The Final Countdown

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

The Final Countdown

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

The Final Countdown online este dovada clară că din orice se poate face un slot. Având ca sursă de inspirație hitul formației Europe, jocul are priză la public asemenea melodiei. În articolul de față, îți vom face o prezentare a celor mai importante aspecte. Apoi, joacă și tu The Final Countdown gratis pe SuperCazino!

The Final Countdown demo – grafică și muzică

Fundalul arată un peisaj al unei metropole, iar mai aproape, este prezentă o rachetă spațială. Simbolurile sunt cele clasice ale cărților de joc, de la 9 la As. În afară de acestea, mai sunt și câteva cristale colorate. Structura jocului este de 6 role și 4 rânduri. Așadar, nu se încadrează în structura clasică de 5X3. Fiind un slot mai mare, sunt mai multe șanse ca simbolurile să formeze combinații câștigătoare, după cum vei vedea și în capitolele următoare.

Paradoxal, The Final Countdown gratis nu are muzică de fundal, dar la fiecare rotire și câștig se aud acorduri ale celebrei melodii.

The Final Countdown slot este creat de Big Time Gaming, un nume cunoscut în lumea jocurilor de noroc online datorită sloturilor sale simple, distractive și cu plăți excelente. De asemenea, jocurile acestui furnizor sunt excelente și în varianta casino mobil. Nu pierzi nimic din experiența unică pe care ți-o oferă acest joc!

The Final Countdown gratis – rata de plată

Rata de plată la The Final Countdown gratis este extrem de bună, peste media industriei: 96,56%. Jocul are 4096 de direcții de plată, deci este greu ca o rundă să nu fie câștigătoare. Direcțiile sunt numai de la stânga la dreapta, atunci când simbolurile formează combinații de cel puțin 3.

The Final Countdown free – cum joci?

The Final Countdown gratis este facil pentru orice nivel. Fie că ești un novice, te vei descurca fără vreo dificultate cu funcțiile de joc. Iată ce trebuie să faci pentru a te distra pe cinste cu acest joc:

Vezi și alte jocuri de la NYX Gaming!

The Final Countdown online – simboluri și plăți

Simbolurile The Final Countdown demo aduc plăți mai mult decât bune. Hai să le vedem:

Plățile pe care le vezi mai sus sunt pentru miza maximă de 20 de fise și pentru 6 simboluri pe direcția de câștig.

The Final Countdown slot – caracteristici speciale

The Final Countdown free face parte din categoria de sloturi speciale și are următoarele caracteristici speciale:

Concluzii

The Final Countdown online are speciale care oferă câștiguri extrem de generoase. Rundele gratuite, cu multiplicatorii lor și cu simbolurile Wild, garantează plăți colosale. Așadar, acesta este un slot pe care credem cu tărie că îl vei juca și pe bani reali. Noi îți recomandăm să faci asta, dar până atunci, delectează-te cu The Final Countdown gratis pe Supercazino pentru a stapâni cât mai bine regulile jocului!

Joacă și:

fruit case gratis logo
4/5 - (2 votes)
Fruit Case
Joaca Gratis
banner super fast hot hot respin gratis
5/5 - (1 vote)
Super Fast Hot Hot Respin
Joaca Gratis
jumbo stampede gratis logo
5/5 - (1 vote)
Jumbo Stampede
Joaca Gratis
gorilla gratis slot cover
5/5 - (1 vote)
Gorilla
Joaca Gratis

Autori