă că sunt într-adevăr multe șanse ca o rundă să fie câștigătoare.

Gold Lab gratis – cum joci?

Modul de joc al Gold Lab free este extrem de simplu și direct. Toate butoanele se află în partea de jos a ecranului. Dar hai să vedem principalele operațiuni:

Vezi și gama variată de jocuri Playtech și jocuri Egt!

Gold Lab online – plățile simbolurilor

Gold Lab slot are multe simboluri interesante care aduc plăți bune. Ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată pentru a genera câștig. Simbolurile Gold Lab demo se plătesc numai de la stânga spre dreapta, după cum urmează:

Aceste plăți sunt pentru 5 simboluri pe o linie de plată și pentru pariul maxim pe care îl poți pune.

Gold Lab free – caracteristici speciale

Făcând parte din categoria de sloturi speciale, Gold Lab îți pune la dispoziție mai multe funcții speciale. Iată detalii despre acestea mai jos:

Încearcă și sloturi clasice, cum ar fi 20 Super Hot gratis!

Concluzii

Gold Lab gratis este locul perfect pentru cele mai ieșite din comun, dar incitante experimente. Savantul nebun poate transforma în aur toate substanțele și îți poate aduce câștiguri așa cum rar vezi la sloturi. Înainte să-l încerci cu miză reală (știm că vrei), testează-i funcțiile pentru a-l înțelege mai bine. Așadar, joacă Gold Lab gratis pe Supercazino și delectează-te cu o experiență intensă!

Joacă și:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
bonus elite slots pariuri
5/5 - (2 votes)
Bonus Elite Slots Pariuri Sportive – 1000 RON Bonus + 100 RON Free Bet
Joaca Gratis
cazinoul din sinaia
4.7/5 - (3 votes)
Totul despre Cazinoul din Sinaia – Istoria „Casei Diavolului”
Joaca Gratis
roland garros 2022
4.3/5 - (6 votes)
Roland Garros 2022 – Info și Pariuri Roland Garros
Joaca Gratis
cashback efortuna banner
5/5 - (1 vote)
Jocul săptămânii la Fortuna – Bonus de 10% cashback
Joaca Gratis