...

Versailles Gold

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xVersailles Gold

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi fost să trăiești în Franța, pe vremea Regelui Soare, să participi la balurile elegante și să te simți înconjurat de lux și rafinament? Acum este mai simplu ca oricând să pătrunzi în acea atmosferă, datorită slotului Versailles Gold păcănele gratis. Îți povestim în continuare tot ce este bine de știut despre acest joc, astfel încât să ai șanse maxime de câștig. Joacă și tu Versailles Gold slot!

Ecranul de joc și grafica Versailles Gold Gratis

Fiind un slot produs de EGT, Versailles Gold te întâmpină încă de la început cu un ecran de joc intuitiv, cu funcții și butoane similare cu cele ale altor sloturi EGT. Grafica jocului este excelentă, iar simbolurile sunt alese astfel încât să intri rapid în atmosferă: regi și regine, trăsuri aurii și chiar cardinalul Richelieu. Te vei simți transpus în Franța secolului 17 și vei savura jocul din plin.

Versailles Gold slot dispune de un ecran ușor de urmărit, pe centru aflându-se simbolurile, în partea de jos miza, balanța și butoanele de joc, iar pe stânga și dreapta, liniile de plată. Totodată, deasupra rolelor de joc vei observa funcția de jackpot. Dacă vrei să te antrenezi pentru jocul real, poți exersa jucând Versailles Gold gratis, unde vei găsi aceleași funcții și te vei bucura de același joc – mai puțin câștigurile reale.

Un ecran de joc asemănător găsești și la Blue Heart gratis.

Rata de plată a Versailles Gold slot

Versailles Gold EGT are 5 role și 10 linii de plată, pe care le poți selecta înainte de fiecare rotire. În funcție de numărul de linii de plată, se schimbă și valoarea pariului. Dacă te întrebi ce șanse ai să câștigi în cadrul acestui slot, este necesar să cunoști și RTP-ul sau payout-ul, adică rata de plată a jocului. Așa cum probabil știi deja, cu cât ai un RTP mai apropiat de 100%, cu atât șansele tale sunt mai mari, 100% însemnând egalitate de șanse cu casa.

Versailles Gold slot are un RTP de 96.09%, ceea ce înseamnă un procent bun, de care merită să profiți. În cazul în care nu ai mai jucat sloturi sau vrei să te acomodezi cu jocul, poți pur și simplu să începi să pariezi mize mici și să crești progresiv numărul liniilor de plată.

Cum se joacă Versailles Gold gratis

Ambele variante de slot – cea gratis și cea cu mize reale – au aceleași reguli și principii de joc. Iată tot ce ar trebui să știi despre acestea, astfel încât să poți juca Versailles Gold EGT:

Simboluri speciale în Versailles Gold păcănele gratis

În Versailles Gold EGT, la fel ca și în alte sloturi, plata se realizează pentru combinațiile câștigătoare de la stânga la dreapta. Simbolurile sunt în număr de zece, iar cele mai valoroase sunt regele, regina, trăsura și cardinalul, precum și blazonul casei regale, pe fundal auriu. Acesta din urmă are rol de Scatter și Wild: înlocuiește restul simbolurilor din joc și, într-o combinație de 3 sau mai mulți Scatter, îți poate aduce 12 rotiri gratuite.

O posibilitate de a-ți crește considerabil câștigurile este funcția gamble disponibilă în Versailles Gold păcănele gratis. De fiecare dată când obții un câștig în urma unei rotiri, pe buton din dreapta-jos, în dreptul sumei câștigate, îți apare funcția Gamble. Dacă în loc să continui jocul alegi să apeși pe Gamble, vei intra în runda specială. Aceasta te ajută să obții rapid și simplu dublaje: pe ecran ți se va afișa o carte aflată cu fața în jos, care alternează rapid între roșu și negru. Poți alege să pariezi pe culoarea acesteia, iar dacă o ghicești, câștigul ți se va dubla. Dacă nu, vei pierde suma câștigată și vei reveni la joc. Ai și posibilitatea de a te opri după ce ghicești și de a retrage valoarea dublată, fără a mai paria în continuare.

Chiar și în varianta Versailles Gold gratis poți accesa această funcție de dublaje și îți poți încerca norocul cu ea, pentru a vedea de câte ori reușești să ghicești corect culoarea cărții de jos. Încearcă și noile sloturi cu rtp mare!

Versailles Gold EGT – prinde un jackpot

Jackpotul este un alt bonus special pe care îl poți câștiga atunci când joci Versailles Gold EGT. Runda specială de jackpot se declanșează la întâmplare, așa că nu se știe niciodată când poți deveni marele câștigător. Există patru tipuri de jackpot – le vei vedea pe toate în partea de sus a ecranului – cu valori diferite: primul nivel este cel asociat cu trefla, apoi urmează caroul și cupa, cel mai valoros jackpot fiind cel asociat cu cartea de pică. Valoarea fiecărui jackpot este permanent afișată în partea de sus a ecranului, iar declanșarea sa poate avea loc oricând, în urma unei rotiri, oferindu-se garantat unul dintre cele patru premii. Dacă ți se declanșează jackpotul, tot ce va trebui să faci va fi să alegi din 12 cărți aflate cu fața în jos. Odată ce ai 3 de același tip, primești bonusul aferent.

Concluzie

Așa cum observi, Versailles Gold este un slot care merită jucat, atât datorită graficii deosebite, cât și a șanselor mari de a acumula câștiguri tentante. Joacă și tu Versailles Gold gratis sau cu miză!

Încearcă și sloturile:

avalon gratis banner
4/5 - (2 votes)

Avalon

Joaca Gratis
wolf gold gratis slot
5/5 - (1 vote)

Wolf Gold

Joaca Gratis
xmas joker gratis logo
5/5 - (1 vote)

Xmas Joker

Joaca Gratis
banner lil devil gratis
5/5 - (1 vote)

Lil Devil

Joaca Gratis

Autori