...

Blue Heart

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBlue Heart

Nume Joc
Blue Heart
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Îți dorești un joc de sloturi care să te facă să te simți ca un miliardar și în același timp să îți aducă distracție pe cinste și posibilitatea unor câștiguri frumoase? Merită atunci să încerci unul dintre cele mai captivante jocuri de noroc, Blue Heart EGT. Îți povestim în continuare tot ce e bine de știut despre el, de la modul în care pariezi până la caracteristici, reguli de bază și șansele de câștig pe care le ai. Joacă slot Blue Heart chiar acum!

Slot Blue Heart – cum arată și ce găsești pe ecranul de joc

Așa cum ne-am obișnuit când vine vorba despre jocuri EGT, Blue Heart are o grafică de calitate, iar muzica și sunetele completează de minune povestea jocului: vei intra într-o lume a miliardarilor, vei fi copleșit de pietre prețioase și te vei simți la fiecare rotire ca la un cazino de lux din Las Vegas.

Blue Heart EGT are un ecran de joc simplu și foarte intuitiv: ai la dispoziție 5 role și 100 de linii de plată. Simbolurile sunt în număr de 12 și, evident, nu lipsesc cartea Wild și cea Scatter. Combinațiile câștigătoare se plătesc, la fel ca și în cazul altor sloturi online, de la stânga la dreapta. Sub ecranul cu cărți vei observa câte simboluri pe care este bine să le explorezi încă de la început, chiar și când joci Blue Heart gratis. Îți recomandăm de altfel să încerci câteva rotiri de încălzire, chiar și fără mize reale, pentru a te familiariza cu ecranul de joc.

Rata de plată pentru Blue Heart EGT

Rata de plată a unui joc, cunoscută și ca RTP sau payout, este un detaliu de care e necesar să ții cont dacă vrei să afli cât de profitabil este slotul. Bineînțeles, tuturor ne place să jucăm din plăcere, dar cu toții visăm și la câștigurile rezultate în urma jocului. Te vei bucura să afli că Blue Heart EGT are o rată de plată de 96.03%, ceea ce reprezintă o valoare bună – gândește-te că o rată de 100% înseamnă șanse egale cu ale casei.

Te poți antrena cu Blue Heart gratis și vei observa că nu ai mult de așteptat până să obții o combinație câștigătoare pe cele 100 de linii de plată. Acest lucru se datorează faptului că slotul de față are un RTP mare și oferă șanse considerabile de a câștiga.

Blue Heart gratis sau cu miză reală – cum se joacă

Înainte de a paria și de a începe să joci la slot Blue Heart, consultă informațiile legate de simbolurile și combinațiile câștigătoare. Le găsești dacă apeși pe micul buton cu simbolul i din partea stângă jos. Acest buton îți oferă informații despre joc oricând ai nevoie, deci îl poți accesa și în timpul jocului.

Pe partea de mijloc, sub ecranul cu cărți, vei observa valorile de pariere. Le poți alege atât în varianta de c, cât și în cea cu mize reale, pentru a seta pariul. Odată ce apeși pe valoarea dorită, va începe o rotire. Ai și posibilitatea de a opta pentru rotiri automate, apăsând pe butonul alăturat celui de Info. Totuși, dacă ești la început, poți alege să setezi separat fiecare pariu și să declanșezi rotirile manual.

Înainte de a paria, selectează din panourile aflate pe cele două părți ale ecranului numărul liniilor de joc – 1, 20, 30, 50 sau 100. Acestea trebuie selectate înainte de a porni rotirea. Odată ce ai ales valoarea pariului și ai declanșat rotirea, trebuie doar să aștepți ca rolele să se oprească și să vezi dacă ai câștigat. Eventualele câștiguri apar în partea dreaptă jos a ecranului, în câmpul Ultimul Câștig. Tot de aici poți intra și în runda specială, pentru a te bucura de dublaje.

Balanța de care dispui este mereu la vedere – în stânga, sub cărțile de joc – și se actualizează în timp real.

Blue Heart EGT – simboluri și caracteristici speciale

Simbolurile din slot Blue Heart iau forma pietrelor prețioase, însă există și câteva cărți speciale, ce îți aduc avantaje suplimentare în timpul jocului: diamantul albastru, în formă de inimă, este simbol Wild și poate substitui orice altă carte, mai puțin Scatter. Combinațiile de simboluri Scatter, sub forma unor vitrine cu bijuterii, îți pot aduce premii independente de cele ale liniilor de plată. Ca bonus, 3 simboluri Scatter îți oferă 10 rotiri gratuite.

În partea de sus a ecranului, unde observi cele patru simboluri ale cărților de joc, ai acces la sumele câștigate și numărul de câștigători în timp real, iar aceste cărți sunt semnul oricărui joc cu jackpot –  când jackpotul se declanșează ca rundă bonus, câștigul va fi în funcție de culoarea cărților pe care le alegi la întâmplare din 12 variante. Jackpotul maxim este cel aferent cărții de pică. La fel ca și la alte jocuri de acest tip, Blue Heart EGT are mai multe tipuri de jackpot progresiv, declanșabile în orice moment.

În slot Blue Heart ai la dispoziție și dublaje, de care te poți bucura prin funcția Gamble. Pentru a accesa această rundă bonus, este de ajuns să obții un câștig, inclusiv în urma rotirilor gratuite. În partea dreaptă, jos, unde ai valoarea ultimului câștig, vei vedea opțiunea de a intra în runda Gamble. Te sfătuim să încerci măcar o dată această rundă specială, pentru că poți obține foarte ușor dublaje. În cadrul rundei Gamble, este necesar să pariezi pe culoarea cărții din mijlocul ecranului. Dacă ghicești culoarea și câștigi, mai primești o carte, dacă nu, pierzi suma pariată și te întorci la jocul normal. Poți oricând alege să colectezi câștigurile din specială și să revii la joc.

Chiar și când joci Blue Heart gratis te poți distra cu runda de dublaje – în plus, te vei familiariza cu aceasta și îți vei spori șansele în jocul pe mize reale. Pariurile pe culoarea cărții de joc sunt foarte simple și reprezintă o metodă bună de a-ți spori câștigul în doar câteva secunde.

Fie că începi prin a juca Blue Heart gratis, fie că ai trecut deja la cazinouri online, cu siguranță jocul te va captiva și te va face să trăiești fiecare rotire cu sufletul la gură. Aerul elegant al ecranului de joc, muzica și simbolurile vor transforma acest slot într-o adevărată experiență, de care merită să te bucuri. Joacă slot Blue Heart și pregătește-te pentru aventură și câștiguri!

Încearcă și sloturile:

temples of nudges gratis logo
5/5 - (1 vote)

Temple of Nudges

Joaca Gratis
money train 2 gratis logo
5/5 - (1 vote)

Money Train 2

Joaca Gratis
majestic-forest-logo
3.7/5 - (3 votes)

Majestic Forest

Joaca Gratis
archangels salvation gratis
5/5 - (2 votes)

Archangels: Salvation

Joaca Gratis

Autori