Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Danger High Voltage

Pentru fanii jocurilor cu câștiguri foarte bune, cu multiplicatori și simboluri Wild, propunem Danger High Voltage slot de la NYX Gaming. În acest articol, poți găsi detalii despre tematică, mod de joc, simboluri, plăți și funcții speciale. De asemenea, joacă Danger High Voltage gratis pe Supercazino pentru o experiență disco inedită!

Danger High Voltage free – grafică și muzică

Atât grafica, cât și muzica din Danger High Voltage gratis pune accentul pe tematica disco. Jocul este ilustrat cu multe lumini și lasere, iar fundalul este un ring de dans desprins parcă din anii 2000. Simbolurile sunt care mai de care mai interesante. Nu putem să găsim vreo legătură între tacos, cranii și tema acestui joc, dar asta contează mai puțin. Apare totuși globul disco, deci totul e în regulă.

Altfel, din punct de vedere grafic, este un slot destul de simplu, cu un aspect retro, unde muzica electronică alertă te stimulează la joc. Este optimizat pentru orice tip de dispozitiv, deci te poți bucura de el și pe mobil. Ecranul Danger High Voltage online se adaptează oricăror dimensiuni.

Structura Danger High Voltage demo este de 6 role și 4 rânduri, deci este un slot mai mare decât clasicele jocuri 5X3. Big Time Gaming, creatorul jocului, pune mult accent pe jocuri care nu respectă structura tradițională și pregătește astfel terenul și pentru funcții inedite – ceea ce este cazul și cu jocul de față, după cum vei vedea mai departe.

Rata de plată

Coeficientul RTP al Danger High Voltage gratis este de 95,97% – 96,22%, suficient de bun pentru a fi încercat și pe bani reali. Are 4096 de direcții de plată, deci vei avea multe șanse ca o rundă să fie câștigătoare. La acest gen de jocuri cu direcții de câștig, contează doar ca simbolurile similare să fie pe role adiacente. Nu au importanță poziția pe role.

Vezi și gama de jocuri ca la aparate EGT disponibile pe site!

Cum se joacă Danger High Voltage gratis?

Danger High Voltage free funcționează extrem de simplu, după regulile oricărui slot. Iată ce butoane ai la dispoziție:

Danger High Voltage online – simboluri și plăți

Simbolurile la Danger High Voltage demo se plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Este nevoie de minim 3 simboluri similare pentru a genera o plată, cu o singură excepție: Craniul care plătește și la combinații de 2 simboluri. Toate simbolurile similare câștigătoare de pe o rolă contribuie la plata finală. Simbolurile aduc următoarele plăți:

Plățile de mai sus sunt pentru miza maximă de 40 de fise și pentru 6 simboluri similare, câte unul pe fiecare rolă.

Danger High Voltage demo – caracteristici speciale

La Danger High Voltage gratis sunt multe caracteristici speciale care te vor încânta cu plățile excelente. Hai să vedem cum te poți distra:

Încearcă și sloturi clasice sau alte sloturi speciale!

Concluzii

Danger High Voltage free este un joc ce îți va aduce aminte de discotecile „de pe vremuri”. Plățile sunt excelente, iar distracția este garantată cu acest joc, așa cum poți vedea și tu din această descriere. Joacă Danger High Voltage gratis pe Supercazino pentru a trăi experiența electrizantă a jocului cu unul dintre cele mai bune sloturi semnate de Big Time Gaming!

Joacă și alte sloturi:

america express castigatori
5/5 - (2 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
pariuri overwatch
5/5 - (2 votes)
Pariuri Overwatch – Ghid de Pariere Online
Joaca Gratis
vlad cazino 800 rotiri gratuite banner
4.3/5 - (3 votes)
Plouă cu Free Spins – 800 Rotiri Gratuite Vlad Cazino
Joaca Gratis
pariuri overwatch maxbet supercazino
Rate this post
Pariuri Overwatch – Ghid pariere Maxbet
Joaca Gratis
elite slots depunere
5/5 - (5 votes)
Elite Slots Depunere și Retragere – Metode de Plată Elite Slots
Joaca Gratis